sağolun kızlar, Allah razı olsun, biraz sakinleştim.
Şimdi haber geldi abim yengem ve minik kızda bişey yokmuş. sadece büyük oğluşta boyunda ve göğsünde çatlaklar varmış, merkeze sevk etmişlerAraba takla atmış yolda inşallah bişey olmadan sağ salim gelirler..
Şimdi haber geldi abim yengem ve minik kızda bişey yokmuş. sadece büyük oğluşta boyunda ve göğsünde çatlaklar varmış, merkeze sevk etmişlerAraba takla atmış yolda inşallah bişey olmadan sağ salim gelirler..
Sagol CNm ne yapalım bızde bıraz dınlenırız kızımlaBırazdan eşin arar canım haber eder belkı yada sen ararsın olmazsa.
Kendini yorarsan daha artar canım agrın o yuzden bugunluk kalsın ıstérsen gecmıs olsun
Insallah CNm
amin canım bebiklerimizle yaşlanmayı nasip etsin mevlam...
aminnnnn inşallahh sağol canım..ALLAHIM korusun tez zamanda acil şifalar versin tekrardan gecmıs olsun canım.
inşallah canım benim inşallahhhh..çok geçmiş olsun canım...görürsün rahatlarsın...inşallah yeğeninde de önemli birşey yoktur...
aminnn canımmmmm..çok çok geçmiş olsun canım rabbim daha kötüsünden korusun
serabım sen yazı tipini nasıl değiştirdin ben yapıyom yine eski haline dönüyo yaff:44:
yaşadığımız bu ağrılar 6-7 aylarda görünürmüş canım son aylarda bir sıkıntı olmazmış...yaşayanlar hep öyle diyor...
Sagol CNm ne yapalım bızde bıraz dınlenırız kızımla
Insallah CNm
Kızlar 31 Temmuz'da ası olacağım bırde 11eylulde geç değil mı su an 26+4 günlük hamıleyım 31 de 29+1gınluk 11 de 35+1 günlük hamıs olacağım bana çok geç geldı
serabım sen yazı tipini nasıl değiştirdin ben yapıyom yine eski haline dönüyo yaff:44:
yazdığın yazıları seçmeden tıklıyorsundur canım...yazıları seçip ne değişiklik yapmak istiyorsan onları tıkla..
yapıyorum canım ama bir sonraki mesajda tekrar aynı hali alıyo her mesaj yazarken seçmek mi gerekiyo
Sagol CNm ne yapalım bızde bıraz dınlenırız kızımla
Insallah CNm
Kızlar 31 Temmuz'da ası olacağım bırde 11eylulde geç değil mı su an 26+4 günlük hamıleyım 31 de 29+1gınluk 11 de 35+1 günlük hamıs olacağım bana çok geç geldı
canım ben AYRİS MERSA ismini çok seviyorum kızım olsaydı bunu koyacaktım ama oğluşum olacakMrhba annısler nasılsınız bende pek fazla gıremıyorum ınsallah gunlerınız guzel gecıyordur
benım mıgdem cok yanıyor kızlar ben daha kızıma ısım bulamadım karar veremıyorum degısık pek fazla duyulmamıs ısım bakıyorum ama yok sızın aklınızda var mı
bnm dr.um ilk üç ay 2 haftada bir çağırdı, sonrasında ayda bir.kızlar gün gün hamilelik takvimine göre 2 haftada bir doktorunuz çağırıuoy olmalı diyor... doktorunuzdan böyle bir şey duydunuz mu?
ılk defa duyuyor canım guzel ısımıscanım ben ayris mersa ismini çok seviyorum kızım olsaydı bunu koyacaktım ama oğluşum olacak
aminnnn inşallah kuzummm çok sağolll...canımm gecmıs olsunn ALLAH beterınden korusun inş canım mubarek gun RABBIM kımseyı korktuguna ugratmasın
ılk defa duyuyor canım guzel ısımıs
yapıyorum canım ama bir sonraki mesajda tekrar aynı hali alıyo her mesaj yazarken seçmek mi gerekiyo
hoşgeldin canımcım... bizimde oğluş olunca kız ismi pek düşünmedik, nehir ismini çok beğenmiştik bizde.Mrhba annısler nasılsınız bende pek fazla gıremıyorum ınsallah gunlerınız guzel gecıyordur
benım mıgdem cok yanıyor kızlar ben daha kızıma ısım bulamadım karar veremıyorum degısık pek fazla duyulmamıs ısım bakıyorum ama yok sızın aklınızda var mı
hiç duymamıştım kuzum, anlamları ne peki ?canım ben AYRİS MERSA ismini çok seviyorum kızım olsaydı bunu koyacaktım ama oğluşum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?