2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yaşadığımız bu ağrılar 6-7 aylarda görünürmüş canım son aylarda bir sıkıntı olmazmış...yaşayanlar hep öyle diyor...
Benım ablam son zamanların çok zor olduğunu soyledı ama kısıden kısıye degısıyor galıba kendımı 9 aylık hamıle olarak dusunemıyorum
sabretcez canım bende artık eskisi gibi deilim valla agrı sızı hamileyiz ve zor son 3 aya girdik
Evet CNm eskıden neydık sımdı kaplumbağalar gıbı yavasız
bu ne aşısı canım...kan uyuşmazlığı falan mı?
Tetanoz aşısı CNm bana çok geç geldı
Biraz geç gb canım ama doktorun daha ıyı bılır aşı zamanından 1,2 hafta gecse bıle bır durum olmuyor demıstı ebe hanım.
Bılmıyorum kı CNm doguma bır kaç hafta kala ası oluyorum

Son düzenleme:
kızlar gün gün hamilelik takvimine göre 2 haftada bir doktorunuz çağırıuoy olmalı diyor... doktorunuzdan böyle bir şey duydunuz mu?

ılk uc ay 2 haftada cagırdı sonra ayda 1 dustu canım yıne onumzdekı ay gıdıcem bısey demeıd yanı gerek gormuyor bızım drlar demekkı

bilmem canım bu ağrıların son aylarda olmayacağını dediler bana acaba beni kandırdılar
tetanoza geç kalmadın mı canım...ben ilkini 20.haftamda diğerini de tam bir ay sonra yaptırdım...

anlamı ne ki? bizde galiba isimsizlikten cemre koyacağız kızımıza... eşim istiyor... evimize düşsün bahar getirsin dedi... başka da bir isim beğenmedik. cemre de çok sinmiyor içime.. ne bilim..

ASEL SERRA(bal gibi güzel kadın) , MELEK SİHRA (sihirli melek) isimleri de çok güzel bunları da koymak isterdim ben

bende kızım olsaydı eylül düşünüyordum ama bızımde oglusumuz gelıyor

ılk uc ay 2 haftada cagırdı sonra ayda 1 dustu canım yıne onumzdekı ay gıdıcem bısey demeıd yanı gerek gormuyor bızım drlar demekkı

Belki bu aydan sonra ikı haftada bir çağırırlar aslında me güzel olur bebıslerı görürüz kızlar benım bebek çok aşağıda galiba iki gündür göbek deliğimin çok aşağısında hıssedıyorum sürekli aşağıda donüyor gıbı

belkı canım bılemıyorum ama guzel olur gercekten ozluyoruz ayda bır olunca sureklı yer degıstıyorlar canım benım bazen bobreklerımde hıssedıyorum bazenn kasıklarımda

ASEL SERRA(bal gibi güzel kadın) , MELEK SİHRA (sihirli melek) isimleri de çok güzel bunları da koymak isterdim ben

asel adını bende çok beğeniyorum.. ama eşim duyunca Aselsan diyor:) sihir anlamına gelen isimleri koymayın diyorlar. kuranda lanetlendiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…