- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
üçüncüye takvimde 6 ay sonra yazıyor canım ikincisinden sonra...mayıs 28 de ilki idi haziran 28inde ikinciyi vuruldum aralık 28 de de üçüncü aşıya seslediler beni..doğumdan sonra yani..
bende ılk ıkı asıyı oldum ucuncusu dogum sonrası dedıler canım
bende öyle serabım ya, hele bugün hiç doymuyorum sanki.. ne istediğimide bilmiyorum :26:
kızlar bu hareketli avatarları nasıl ekliyosunuz ? ben bir iki tane denedim ama hareketli olarak göstermiyo, eksik bişey mi yapıyorum ki :26:
Ya nema doğumdan önce 3 tane vurulacak ama bırde dogum sonrası var hwmsıreye soracağım kactane ası olacağım toplamda ben ılkinı 25+5gunlukken oldum bu ayın 31 de ıkıncı olacak sızın dogum tarıhlerı ne zaman
baya zorlanırsın canım ama sağlık olsun sağ salim doğsunlar da katlanırızmartıkbenim göbüş büyük baya bundan sonra büyüdükçe nasıl olucam bilmiyorum artık
canım zaten tansiyon filan olsa biz de tutamazdıkHelal vallahi size kızlar :) ben kesinlikle tutamazdım sürekli su içiyorum bide düşük tansiyon var bende öylece bayılırdım heralde...o yüzden doktorumun şart koşması benim işimede geldi yani.....
benim de öyle ama bu hamilelikte normal tansiyon seviyesiymşkızlar benımda tanıyonum hep 9 a 5 hıç yukselmıyo
selam kıslarr nasılsınızzz ?
mutfaktaki iş bitti, abimlerinde şimdiye kadar gelmesi lazım derken yolda kaza yaptıkları haberi geldi, içim nasıl yandı anlatamam
eşim ve ailesi kaza yaptıkları yere gittiler şimdi, bişey yok felan dediler ama hamilede olunca ondan mı bişey demiyolar diye düşünmeye başladım ufff :44:
gebeliğinle alakalı olabilir canımcım, normalde doğumdan önce 2 doz vuruluyomuş sanırım. ben doktoruma sorduğumda aşını yaptır, 2 doz olsun dedi. pazartesi ikincis var..Ama bana doğumdan önce 3 tane vurulacak ama bırde dogum sonrası var hwmsıreye soracağım kactane ası olacağım toplamda ben ılkinı 25+5gunlukken oldum bu ayın 31 de ıkıncı olacak sızın dogum tarıhlerı ne zaman
sağol canım benim, şükür ki önemli bişeyleri yokmuş. oğluşun çatlakları varmış onu araştırıyolarmış.baya zorlanırsın canım ama sağlık olsun sağ salim doğsunlar da katlanırızmartık
canım zaten tansiyon filan olsa biz de tutamazdık
benim de öyle ama bu hamilelikte normal tansiyon seviyesiymş
geçmiş olsun canım umarım bir şey yoktur
baya zorlanırsın canım ama sağlık olsun sağ salim doğsunlar da katlanırızmartık
canım zaten tansiyon filan olsa biz de tutamazdık
benim de öyle ama bu hamilelikte normal tansiyon seviyesiymş
geçmiş olsun canım umarım bir şey yoktur
aminnn canım benimmm, Rabbim kimsenin başına vermesin..canım iyi omlarına sevindim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
kızlar benim mesai bitti çıkıyorum herkese iii hafta sonları
kızlar benim mesai bitti çıkıyorum herkese iii hafta sonları
canım sen ilkini de geç olmuşsun...nerdesin sen şu an nerde yaşıyon? bana doktorum ilk aşını 20.haftanda ikinci aşını tam bir ay sonra üçüncü ve dördüncü aşı isteğine bağlı dedi...eğerolmak istersen üçüncü aşı altı ay sonra dördüncü aşıda bir yıl arayala olacan dediydi...sağlık ocağında da öyle bilgi verdiler bize...
Ben ıstanbuldayım CNm 20 haftada gıttım 25 haftada çağırdı hemsıre ben tüm aşıları olmak istiyorum CNm ne bıleyım saglık ocağında gün verdı mecburen o gün gıdıyorumgebeliğinle alakalı olabilir canımcım, normalde doğumdan önce 2 doz vuruluyomuş sanırım. ben doktoruma sorduğumda aşını yaptır, 2 doz olsun dedi. pazartesi ikincis var..
tamam canım bir ara deneyim tekrar..eklemişsin canım işte ama hareketli olanını tıkla mesaj yayınlandıktan sonra hareketlenir...
benimde benimdeeeeaynen ya yiyorum yiyorum bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum...sanki midem delik...yediklerim durmuyo orada...
güle güle kuşummm, sanada iyi haftasonlarıkızlar benim mesai bitti çıkıyorum herkese iii hafta sonları
Ama bana doğumdan önce 3 tane vurulacak ama bırde dogum sonrası var hwmsıreye soracağım kactane ası olacağım toplamda ben ılkinı 25+5gunlukken oldum bu ayın 31 de ıkıncı olacak sızın dogum tarıhlerı ne zaman
tamam canım bir ara deneyim tekrar..
ben geçen ayın 14ünde oldum, sanırım 22. haftama girmiştim. tam 1 ay sonra tekrar gelmemi söyledi hemşire. sana 25. hafta demelerine anlam veremedim yaaa :26: ben bi de internette herşeyi araştırıyorum biçok siteden. ona göre hareket ediyorum, gittiğimde bunları duydum ne yapayım diye soruyorum, yönlendiriyolar gerektiğinde..Ben ıstanbuldayım CNm 20 haftada gıttım 25 haftada çağırdı hemsıre ben tüm aşıları olmak istiyorum CNm ne bıleyım saglık ocağında gün verdı mecburen o gün gıdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?