2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bu hareketli avatarları nasıl ekliyosunuz ? ben bir iki tane denedim ama hareketli olarak göstermiyo, eksik bişey mi yapıyorum ki :26:

üçüncüye takvimde 6 ay sonra yazıyor canım ikincisinden sonra...mayıs 28 de ilki idi haziran 28inde ikinciyi vuruldum aralık 28 de de üçüncü aşıya seslediler beni..doğumdan sonra yani..

bende ılk ıkı asıyı oldum ucuncusu dogum sonrası dedıler canım

Ama bana doğumdan önce 3 tane vurulacak ama bırde dogum sonrası var hwmsıreye soracağım kactane ası olacağım toplamda ben ılkinı 25+5gunlukken oldum bu ayın 31 de ıkıncı olacak sızın dogum tarıhlerı ne zaman

Son düzenleme:

canım sen ilkini de geç olmuşsun...nerdesin sen şu an nerde yaşıyon? bana doktorum ilk aşını 20.haftanda ikinci aşını tam bir ay sonra üçüncü ve dördüncü aşı isteğine bağlı dedi...eğerolmak istersen üçüncü aşı altı ay sonra dördüncü aşıda bir yıl arayala olacan dediydi...sağlık ocağında da öyle bilgi verdiler bize...

benim göbüş büyük baya bundan sonra büyüdükçe nasıl olucam bilmiyorum artık
baya zorlanırsın canım ama sağlık olsun sağ salim doğsunlar da katlanırızmartık
Helal vallahi size kızlar :) ben kesinlikle tutamazdım sürekli su içiyorum bide düşük tansiyon var bende öylece bayılırdım heralde...o yüzden doktorumun şart koşması benim işimede geldi yani.....
canım zaten tansiyon filan olsa biz de tutamazdık
kızlar benımda tanıyonum hep 9 a 5 hıç yukselmıyo
benim de öyle ama bu hamilelikte normal tansiyon seviyesiymş

geçmiş olsun canım umarım bir şey yoktur

gebeliğinle alakalı olabilir canımcım, normalde doğumdan önce 2 doz vuruluyomuş sanırım. ben doktoruma sorduğumda aşını yaptır, 2 doz olsun dedi. pazartesi ikincis var..

sağol canım benim, şükür ki önemli bişeyleri yokmuş. oğluşun çatlakları varmış onu araştırıyolarmış.

sag salim dogsun tabi oglum ben herşeye razıyım ama bazen çok fena oluyorum

bende yavaştan kaçsam hiç fena olmayacak kızlar...iftar hazırlıkları başlasın artık..

gebeliğinle alakalı olabilir canımcım, normalde doğumdan önce 2 doz vuruluyomuş sanırım. ben doktoruma sorduğumda aşını yaptır, 2 doz olsun dedi. pazartesi ikincis var..
Ben ıstanbuldayım CNm 20 haftada gıttım 25 haftada çağırdı hemsıre ben tüm aşıları olmak istiyorum CNm ne bıleyım saglık ocağında gün verdı mecburen o gün gıdıyorum

eklemişsin canım işte ama hareketli olanını tıkla mesaj yayınlandıktan sonra hareketlenir...
tamam canım bir ara deneyim tekrar..
aynen ya yiyorum yiyorum bu yediklerim nereye gidiyor anlamıyorum...sanki midem delik...yediklerim durmuyo orada...
benimde benimdeeee
kızlar benim mesai bitti çıkıyorum herkese iii hafta sonları
güle güle kuşummm, sanada iyi haftasonları

benım 16 ekım canım mayıs ve hazıranda oldum ucuncusu dogumdan sonra dedı ası kartına yazdı onuda

Ben ıstanbuldayım CNm 20 haftada gıttım 25 haftada çağırdı hemsıre ben tüm aşıları olmak istiyorum CNm ne bıleyım saglık ocağında gün verdı mecburen o gün gıdıyorum
ben geçen ayın 14ünde oldum, sanırım 22. haftama girmiştim. tam 1 ay sonra tekrar gelmemi söyledi hemşire. sana 25. hafta demelerine anlam veremedim yaaa :26: ben bi de internette herşeyi araştırıyorum biçok siteden. ona göre hareket ediyorum, gittiğimde bunları duydum ne yapayım diye soruyorum, yönlendiriyolar gerektiğinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…