Canim çok sevindim senin adına allahım inşallah sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayida nasip eder inşallah benim de bugün 6+5 yarın bende kalp atisi için doktora gudicem inşallah duyarım
kızlarr topik geleneği olsa gerrek liste yapılsa çok güzel olur..nickiniz,yaşını,sat tarihiniz,bebeğin ccinsiyeti ve doğum tarrihi olarrak yapılsa el atın lütfeeeen...gerrilere hiç bakmmadım yoksa liste varmmıydı..
tamam canım senin değerin ne kadardı?
Canlarım alıntı yapamadm hepinizden telden gryotum kudura bakmayın hepinize güzel dileklrnz için teşekkürler rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Onemon cnm günlerimiz aynı inş sende miniğinin pıtpıtlarnı duycaksn
yarın bir dr a gidin, her kanamayı kötüye yormayın.
olumsuz birşey yoktur inş.
Ayssss inş hayırlı haberlerle gelrsn cnm kalp atışlarını duyamasanda dua ile bekle bol su hamişlik boyunca çok ii hatta doğumdan sonra bir numaralı süt kaynağı inş
slm arkadaşım bende bugün gittim karından ultrasonda kese göründü ama bebeiş görünmedi kese de 10 mm çıktı normalmi sen duydunmu kalp atışlarınıcanım doktora gidicektin bugün noldu çok merak ettim seni?
, ,26 şubat doktora giseriz diye düşünüyorduk bugün içim rahat etmedi en azından sağlıkocağına gideyim dedim, idrar testi yaptılar hemşire beni çok korkuttu tahlile bakınca uff uff bu ne dedi iltihap var, akıntın çok, su içmiyormusun, idrardada kanama var dedi doktora sonuçları gösterdi düşük riski var hemen kadın doğumcuya gidin dedi bütün gün çok gergindim topun ucundaydım sanki ağlayacak gibiydim doktor ve hemşiredende o cümleleri duyunca yıkıldım ağlıya ağlıya işyerine gittim, insan haliyle hamile olunca kat kat hassas oluyor onun verdiği psikolojiyle çok kötü oldum arkadaşlar sakinleştirdi evdede sağolsun eşim sakinleştirdi, komiklikler yaptı zavallım oda bugün grip olmuş üstelik bana dua edin yarın çok iyi sonuçlarla gelirim hatta bebeğimin kalp atışlarını bile duymak istiyorum.
slm arkadaşım bende bugün gittim karından ultrasonda kese göründü ama bebeiş görünmedi kese de 10 mm çıktı normalmi sen duydunmu kalp atışlarını
çok geçmiş olsun Allahım şifa versin haftaya tekrar gidicem kalp atışı için bakalım duyabilcekmiyimnormal tabii canım.benimde bugün 7mm olmuş.bronşite yakalandığım için sıkı takibe alındım.2 şişe serum yedim bugün.dün de bir şişe.çarşamba günü 5mm idi bugün 7.1 mm ama farklı doktorlara gittim.hayırlısı artık.
geçmiş olsun, allah sabır versin inşallah en kısa zamanda bu acını unutturacak sağlıklı bi bebeğin olur. bende bugün sağlık ocağında tahlil yaptırdım düşük riski var dedi doktor. yarın kadın doğumcuya giyoruz çok korktum.
normal tabii canım.benimde bugün 7mm olmuş.bronşite yakalandığım için sıkı takibe alındım.2 şişe serum yedim bugün.dün de bir şişe.çarşamba günü 5mm idi bugün 7.1 mm ama farklı doktorlara gittim.hayırlısı artık.
çok geçmiş olsun Allahım şifa versin haftaya tekrar gidicem kalp atışı için bakalım duyabilcekmiyim
tatlım bebek kese 1.5 cm olunca görünüyormuş inşallah hemen büyür bebişler kocaman olur benim ayın 31 de 1 cm di sabırsızzlanıyorum artık yaa duymak istiyorum pıt pıt ları görmek istiyorum
Arkadaşlar merhaba buskiam başla bi doltordan randevu almıştk kese gelişmedği için alıncaktı biliyosunuz ama rabbim okadr büyükki ben boş keseyi görmeyi beklerken hem bebişimi hem kalp atışlarını gördüm doktorum bazen geç döllenme yüzünden böyle geç görünenlr dedi ama bak senin bebiş kalp atışlarını bile duyurdu sana dedi ve minik mucizemin tık tık atan minicik kalp sesini duydum ağlayarak şükrettim mevlaya olmasada bi hayır vardı kendimi hazırlamıştım ondan gelene razıyım inş rabbimden benden razıdır çok uzattım bende durumlar böyle canlar bugün 6+5 iz ve inş ilk bebiş sezeryan olduğundan buda eylül sonu olucak nasip olursa aeolun
öyle canım da sanırım benim kese biraz yavaş büyüyor.
. Cnm mesajımı görmedin sanırım bebişide gördk kalp atışınıda duyduk ben boş gebelik die beklerken çok şükür işte buarada kese on milimetreyken benişim görünmemesi çok normal bnm kese bir haftada iki mlim artmıştı ama bikaç günde kocamn olmuş bebiş gelmiş pıtpıt büyüyo hamdolsun sende içini rahat tut ben hep öyle düşündümöyle canım da sanırım benim kese biraz yavaş büyüyor.
İnanılmaz sevindim canım rabbim çok büyük,o var ya da yok ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?