2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canim çok sevindim senin adına allahım inşallah sağlıklı bı sekilde kucağımıza almayida nasip eder inşallah benim de bugün 6+5 yarın bende kalp atisi için doktora gudicem inşallah duyarım

Canlarım alıntı yapamadm hepinizden telden gryotum kudura bakmayın hepinize güzel dileklrnz için teşekkürler rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Onemon cnm günlerimiz aynı inş sende miniğinin pıtpıtlarnı duycaksn

Son düzenleme:

Cnm listevarda esas kazenden devralıp yapılmalı inatçıkeçi arkadaşımız ayarlıyodu ona söylersek alsın sayfayı yada kim üstlenmek isterse:)

26 şubat doktora giseriz diye düşünüyorduk bugün içim rahat etmedi en azından sağlıkocağına gideyim dedim, idrar testi yaptılar hemşire beni çok korkuttu tahlile bakınca uff uff bu ne dedi iltihap var, akıntın çok, su içmiyormusun, idrardada kanama var dedi doktora sonuçları gösterdi düşük riski var hemen kadın doğumcuya gidin dedi bütün gün çok gergindim topun ucundaydım sanki ağlayacak gibiydim doktor ve hemşiredende o cümleleri duyunca yıkıldım ağlıya ağlıya işyerine gittim, insan haliyle hamile olunca kat kat hassas oluyor onun verdiği psikolojiyle çok kötü oldum arkadaşlar sakinleştirdi evdede sağolsun eşim sakinleştirdi, komiklikler yaptı zavallım oda bugün grip olmuş üstelik bana dua edin yarın çok iyi sonuçlarla gelirim hatta bebeğimin kalp atışlarını bile duymak istiyorum.

Ayssss inş hayırlı haberlerle gelrsn cnm kalp atışlarını duyamasanda dua ile bekle bol su hamişlik boyunca çok ii hatta doğumdan sonra bir numaralı süt kaynağı inş

canım doktora gidicektin bugün noldu çok merak ettim seni?

yarın bir dr a gidin, her kanamayı kötüye yormayın.
olumsuz birşey yoktur inş.

benim 2 gün boyunca ara ara kanamam oldu, arkasından yaklaşık 4 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu, ama değerlerim normal.dr herşey yolunda olabilir dedi. biliyorum çok zor ama moralini bozma lütfen

, ,

yarın için rahatladığı zaman bizlere de haber ver, sağlık ocağını boşver adam gibi doktora git, moralini asla bozma

slm arkadaşım bende bugün gittim karından ultrasonda kese göründü ama bebeiş görünmedi kese de 10 mm çıktı normalmi sen duydunmu kalp atışlarını

normal tabii canım.benimde bugün 7mm olmuş.bronşite yakalandığım için sıkı takibe alındım.2 şişe serum yedim bugün.dün de bir şişe.çarşamba günü 5mm idi bugün 7.1 mm ama farklı doktorlara gittim.hayırlısı artık.

çok geçmiş olsun Allahım şifa versin haftaya tekrar gidicem kalp atışı için bakalım duyabilcekmiyim

cnm benim bebişim duruyo şu aşamada. bebiş denir mi o ayrı bi konuda :)) onu ben arkadaşa yazmıştım.

Benimki için takipteyim açıkçası yarın 3. kez betahcg yaptırsam mı yoksa cumayı beklesemmideyim ben :S

tatlım bebek kese 1.5 cm olunca görünüyormuş inşallah hemen büyür bebişler kocaman olur benim ayın 31 de 1 cm di sabırsızzlanıyorum artık yaa duymak istiyorum pıt pıt ları görmek istiyorum

İnanılmaz sevindim canım rabbim çok büyük,o var ya da yok ediyor.

öyle canım da sanırım benim kese biraz yavaş büyüyor.
. Cnm mesajımı görmedin sanırım bebişide gördk kalp atışınıda duyduk ben boş gebelik die beklerken çok şükür işte buarada kese on milimetreyken benişim görünmemesi çok normal bnm kese bir haftada iki mlim artmıştı ama bikaç günde kocamn olmuş bebiş gelmiş pıtpıt büyüyo hamdolsun sende içini rahat tut ben hep öyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…