2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben ıstanbuldayım CNm 20 haftada gıttım 25 haftada çağırdı hemsıre ben tüm aşıları olmak istiyorum CNm ne bıleyım saglık ocağında gün verdı mecburen o gün gıdıyorum

bilmem canım herkes aynı şekilde gitmiş...tuhaflık var ama..vardır belki bir bildikleri..sen doktoruna danışsaydın keşke..

pardon canım sen avatardan bahsetmişsin aklım yemekte olduğu için ben smile anladım hareketli avatralar var kk.da oradan kopyala masa üstüne sonar avataraını değiştirisin...
olsun canım sorun değil kolay gelsin yemek konusunda, sen yanlış anlatsanda ben doğru anlamışım sanırım.

Canimmmcim cok ama cok gecmis olsun,Rabbim beterinden korusun insaallah sen üzülme sükretki daha kötü bisey olmamis..vallahi okuyunca hemen yazayim dedim..
Kizlar yine masaallah döktürmüsler okuyamadimki gecmisi ama devam böyle kizlar ne güzel topik böyle aktiv olunca mutlu oluyorum

y4yzy4qmuru çok gecmis olsun canım.
Allah görünür ve görünmez kazalardan korusun cümlemizi.
Gözün aydin canım kucağına da alırsın insallah bebeğini.
anlamı ne ki? bizde galiba isimsizlikten cemre koyacağız kızımıza... eşim istiyor... evimize düşsün bahar getirsin dedi... başka da bir isim beğenmedik. cemre de çok sinmiyor içime.. ne bilim..

Bizim de erkek ama kız olsaydı Meryem koyacaktık.

Tekrar merhabalarrr,Ecenur umla geldik yine,evimizin işlerini hallettik şimdi meyvemizi yiyoruzÇok kaynatmışsınız yinee,bu gidişle sayfamız 5000 lere ulaşacak

kızlar benim çıkmam gerek.. misafir geldi.. öptüm hepinizi, iyi akşamlar, tekrar teşekkür ettim yalnız bırakmadığınız için

Tekrar merhabalarrr,Ecenur umla geldik yine,evimizin işlerini hallettik şimdi meyvemizi yiyoruzÇok kaynatmışsınız yinee,bu gidişle sayfamız 5000 lere ulaşacak
hoşgeldin canım afiyetler olsun yarasın
bi ara kasım annelerinden bile gerideydik bastık gaza gidiyoruz bakalım
kızlar benim çıkmam gerek.. misafir geldi.. öptüm hepinizi, iyi akşamlar, tekrar teşekkür ettim yalnız bırakmadığınız için

canım benim görüşürüz

y4yzy4qmuru çok gecmis olsun canım.
Allah görünür ve görünmez kazalardan korusun cümlemizi.

Gözün aydin canım kucağına da alırsın insallah bebeğini.

Allah razı olsun amin inşallah şu mübarek ayın yüzü gözü hürmetine Rabbim kimseyi evlatla sınamasın.

RABBİM sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah ( cümlemize)

Amin inşallah, cümlemiz hayırlısıyla evlatlarımızı inşallah sağlıklı sıhatli ve hayırlı bir şekilde büyütürüz.

hosgeldın canım evet bence 5000 de gececek gıbı masallah cenelerımız aman parmaklarımız pek kuvvetlı

çok güzel ya gerçi çocuklar için yapılan hangi şey çirkinki
oyle canım bızde onlar ıcın en guzelı olsun dıye ugrasıyoz karar vermek cok zor oluyor okadar guzellıgın ıcınde

aynen canım ya rabbim huzurla saglıkla giydirmeyi uyutmayı büyütmeyi nasip etsin aldıklarımızın içinde

kizlaar bugün alisveris yaptim ogluma eklemeye calisacagim aldiklarimi ama bi deneyim dedim bakalim olmusmu

Eklentiler

• $hmprod.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 28
nasil teyzeleri bi kacini ekledim buraya internetten bulduklarimi

Eklentiler

• $1.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $2.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $3.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $5.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $6.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $7.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $8.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $9.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 38
benım 16 ekım canım mayıs ve hazıranda oldum ucuncusu dogumdan sonra dedı ası kartına yazdı onuda
Benım de 15 ekım CNm
Bende anlam verirmedim ama hemsıre geç degıl dedı
bilmem canım herkes aynı şekilde gitmiş...tuhaflık var ama..vardır belki bir bildikleri..sen doktoruna danışsaydın keşke..
Dr soracağım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…