- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Ben ıstanbuldayım CNm 20 haftada gıttım 25 haftada çağırdı hemsıre ben tüm aşıları olmak istiyorum CNm ne bıleyım saglık ocağında gün verdı mecburen o gün gıdıyorum
olsun canım sorun değil kolay gelsin yemek konusunda, sen yanlış anlatsanda ben doğru anlamışım sanırım.pardon canım sen avatardan bahsetmişsin aklım yemekte olduğu için ben smile anladım hareketli avatralar var kk.da oradan kopyala masa üstüne sonar avataraını değiştirisin...
sağolun kızlar, Allah razı olsun, biraz sakinleştim.
Şimdi haber geldi abim yengem ve minik kızda bişey yokmuş. sadece büyük oğluşta boyunda ve göğsünde çatlaklar varmış, merkeze sevk etmişlerAraba takla atmış yolda inşallah bişey olmadan sağ salim gelirler..
oyyyy çocuklar için tasarlanan herşey ne kadar güsel yaaa, insanın çocuk olası geliyo
Gözün aydin canım kucağına da alırsın insallah bebeğini.Geçen sene yaşadığım o üzücü kayıptan sonra , yine hamileyim. Sevgili eski dostlar benim için dua edin lütfen.
Beni hatırlamayanlar için kısaca kendimi hatırlatayım.
33 yaındayım , geçen sene5 aylıkken bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım ve aranızdan ayırlmak zorundaydım... O süreçte destekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Bebişlerinizi sağlıklı ve güzel bir şekilde büyütmenizi dilerim. Hepinizi öpüyorum.
anlamı ne ki? bizde galiba isimsizlikten cemre koyacağız kızımıza... eşim istiyor... evimize düşsün bahar getirsin dedi... başka da bir isim beğenmedik. cemre de çok sinmiyor içime.. ne bilim..
oyyyy çocuklar için tasarlanan herşey ne kadar güsel yaaa, insanın çocuk olası geliyo
hoşgeldin canım afiyetler olsun yarasınTekrar merhabalarrr,Ecenur umla geldik yine,evimizin işlerini hallettik şimdi meyvemizi yiyoruzÇok kaynatmışsınız yinee,bu gidişle sayfamız 5000 lere ulaşacak
kızlar benim çıkmam gerek.. misafir geldi.. öptüm hepinizi, iyi akşamlar, tekrar teşekkür ettim yalnız bırakmadığınız için
y4yzy4qmuru çok gecmis olsun canım.
Allah görünür ve görünmez kazalardan korusun cümlemizi.
Gözün aydin canım kucağına da alırsın insallah bebeğini.
RABBİM sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah ( cümlemize)
hosgeldın canım evet bence 5000 de gececek gıbı masallah cenelerımız aman parmaklarımız pek kuvvetlıTekrar merhabalarrr,Ecenur umla geldik yine,evimizin işlerini hallettik şimdi meyvemizi yiyoruzÇok kaynatmışsınız yinee,bu gidişle sayfamız 5000 lere ulaşacak
oyle canım bızde onlar ıcın en guzelı olsun dıye ugrasıyoz karar vermek cok zor oluyor okadar guzellıgın ıcındeçok güzel ya gerçi çocuklar için yapılan hangi şey çirkinki
hosgeldın canım evet bence 5000 de gececek gıbı masallah cenelerımız aman parmaklarımız pek kuvvetlı
oyle canım bızde onlar ıcın en guzelı olsun dıye ugrasıyoz karar vermek cok zor oluyor okadar guzellıgın ıcınde
aynen canım ya rabbim huzurla saglıkla giydirmeyi uyutmayı büyütmeyi nasip etsin aldıklarımızın içinde
nasil teyzeleri bi kacini ekledim buraya internetten bulduklarimi
Benım de 15 ekım CNmbenım 16 ekım canım mayıs ve hazıranda oldum ucuncusu dogumdan sonra dedı ası kartına yazdı onuda
Bende anlam verirmedim ama hemsıre geç degıl dedıben geçen ayın 14ünde oldum, sanırım 22. haftama girmiştim. tam 1 ay sonra tekrar gelmemi söyledi hemşire. sana 25. hafta demelerine anlam veremedim yaaa :26: ben bi de internette herşeyi araştırıyorum biçok siteden. ona göre hareket ediyorum, gittiğimde bunları duydum ne yapayım diye soruyorum, yönlendiriyolar gerektiğinde..
Dr soracağım cnmbilmem canım herkes aynı şekilde gitmiş...tuhaflık var ama..vardır belki bir bildikleri..sen doktoruna danışsaydın keşke..
cok seker aldıklarn allah gıydrmeyı nasıp etsn netten mı aldn adresnı verrmsn benmde olusum olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?