Kizlar ne yapıyorsunuz
bence bu gidişle 5000 i de geçer çeneye kuvvet maşallah neşe geldi topiğeTekrar merhabalarrr,Ecenur umla geldik yine,evimizin işlerini hallettik şimdi meyvemizi yiyoruzÇok kaynatmışsınız yinee,bu gidişle sayfamız 5000 lere ulaşacak
kizlaar bugün alisveris yaptim ogluma eklemeye calisacagim aldiklarimi ama bi deneyim dedim bakalim olmusmu
bence bu gidişle 5000 i de geçer çeneye kuvvet maşallah neşe geldi topiğe
maşallh ne tatlılar içinde büyüsün oğlun canım
büşümmm aminnn sağolasın canım benimmm, bende çok korktum ama şükürler olsunki ufak tefek şeylerle atlatmışlar..Canimmmcim cok ama cok gecmis olsun,Rabbim beterinden korusun insaallah sen üzülme sükretki daha kötü bisey olmamis..vallahi okuyunca hemen yazayim dedim..
Kizlar yine masaallah döktürmüsler okuyamadimki gecmisi ama devam böyle kizlar ne güzel topik böyle aktiv olunca mutlu oluyorum
dimiiii yaniibızım zamanımızda odamı vardı annemle kız kardesım bunu cok begenmıs bende begendım bıde sızın fıkrınızı alayım dedım
aminnn jaseminimmm çok sağollll.. rabbim hiçkimsenin başına vermesin..y4yzy4qmuru çok gecmis olsun canım.
Allah görünür ve görünmez kazalardan korusun cümlemizi.
mrb serabımm hosgeldinizzziftar öncesi bir merhaba diyelim cici annelerimize...
hoşbulduk kuzum var mı bi haber sizinkilerden...mrb serabımm hosgeldinizzz
15 dk kadar oldu eşimle görüşeli, oğluşun kürek kemiğinde çatlak varmış, sarılması gerekiyomuş ve sevk edilen hastanedeki doktor ameliyattaymış. diğer doktorlarda yapamıyolarmış. mecburen bekliyolar ameliyatın bitmesini.hoşbulduk kuzum var mı bi haber sizinkilerden...
15 dk kadar oldu eşimle görüşeli, oğluşun kürek kemiğinde çatlak varmış ve sevk edilen hastanedeki doktor ameliyattaymış. diğer doktorlarda yapamıyolarmış. mecburen bekliyolar ameliyatın bitmesini.
sen ne yaptın canımcım? bitti mi yemek işi :)
aminn canım hepimizi korusun rabbim..
bitti canım benim işlerde iftarı ve eşimi bekliyoruz oğluşumla... çok geçmiş olsun kuzu tekrardan mevlam beterinden korusun..
aminn canım hepimizi korusun rabbim..
ohh ohh ellerine sağlık bitanecimbiz kocişleri kocişler iftarı bekliyo Allah kabul etsin herkesin orucunu...
büşümmm aminnn sağolasın canım benimmm, bende çok korktum ama şükürler olsunki ufak tefek şeylerle atlatmışlar..
dimiiii yaniişimdikiler hakkaten şanslı, feda olsun kuzucuklara :) bencede çok güsel, rabbim hepimize sağlıcakla kullanmak nasib etsin.
aminnn jaseminimmm çok sağollll.. rabbim hiçkimsenin başına vermesin..
büşraaaaaaaaaam çok güzeel çokkkkkkk senin yakışıklıyada bunlar yakışırdı ama bu yakışıklının adı nedir...
canım sen balıkesirden misin?
bendede ara sıra devam ediyor bulantılarım ama ilk üç aylardaki gibi değil Allaha şükür çok daha iyiyim ama dediğin gibi ara sıra yokluyor benide...
Tatilin güzel geçer inşallah iyi eğlenceler :) midenin uzun süre boş kalmasına fırsat verme... sürekli atıştır o iyi geliyor...benim
arkadaşım hamileliğin 8 ayı boyunca nerdeyse her gün çıkarıyodu zavallı yolda yürürken otobüste metroda....hep tedbirli gezerdi...
ona baktığımda kendi halime sükrediyorum biraz bulanıyor ama geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?