2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen ben uyumuyorsam sen de uyumayacaksın dedim diktim uyutmadım...ben tek başıma yapmadım ya...bir güzel de fırça yedi benden kendileri... siz naptınız dün bayağı kaynatmışsınız okuyamadım da geçmişi.

geç geldi die mi sinirlendin canım benimki de öyle çok sever gezmeyi bende kızıyorum madem öle benimle gez die

huggies banada gelmedi hatta aşağı inerken kargoyu almak için huggies sandım baktım milupa olsun dedim
Milupa 2 ay üyelik süresi dolmadan göndermiyo ona daha var benim sanırım.
huggies hepimizi kandırdı ama hiç hoş değil

kız cok urkutmeseydın yazık adamcagıza sen neden uyuyamadın canım sıcaktanmı agrınmı vardı ??bızde kaynatıyouz bole canım laklak yapıyoruz cok bısı kacırmadın merak etme
huggies banada gelmedi hatta aşağı inerken kargoyu almak için huggies sandım baktım milupa olsun dedim
kızlar nerden gelıyo bu mılupalar hıggıesler ben anlamdım ?:44:

iyi yapmışın kız benim kociş te uyumadı bütün gece bu gün kendine izin vermiş

aynen kuzu ama benimkinin öle bir şansı yok mecburen kalktı tıpış tıpış işe gitti...
evet kuzu dün alış evrişe gittik mobilyacıları gezik katalogları aldık akşama kurul toplanır nihai kararı yarına ben açıklarım...valla ben kararsız kaldım canım beşiğe döndüm tekrardan...benim ev kira evin çocuk odası dar..büyük bir yüklük yaptırmış ev sahibi odanın yarısını kaplamış..takımı koysam heraket edece alan kalmayacak bende ebn iyisi beşik alayım dedim...beğendiklerimiz oldu seçip birini alacağız işallah..

uykusuz serocuğum napıyosun ne zamandır karşılaşamadık bebişkon nasıll
bebişko iyidir teyzesi napsın yiyo içiyo yatıyo sıpa hayat onun hayatı keyif onun keyfi..

geç geldi die mi sinirlendin canım benimki de öyle çok sever gezmeyi bende kızıyorum madem öle benimle gez die

akşam iftara gayganamgile davetliydim canım eşim gelmedi...bir sinir olduğum konu...sonra gayganama şikayet ettim oğlunu eve geç geliyo diye...akşamda saat 10a kadar bekledim gelmedi aradım ne zaman geleceeğim belli olmaz dedi iyi o zaman bende eve geçiyorum dedim kapadım telefonu...eve geçtikten sonra gayganam aramış bir güzel fırçalımış oğlunu..sen ne biçim insansın diye o kızı evde neden tek bırakıyon diye...neyse sanki bizimki çok anladı..akşam sancılandım ..sinirden aramadım da...doğurursam da kendi başıam doğururum len evde dedim...bir ara geçmişim uykuya kociş gelmi...ben yatakta suyun içindeyim..zaten o halimi görünce çok korkmuş gözleimi açtım ki yüzü bembeyaz olmuş...tabi accık da duygu sömürüsü yaptımölsem haberin olmayacak dedim...sabaha kadar tepemde oturdu herif...

ayy adigecim bi sen bide ben nedir bu işyerindekilerden çektiğimiz yaa. ben geçen haftadaki o olaydan sonra iyiyim tabi şimdilik. işimde gücümde tıkır tıkır yapıyorum herşeyi. sadece sıcaklar ve oğluşumun tekmeleri yoruyo çünkü çalışmama izin vermiyo velet bu arada ileri geri zekalı süper lafmışşş

hoşbulduk kızlar napıyonuz ya..bu gece ben yine uyuyamadım ama kocişi de uyutmadım...oh ne ala ben uyuyamıyorsam o da uyumayacak totoyu dikipte tek başına uyumak marifet değil...saat 4 e kadar uyutmadım...
hhh iyi yapmıssın kız ama onada yazık çalışmıyomu benimkide sahurdan sonra başladı horlamaya bende gram uyku yokk bende dürttüm aşkım horluyosun dedim döndü ama iki dk sonra yine aynı

ayyyyy ne güldümmm kızzzz valla kedi değiliz tabi düzgün bi yere pırtlıycaz hahaha benimde işim var ama aklım burda acaba ne yazdılar diye sizin yüzünüzden işi aksatıyom yine papaz olcam burdaki dangozla dur oğlummm bi durr teyzelere cevap yazıyommm anammm nasıl tekmeliyo yav öne doğru eğildikçe yaramaz minnak nasıl çıkıcak burdannn

kuzucum milupaya üye oluyorsun internetten 2 ay geçince sana numune paketi gönderiyor.
huggies için de https://www.huggies.com.tr/numune-iste/ linke tıkla doldur numune yollucaz diyolar aama daha alan yok sanırım içimizde.

Milupa 2 ay üyelik süresi dolmadan göndermiyo ona daha var benim sanırım.
huggies hepimizi kandırdı ama hiç hoş değil

evet huggies bizi kandırdı alcak bez

milupaya üye olunca geliyor huggieste numune gönderiyodu göndermedi daha

hem sıcaktan kuzu hemde iftara gayganamgildeydim sandalyede oturmak bana gelmiyo..akaşm sancım da vardı..ikisi birleşince süper ikisi bir arada oldu...

iyi yapmışın kıss aferin sana bunlara müstehak valla

benim uyuz da yıllık izinde ptesi dönücek bu haftam çok güzel geçiyo şimdilik
ağustos sonunda da çıkarım iznime inş. Allah kısmet ederse sonra teeee yeni yılda döneriz inş.

serapcım biz de kiradayız hatta bu ay zam yapılacak kiramıza umarım yapmaaazzz neyse bizim müsait oda var ama mobilya satan adamlar bile kiracıysanız hiç oda almayın abla diyolar
umarım dürüstlükleri ürünleri satınca da devam eder.
biz de bi mobilya beşikj alıp yatak odamıza koyucaz yerimiz müsait, bi de küçük odaya aynı beşiğin dolabını alıcaz tabii zaman bulup çıkabilirsek alışverişe ramazan bayramının errtesi günü gitmeye karar verdik akşam kocamla bayram bitsin hemen çarşıya

kuzucum milupaya üye oluyorsun internetten 2 ay geçince sana numune paketi gönderiyor.
huggies için de https://www.huggies.com.tr/numune-iste/ linke tıkla doldur numune yollucaz diyolar aama daha alan yok sanırım içimizde.

bu cumartesi havuzlu handa huggies standı vardı, bedavadan 5 paket aldım ben bebek bezi, yani ablam 2 tane, eşim 2 tane, 1 tanede ben 5 paketi kaptık netten üye olmaya çalışmıştım olmamıştı meğerse kısmetim varmış yinede benim

hem sıcaktan kuzu hemde iftara gayganamgildeydim sandalyede oturmak bana gelmiyo..akaşm sancım da vardı..ikisi birleşince süper ikisi bir arada oldu...

kız serapp cok fenasın hemm adamı korkut hem fırcala hem uyutma korkulur sendenn ben sımdı kocana uzuldum walla
dıkkat et canım kendıne ya bu aylar onemlı daha bı dıkkat etmelıyız kendımıze sandalyede oturamıyosan cokseydın yere sende canım

evet valla hayat onlara güzel ekmek elden su gölden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…