2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sorma canım ya bizimki de aynen o modda diyo ki hani kızı olacak çirkinleşir oğlu olan güzelleşir derler sen hergün daha da güzelleşiyosun acaba kız değil de erkek mi falan diyo şaşkın :) hamilelik sana çok yakıştı diyo ayyyy nasıl bütün yağlarım eriyoooo :)))) bi de aşırı bi şefkat hali cam açık yatıyos malum sıcaktan sabaha karsı bakıyorum hep üzerimi örtme çabası her döndüğümde o da bi gözünü açıyo öpüyo beni,sarılıyo kızımın anası falan diye saçlarımı okşuyo anaammmm şimdi ben bu adama ilgi göstermeyem de ne edem bu sabah konuşulmuştu kocalarımızla ne zaman abi olacaz falan diye bi muhabbet vardı kimi uzun süredir kardeş kardeş yatıyos demiş kimi yooo öle bi sey tam gaz devam demiş valla koçiş bana kendimi böle ii hissettirdiği sürece sanrım ben de tam gaz devam :)))))

Son düzenleme:
aynen kısss benimki de öyle

merhaba kızlar bugun oğluşumu gördümama pek net değil tabi dr gülerken bi foto yakaladı ama siyah beyaznet değil yanı.kılosu 1,250 boyu da 37 cm dedi.kocaman olmuş oğluş.artık randevularım 3 haftada bir oldu.yaklaışyo tabii

Tünaydın kızlar, biz saat 6 dan 12ye kadar kesintisiz uyumuşuz. Bebeğimin tekmeleri beni uyandırmıyor. Ama idrarım cok birikiyor ve kasıklarım ağrıyor sonradan.

Canım benim de 3 gündür özellikle sabah kalkınca kasıklarım fena ağrıyor. Sanırım uzun süre tuvalete çıkmadığım içindir.
Bu arada gobek deliği ileride çıkıyor diye biliyorum ben. Benim henüz çıkmadı ama çıkar diye biliyorum. Sen arkadaşına hiç bakma canım. Sinir bozucu insanlar.

öyle valla canım iyi ki varlar yanımızda
tam gazz devamcılardanızz

galiba ondan oluyo ama sürekli uzandıktan sonra bikereden kalkınca ağırlık çöküyo die de olabilir bence göbüşün altındaki ağrı:26:
öyle canım herkes çok biliyo sanki herşey hakkında yorum yapıyolar insanın sinirini bozuyolar

ayyy maaşallah canım nekadar da büyümiş ben de cumartesi gidicem valla çok merak ediyorum bıdığımı nekadar oldu,iyi mi,her şey yolunda mı diye bakalım :)

Ay canım cok güldüm yaaa :) süper vallah. Bu zamanda neler olmuyor ki bi hapsiriyorum çiş kaçırıyorum, bi öksuruyorum gene öyle.
Bu hamilelik ne hallere düşürüyor bizleri :)

ayyy maaşallah canım nekadar da büyümiş ben de cumartesi gidicem valla çok merak ediyorum bıdığımı nekadar oldu,iyi mi,her şey yolunda mı diye bakalım :)

ay evtt yaa kuzucum büyümüş teyzesi.aslında dr renklı de baktı ama kadın benı uyuz ettı tam bakamadı sıyah beyaz fotosunu verdi oğluşumun orda da hiç net değil gözü falan çok komık gorunuyor

ne güzeeelllllllllll canımmm Allah daim etsin inş. mutluluğunuzu:119:
benimki de anası bu kadar tatlıysa kızı nasıl olur Allah bilir dedi çok seviyorum ben bu adamıııı :123:
:98::132:

milupa bana canta göndermiş içindede bi kaç tane numune ürünleri var

Evet bana da geldi :)
Ama bazılarının sin kullanma tarihi yakın. Mesela bir yasında yenilecek olanın tarihi yakın birde 4-36 aylık var i da yakın. Hemen de mama vermek istemediğim icin birine hediye edeceğim onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…