2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

amannn çok bilir o arkadaşlar hey Alla hım ya bana da neler diyolar yok karnın küçük,yok aşağıda duruyo,yok yemiyosun cocuk beslenemiyo ben de taktım ama duymamak lazım tatlım ay nasıl olmuş göbeğin diyenlere hamileyim ondan olabilir mi de geç bence tatlım

ıkı aya gelıyorsa doguma anca gelır ben uye olsam hıc geregı yok ozaman
aman taş atıp kolun mu yorulucak üye ol gelsin kuzu yaa

çok ballısın canım valla

serapccımmmmm kocan haketmiş valla iyi yapmışsın benimki de dışarı çıkacak olsa dünyanın tavrını yapıyorum en iyisi oturayım diyo heralde çıkmıyo çok şükür

ya canım sen de bendensin sanki çok ayıp bisey yapıyoruz eşimle 9 senedir birlikteyiz biz 3 seneyi geçti evleneli daha yanında bi kere o da gebelikten pıt yaptım nasıl utanmıştımmmm anlatamam o da garibim ya askım saçmalama insani bi ihtiyaç bu neden kendini kasıyosun koyver gitsin rahat ol falan diyo ama yok anam ben de garip bi utangaclık duygusu bu konuda atamadım üzerimden...

evet kesinlikle hiç dinlememek lazım onları, birde hiç muhabbet etmeden yanından geçerken yorum yapanlar sanıyolarki şirinlik yapıolar, bugün mesela biri asansörün ordan geçerken böle suratını şirin şirin yaparaktan "ayyyyy ayyy hamiş gelmiş, göbüşte aşağıya inmiş geliyo geliyo bu bebiş " dedi, hiç cevap vermeden geçtim yanından dedim töbe töbe gelmeye niyeti olmayan çocuğu getirtecek densiz! işte bu türlere napmak gerek onu düşünüyorum şimdi onada bi formül geliştirmem lazım, lafı açınca muhabbet esnasındakileri çok güzel haşlıyorumda bu geçerken lafı pırtlatıp gidenlere napsak aceppp

bana da hem tombiş diyolar hem de hadi şundan da ye bundan da ye. arkadaş yicez de önce tombul dedikten sonra nasıl yiyim onları ben önce psikolojimi çökert sonra aaa senin bahanen var ye demiyolar mı deli oluyorum

iyi yapmışın kıss aferin sana bunlara müstehak valla
acıma yok bu erkek milletine...hep biz mi çekcez eziyeti accıkda onlar katlansınlar...

valla kuuz bana da aynısını söylediler kiracısan hiç takıma bulaşma dediler bir kere sökülüp takıldığımı bitiyor dedi bir kaç mobilyacı..bilmem bakalım nolcak...

aynen korkutacaksın fırçalayacaksın ağlamaların aizin vermeyecen canım..işin püf noktası burada...
evet valla hayat onlara güzel ekmek elden su gölden
aynen hayat onlara güzel ye iç yat..

anammmmmm 99 olmuş şafak ELA'm a kavuşma şafağım bu arkadaş babasını bekledim 460 gün asker yolu bi de kızını bekle şimdi kaldı 99 gün ama bu asker yolu beklemekten daha keyifli enazından içimde bıdığım :)

hak edene hakkını vermek gerek kuzu...

aynen canım salaklar işte hiç takmamak lazım da bakm aişte bizde hormonlar üst seviyede die takılıyoruz iişte
valla bende öyleyim tatlım eşimde rahatlatmaya çalışıyo o yönden ama yine de utanıyorum işte

ahh ahh ben çok bileniyorum laf atanlara neden böyle oldum bilmem. kocam sende kavga potansiyeli var diyo çok haklı
evlilik arifesinde de çok stres olmuştum iş yerinde bi uyuz kız vardı delirtti beni haklıydım, kızı bi haşladım gider ayak hala dövmediğime bin pişmanım ama bana yakışmaz işte hanım olcaz ya illa
ama şu iş yerindeki uyuza laf sokmaya bayılıyorum o ayrı zorla kendini azarlattırıyo bana koskoca herif

bana da hem tombiş diyolar hem de hadi şundan da ye bundan da ye. arkadaş yicez de önce tombul dedikten sonra nasıl yiyim onları ben önce psikolojimi çökert sonra aaa senin bahanen var ye demiyolar mı deli oluyorum

kızlar bende bir selülittir aldı gidiyor sizin de öyle mi?

dogru soyluyosun canım su asamada ne kadar cok bez mama olsa kardır dımı
sende haklısın serapcımm herkese anladıgı dılden konusmak gerek

Son düzenleme:
bende ağutosdamı ayrılsam izne yoksa eylüldemi kararsızım. sıcaklar cok bastırdı cok fena bunalıyorum ama ondann sonra evimdeyimmm hooppp oğluşum gelcek onla vakit gecircemmm ohhhh

kızlar bende bir selülittir aldı gidiyor sizin de öyle mi?
hmmmmmmmmmm çok fena damarıma bastın
hali hazırda olanlarda artış var ama biraz

bende ağutosdamı ayrılsam izne yoksa eylüldemi kararsızım. sıcaklar cok bastırdı cok fena bunalıyorum ama ondann sonra evimdeyimmm hooppp oğluşum gelcek onla vakit gecircemmm ohhhh
evet canımm yaa ben de kuzumla geçiririm diyorum vaktimi ama son 1 ayı da evimde geçirmek istiyorum kızıma hazırlanarak. sabırla bekleyerek az önce müdür sordu ona da söyledim hmmm olabilir diyo sanki olmaz dese farkedecek

valla ya müdürün insiyatifine bırakılmamış çok şükür o işler, ama öyledir, sorunca böyle kendilerininelinde sanarlar herşeyi..

evet tatlım eşim de pek bi tatlı oldun sen hamilelik sana çok yakıştı dio bilmem artık beni mi kandırıyo gerçek mi söylüyo

evet aynen eşimde öyle.daha bi üstüme düşer oldu ben benden soğur diye bekledim ama daha da sardı bana.dün gece üstümü değiştiriyordum yatıcaktık bana benim yanımda üstünü değiştirme aklıma başka şeyler sokuyosun diyor...bu kocaman göbeklemi dedim.şaşırdım.bizim hormonlar tamam da herüflerin hormonlara noluyor anlamıyorum

canım kamuda memurmusun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…