kızlar benim göbüşün alt tarafı çok acıyo sabah kalktığımda yaa
bide göbek deliğim böyle dışa doğru çıktı sizde de var böyle bişey dün arkadaş ayy nasıl olmuş göbeğin ben hiç böyle dışa çıktığını görmemiştim dedi moralimi çok bozdu
aman taş atıp kolun mu yorulucak üye ol gelsin kuzu yaaıkı aya gelıyorsa doguma anca gelır ben uye olsam hıc geregı yok ozaman
çok ballısın canım vallabu cumartesi havuzlu handa huggies standı vardı, bedavadan 5 paket aldım ben bebek bezi, yani ablam 2 tane, eşim 2 tane, 1 tanede ben 5 paketi kaptık netten üye olmaya çalışmıştım olmamıştı meğerse kısmetim varmış yinede benim
ayyy dün başıma ne geldi kısslarrr
oturuyoruz eşimle bende sabahtan beri gaz var karnım nasıl gurluyo görmelisiniz en son bi pıt yaptım (afedersiniz)
ayy nasıl utandımm napcamı bilemedim eşim o halimi görünce yok yok aşkım bişey yapmadı oğluşumun gazı varmış annesi oğluşuna yardımcı olmuş dedi başladık gülmeye
insanın eşinin anlayışlı olması çok çok önemli yaa
amannn çok bilir o arkadaşlar hey Alla hım ya bana da neler diyolar yok karnın küçük,yok aşağıda duruyo,yok yemiyosun cocuk beslenemiyo ben de taktım ama duymamak lazım tatlım ay nasıl olmuş göbeğin diyenlere hamileyim ondan olabilir mi de geç bence tatlım
amannn çok bilir o arkadaşlar hey Alla hım ya bana da neler diyolar yok karnın küçük,yok aşağıda duruyo,yok yemiyosun cocuk beslenemiyo ben de taktım ama duymamak lazım tatlım ay nasıl olmuş göbeğin diyenlere hamileyim ondan olabilir mi de geç bence tatlım
acıma yok bu erkek milletine...hep biz mi çekcez eziyeti accıkda onlar katlansınlar...iyi yapmışın kıss aferin sana bunlara müstehak valla
benim uyuz da yıllık izinde ptesi dönücek bu haftam çok güzel geçiyo şimdilik
ağustos sonunda da çıkarım iznime inş. Allah kısmet ederse sonra teeee yeni yılda döneriz inş.
serapcım biz de kiradayız hatta bu ay zam yapılacak kiramıza umarım yapmaaazzzneyse bizim müsait oda var ama mobilya satan adamlar bile kiracıysanız hiç oda almayın abla diyolar
umarım dürüstlükleri ürünleri satınca da devam eder.
biz de bi mobilya beşikj alıp yatak odamıza koyucaz yerimiz müsait, bi de küçük odaya aynı beşiğin dolabını alıcaz tabii zaman bulup çıkabilirsekalışverişe ramazan bayramının errtesi günü gitmeye karar verdik akşam kocamla bayram bitsin hemen çarşıya
aynen korkutacaksın fırçalayacaksın ağlamaların aizin vermeyecen canım..işin püf noktası burada...kız serapp cok fenasın hemm adamı korkut hem fırcala hem uyutma korkulur sendenn ben sımdı kocana uzuldum walla
dıkkat et canım kendıne ya bu aylar onemlı daha bı dıkkat etmelıyız kendımıze sandalyede oturamıyosan cokseydın yere sende canım
aynen hayat onlara güzel ye iç yat..evet valla hayat onlara güzel ekmek elden su gölden
aman taş atıp kolun mu yorulucak üye ol gelsin kuzu yaa
çok ballısın canım valla
serapccımmmmm kocan haketmiş valla iyi yapmışsın benimki de dışarı çıkacak olsa dünyanın tavrını yapıyorum en iyisi oturayım diyo heralde çıkmıyo çok şükür
aynen canım salaklar işte hiç takmamak lazım da bakm aişte bizde hormonlar üst seviyede die takılıyoruz iişteamannn çok bilir o arkadaşlar hey Alla hım ya bana da neler diyolar yok karnın küçük,yok aşağıda duruyo,yok yemiyosun cocuk beslenemiyo ben de taktım ama duymamak lazım tatlım ay nasıl olmuş göbeğin diyenlere hamileyim ondan olabilir mi de geç bence tatlım
ya canım sen de bendensin sanki çok ayıp bisey yapıyoruz eşimle 9 senedir birlikteyiz biz 3 seneyi geçti evleneli daha yanında bi kere o da gebelikten pıt yaptım nasıl utanmıştımmmm anlatamam o da garibim ya askım saçmalama insani bi ihtiyaç bu neden kendini kasıyosun koyver gitsin rahat ol falan diyo ama yok anam ben de garip bi utangaclık duygusu bu konuda atamadım üzerimden...
evet kesinlikle hiç dinlememek lazım onları, birde hiç muhabbet etmeden yanından geçerken yorum yapanlar sanıyolarki şirinlik yapıolar, bugün mesela biri asansörün ordan geçerken böle suratını şirin şirin yaparaktan "ayyyyy ayyy hamiş gelmiş, göbüşte aşağıya inmiş geliyo geliyo bu bebiş " dedi, hiç cevap vermeden geçtim yanından dedim töbe töbe gelmeye niyeti olmayan çocuğu getirtecek densiz!işte bu türlere napmak gerek onu düşünüyorum şimdi onada bi formül geliştirmem lazım, lafı açınca muhabbet esnasındakileri çok güzel haşlıyorumda bu geçerken lafı pırtlatıp gidenlere napsak aceppp
bana da hem tombiş diyolar hem de hadi şundan da ye bundan da ye. arkadaş yicez de önce tombul dedikten sonra nasıl yiyim onları ben önce psikolojimi çökert sonra aaa senin bahanen var ye demiyolar mı deli oluyorum
anammmmmm 99 olmuş şafak ELA'm a kavuşma şafağım bu arkadaş babasını bekledim 460 gün asker yolu bi de kızını bekle şimdi kaldı 99 gün ama bu asker yolu beklemekten daha keyifli enazından içimde bıdığım :)
aman taş atıp kolun mu yorulucak üye ol gelsin kuzu yaa
çok ballısın canım valla
serapccımmmmm kocan haketmiş valla iyi yapmışsın benimki de dışarı çıkacak olsa dünyanın tavrını yapıyorum en iyisi oturayım diyo heralde çıkmıyo çok şükür
dogru soyluyosun canım su asamada ne kadar cok bez mama olsa kardır dımıacıma yok bu erkek milletine...hep biz mi çekcez eziyeti accıkda onlar katlansınlar...
valla kuuz bana da aynısını söylediler kiracısan hiç takıma bulaşma dediler bir kere sökülüp takıldığımı bitiyor dedi bir kaç mobilyacı..bilmem bakalım nolcak...
aynen korkutacaksın fırçalayacaksın ağlamaların aizin vermeyecen canım..işin püf noktası burada...
aynen hayat onlara güzel ye iç yat..
bende ağutosdamı ayrılsam izne yoksa eylüldemi kararsızım. sıcaklar cok bastırdı cok fena bunalıyorumbenim uyuz da yıllık izinde ptesi dönücek bu haftam çok güzel geçiyo şimdilik
ağustos sonunda da çıkarım iznime inş. Allah kısmet ederse sonra teeee yeni yılda döneriz inş.
serapcım biz de kiradayız hatta bu ay zam yapılacak kiramıza umarım yapmaaazzzneyse bizim müsait oda var ama mobilya satan adamlar bile kiracıysanız hiç oda almayın abla diyolar
umarım dürüstlükleri ürünleri satınca da devam eder.
biz de bi mobilya beşikj alıp yatak odamıza koyucaz yerimiz müsait, bi de küçük odaya aynı beşiğin dolabını alıcaz tabii zaman bulup çıkabilirsekalışverişe ramazan bayramının errtesi günü gitmeye karar verdik akşam kocamla bayram bitsin hemen çarşıya
hmmmmmmmmmm çok fena damarıma bastınkızlar bende bir selülittir aldı gidiyor sizin de öyle mi?
evet canımm yaa ben de kuzumla geçiririm diyorum vaktimi ama son 1 ayı da evimde geçirmek istiyorum kızıma hazırlanarak. sabırla bekleyerek az önce müdür sordu ona da söyledim hmmm olabilir diyo sanki olmaz dese farkedecekbende ağutosdamı ayrılsam izne yoksa eylüldemi kararsızım. sıcaklar cok bastırdı cok fena bunalıyorumama ondann sonra evimdeyimmm hooppp oğluşum gelcek onla vakit gecircemmm ohhhh
hmmmmmmmmmm çok fena damarıma bastın
hali hazırda olanlarda artış var ama biraz
evet canımm yaa ben de kuzumla geçiririm diyorum vaktimi ama son 1 ayı da evimde geçirmek istiyorum kızıma hazırlanarak. sabırla bekleyerek az önce müdür sordu ona da söyledim hmmm olabilir diyo sanki olmaz dese farkedecek
evet tatlım eşim de pek bi tatlı oldun sen hamilelik sana çok yakıştı dio bilmem artık beni mi kandırıyo gerçek mi söylüyo
hmmmmmmmmmm çok fena damarıma bastın
hali hazırda olanlarda artış var ama biraz
evet canımm yaa ben de kuzumla geçiririm diyorum vaktimi ama son 1 ayı da evimde geçirmek istiyorum kızıma hazırlanarak. sabırla bekleyerek az önce müdür sordu ona da söyledim hmmm olabilir diyo sanki olmaz dese farkedecek
Yok kuzucum yaa nerdeeeeeeeeeeecanım kamuda memurmusun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?