2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok yok ADİLE ye devam
inatsın hakkaten yaa ben dayanamıyorum dün de dedim ya küslüğün en güzel yani barışmak işte

kız adige ben gcn hafta biraz uzak kaldım geçmişide okuyamadım sen niy küstünki kocişe merak ettim. benimkide bu aralar beni çok sinir ediyo ama üstüne gitmiyorum.iş yerinde arkadaşlar hep beraber iftar programı hazırlıyolar baya kalabalık müdürler felanda gelicekmiş. herkes eşiyle geliyomuş. benmki tutturdu sevmediğim kişiler var ben gitmem diye. bi iki ısrar ettim gitmiycem gidiyosan sen git dedi bende ben tek kişimiyim tek gideyim herkes eşiyle gidiyo dedim. ama senin iş yerinde bi program olur o zamanda ben gelmicem dedim beni tehdit etme diyo bana. kaç gündür burda arkadaşlar soruyo gelmıcenmi dıye yok gelmiyorum dedim benim. niye dediler cevap veremedim beni çok zor durumda bıraktı ama bişey demiyorum artık çok üzüldüm çünkü bugünde arkadası aramıs iftara davet etmiş gideriz ama dedim bunun bide geri çağırması var dedim benim durumum belli çalışıyorum misafir alamam iftara dedim.halimde ne varmış hamile olupda misafir alan yokmuymus bir sürü şeyy çok doldum ama hep alttan alıyorum bakalım noolcak

kızlar ben hastanemi değiştircem ank da dr onerisi olan arkadaş lar.ben 29 mayıs hastanesine gidiyorum özel güya ama sekreter karıya çok sinirlendim..zaten tirodim yüksek çıkmış

canım ben ankara da başkent hastanesine gidiyorum doktorum prof filiz yanık memnunum açıkçası bi de koru balgat hastanesin de ümit korucuoğlu var o daha ii ama doğumu üniversite hastanesinde yapmak istediğim için baskenti seçtim.Ücretleri de şöyle canım başkent 54 lira muayene laboratuvar testlerinden fark yok çok özellikli testlerde var mesela seker testi için ekstra 13 lira alıyolar ama tsh takibi için ücret yok tiroid hastasıyım ben de aydabir tsh bakılıyo bana da.Koru da sanırım 70 liraydı yanlış hatırlamıyorsam orda daha fazla laboratuvar farkı cıkıyo tsh a bile cıkıyo yani.Bide baskentte normal doğum sgk lı paket fiyatı 500 lira sezeryan 1000 lir falan ama Koru da 3500 lirayı falan buluyo ah ah keşke Ümit Hoca Başkentte olsaydı...
umarım fikir verebilmişimdir canım :)

Gebelerin ev temizliğinde kullanan kimyasal maddelerden uzak durması gerekıyormuş ben de şimdi daha tuvaletı banyoyu çamaşır suyuyla yıkayıp geldim

Selamlar,nasılsınız kızlar?Minnağım bugün çok hareketsiz değişik geldi bana canım sıkıldı :26:Sırtını döndü sanırım ya da miskinleşti

ya benim de 2 gündür öle varla yok arası tekmeleri oysa ki karnımdaki kumandayı devirmiş kız bu ya ben de biraz içerleniyorum açıkçası ya o beni sert tekmeledikçe hoşuma gidiyo gücü yerinde diye delimiyim neyim yaaaa :)

canım o sezin61di karıştırdın sanırım :44:
onların da hallolmuş çok şükür sen de davetlere git ama kimseyi çagırmak zorunda değilsin ki zaten beklememeleri lazım senden de. eşinin de bişeye canı sıkkın heralde kırmadan halledin canım birbirinizi.

Canım sende gittiğin yerde bayan olana dersin ellerine saglik Allah kabul etsin. Bende bu sene çağırmadan geçireceğim. Cok zor oluyor benim icin gibi laflar edersin. Esine söyle sende evet zor oluyor. Bunun oncesi var hazırlık, servisi vs sonrasi toparlanması. Kolay degil.
Biz iki gun üst üste iftara davetliydik, misafirlik bile yordu beni. Yollar vs.

Son düzenleme:
Gebelerin ev temizliğinde kullanan kimyasal maddelerden uzak durması gerekıyormuş ben de şimdi daha tuvaletı banyoyu çamaşır suyuyla yıkayıp geldim

Evet canım bende okudum. Kullanılsa bile Cook iyi havalanmasi gerekiyormuş temizlenilen yerin. Hanilelikte dikkat edeceğiz herseye.

kız sezinin kocası ne almış barışmak için anlamadım ben..bebişe mi bişiler almış:26:ama Allah dam etsin ben böle mutlu sonları severim çookkAyy bizde de şefkat tavan yapmış zaten, bayıldı mayıldı deyince oyy yaa kıyamadı sezin hee..

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?

resmini koymuştu tavuklum biberon emzik burun aspiratörü felan almış çok tatlılardı adam da bilio nereye oynayacağını sezinim de kıyamamış

Kızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?
ben bornozlu almayı düşünmüyürum canım normal havlu takımı alcam yanında keseli olanlar da var iki tane alcam daha sonra giyebileceği zaman bornoz alırım zaten giyemicek hemen almanın anlamı yok bi de kış olcak yani

Ben de dün yaptırdım şeker testimi (50 mg)
bana hafif bi kahvaltı yapıp gel dediler. bir bardak şekerli su içirdiler. 1 saat otur, gezme dediler, sonra bir kere kan aldılar.

sonucunu aldın mı canım. inşallah ıyı cıkmıstır ...

aç karına yapılıo o test cnm sakın tok gitme

Tamam cnm ac gidicem zaten bişeyler ye derlerse alır ordan atıştırrım bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…