2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selamlar,nasılsınız kızlar?Minnağım bugün çok hareketsiz değişik geldi bana canım sıkıldı :26:Sırtını döndü sanırım ya da miskinleşti

merhaba kızlar nasılsınız??
biraz mahremi bir soru sorcam eğer ayıp olmazsa ama dün gece öldüm resmen... ilk evlilik yıldönümümüzdü dün güzelce süslendim püslendim kebabçımızda iftar yemeğımızı yedik yürüyüşümüzü yaptık eve geldik ve... beraber olduk...

ay bi migde bulantısı bi genital bölgede yanma vardı anlatamam..çok korktum bebişe bişeymi oldu acaba diye..
ama o güzel güzel oynuyo karnımda...eşimede bişey diyemiyorum günümüz zehir olmasın diye

çok fena oldum döndüm oyana buyana bulantıdan yatamadım... sonra uyumuşum sabahda gayet iyiydim hiç bişey olmamış gibi...

sizdede öyle bişey oldumu??

Hosbulduk canlar cok sukur bitti gitti

Kizlar bisey sorucam ben camasir suyuyla wc fln yikiyorum bu bizim icin zararlimi acaba :26:

canımm geçmiş olsun iyi şeker çıkmamışsavalla bende yıkıyorum banyoyu,mutfagı..her yere döküyorum yanı.hava sıcak bütün camlarım da açık.fazla dökmezsen sıkıntı olmaz heralde.

Selamlar,nasılsınız kızlar?Minnağım bugün çok hareketsiz değişik geldi bana canım sıkıldı :26:Sırtını döndü sanırım ya da miskinleşti

bazen olabılıyo canım.bebeciklerimiz artık 40 dk falan uyurmuş.tatlı yeyip yatmayı dene..

Merhaba canim uzun zaman birlikte olmayip olmussan o yanma ondan olabilir mide bulantisida kebaplar fln yenilmis reflu olmus olabilir.. Ama yanma devam ederse dr git derim enfeksiyon olabilir..

Kizlar bisey sorucam ben camasir suyuyla wc fln yikiyorum bu bizim icin zararlimi acaba :26:

evet canım çok kullanma ıstersn ben yapmıyorum o işi artık epeydır ıstersen eşine yaptırabılırsın tabı huyu nasıldır sen bılıyorsun ama çok fazla haşır neşir olma camasır suyuyla burnunu sarda yap soluma o havayı elıne zaten değmez

eğer zararlıysa ben pazar günü koca domestos şişesiyle banyoda oynadım resmen ohh her yer miss oldu bi ara duşakabini yıkarken bi fena oldu boğazım korktum ama iş de yarım bırakılmaz diye devam ettim umarım bişey olmamıştır. kimyasal sonuçta ama temizlik için de şart

Hayır sabahtan beri uğraştım kızımla,inat mıdır nedir?Arnavut babaannesi var aman Allahım onun inadını mı aldı yoksa
hemen kaynanana attın suçu caty
canım uzan bi 5 dkya kadar başlar hareket etmeye,mesela ben elimi göbeğime koyuyorum uzanınca sanki sıcaklığı hissediyo başlıyo kıpırdamaya

Valla bende çamaşır suyuyla yıkıyorum cnm nasıl temizlencekki yoksa azıcık çok kaçırınca midem bulanıyo ama bi zararı yoktur sanırım:26:

canım uyku saati geliştiriyolar kendilerine benimki akşam 10dan sonra hareketsiz oluyor uyuyor muhtemelen

canım yanma belki ilişki ile ilgilidir ama mide bulantısı yediklerin ile ilgili olmasın canım

Merhaba canim uzun zaman birlikte olmayip olmussan o yanma ondan olabilir mide bulantisida kebaplar fln yenilmis reflu olmus olabilir.. Ama yanma devam ederse dr git derim enfeksiyon olabilir..

hmm evet bi hafta önceydi en son birlikte olmamız yok sadece sonrası oldu idrara çıkarken falan hiç yanma yok. ama enfeksiyon riski bu aralar yüksek haklısın canım ben bi doktoruma yinede danışayım...çok sağol cevabın için

sola yatmak gerekiyomuş canım sağda bebeğe yeterli oksijen gitmiyomuş ben de hep sağım a yatmaya alışığım ama mecbur sola yatıyorum eliimden geldikçe

Evet canım öyleymis. Ama bende hep sagıma yattığım icin oraya donüyorum. Uyurken de. İleride daha onemli olacaktır bebek büyüdükce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…