hoşgeldin canımm geçmiş olsunSelam kizlar bugun aradik seker testi sonuclari icin Allaha sukur bisey yok atlattik bunuda
Selam kizlar bugun aradik seker testi sonuclari icin Allaha sukur bisey yok atlattik bunuda
gözün aydın canım
hoşgeldin canımm geçmiş olsun
gözün aydın canım
Selam kizlar bugun aradik seker testi sonuclari icin Allaha sukur bisey yok atlattik bunuda
bende ac kalınca mıdem cok bulanıyo ıns yarın bulanmazda hemen gecer vakit.
Selamlar,nasılsınız kızlar?Minnağım bugün çok hareketsiz değişik geldi bana canım sıkıldı :26:Sırtını döndü sanırım ya da miskinleşti
Hosbulduk canlar cok sukur bitti gitti
Kizlar bisey sorucam ben camasir suyuyla wc fln yikiyorum bu bizim icin zararlimi acaba :26:
Selamlar,nasılsınız kızlar?Minnağım bugün çok hareketsiz değişik geldi bana canım sıkıldı :26:Sırtını döndü sanırım ya da miskinleşti
merhaba kızlar nasılsınız??
biraz mahremi bir soru sorcam eğer ayıp olmazsa ama dün gece öldüm resmen... ilk evlilik yıldönümümüzdü dün güzelce süslendim püslendim kebabçımızda iftar yemeğımızı yedik yürüyüşümüzü yaptık eve geldik ve... beraber olduk...
ay bi migde bulantısı bi genital bölgede yanma vardı anlatamam..çok korktum bebişe bişeymi oldu acaba diye..
ama o güzel güzel oynuyo karnımda...eşimede bişey diyemiyorum günümüz zehir olmasın diye
çok fena oldum döndüm oyana buyana bulantıdan yatamadım... sonra uyumuşum sabahda gayet iyiydim hiç bişey olmamış gibi...
dışarda yediğin ymek dokunmuş falan olabilir.ama yanmayı bılemicem canım gebelikte çok çabuk enfeksiyon kapabilirmişisz kanallar açık olduğu için..yanma ve kaşıntı varsa dr gitmen gerekebilir..
sizdede öyle bişey oldumu??
biraz mahremi bir soru sorcam eğer ayıp olmazsa ama dün gece öldüm resmen... ilk evlilik yıldönümümüzdü dün güzelce süslendim püslendim kebabçımızda iftar yemeğımızı yedik yürüyüşümüzü yaptık eve geldik ve... beraber olduk...
ay bi migde bulantısı bi genital bölgede yanma vardı anlatamam..çok korktum bebişe bişeymi oldu acaba diye..
ama o güzel güzel oynuyo karnımda...eşimede bişey diyemiyorum günümüz zehir olmasın diye
çok fena oldum döndüm oyana buyana bulantıdan yatamadım... sonra uyumuşum sabahda gayet iyiydim hiç bişey olmamış gibi...
Hayır sabahtan beri uğraştım kızımla,inat mıdır nedir?Arnavut babaannesi var aman Allahım onun inadını mı aldı yoksayada uyudu annesi
Kizlar bisey sorucam ben camasir suyuyla wc fln yikiyorum bu bizim icin zararlimi acaba :26:
eğer zararlıysa ben pazar günü koca domestos şişesiyle banyoda oynadım resmen ohh her yer miss oldu bi ara duşakabini yıkarken bi fena oldu boğazım korktum ama iş de yarım bırakılmaz diye devam ettim umarım bişey olmamıştır. kimyasal sonuçta ama temizlik için de şartHosbulduk canlar cok sukur bitti gitti
hemen kaynanana attın suçu catyHayır sabahtan beri uğraştım kızımla,inat mıdır nedir?Arnavut babaannesi var aman Allahım onun inadını mı aldı yoksa
Merhaba canim uzun zaman birlikte olmayip olmussan o yanma ondan olabilir mide bulantisida kebaplar fln yenilmis reflu olmus olabilir.. Ama yanma devam ederse dr git derim enfeksiyon olabilir..
dün kızımın babası bunları almışşş
sola yatmak gerekiyomuş canım sağda bebeğe yeterli oksijen gitmiyomuş ben de hep sağım a yatmaya alışığım ama mecbur sola yatıyorum eliimden geldikçe
gözün aydın tatlım geçmiş olsunSelam kizlar bugun aradik seker testi sonuclari icin Allaha sukur bisey yok atlattik bunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?