oyyyy yerim ben bunları Allahım bu ne tatlılık çok güzeller canımmm ayy seneye yaza giyer bunları senin güzellik üzerinde hayal etmesi bile çokkk güzel
Piyasada birbirinden güzel ve çeşitli kıyafetler var ama mantıklı düşündüğümüzde evet anca seneye yazın giyebilecek acele etmemek lazım,bir de hızla büyüyorlar zaten..:26:En gereklilerden almak lazım..çok tatlılar cnm..sen bilirsin..ben seneye giyeceği bişi almayı düşünmüyorum şimdiden, o zamana kadar aynısı hediye gelir, fikrim değişir, bebişimin tenrengine vs uyar uymaz ne biliim..
Kızlar kızıma dua dinletiyorum,sizlere de tavsiye ederim.Bir arkadaşım hamileliğin 7. ayında kehf suresi oku veya dinlet kolay doğum olur dedi,bunun haricinde isra meryem sureleri de iyi..
Kızlar kızıma dua dinletiyorum,sizlere de tavsiye ederim.Bir arkadaşım hamileliğin 7. ayında kehf suresi oku veya dinlet kolay doğum olur dedi,bunun haricinde isra meryem sureleri de iyi..
canım ben ankara da başkent hastanesine gidiyorum doktorum prof filiz yanık memnunum açıkçası bi de koru balgat hastanesin de ümit korucuoğlu var o daha ii ama doğumu üniversite hastanesinde yapmak istediğim için baskenti seçtim.Ücretleri de şöyle canım başkent 54 lira muayene laboratuvar testlerinden fark yok çok özellikli testlerde var mesela seker testi için ekstra 13 lira alıyolar ama tsh takibi için ücret yok tiroid hastasıyım ben de aydabir tsh bakılıyo bana da.Koru da sanırım 70 liraydı yanlış hatırlamıyorsam orda daha fazla laboratuvar farkı cıkıyo tsh a bile cıkıyo yani.Bide baskentte normal doğum sgk lı paket fiyatı 500 lira sezeryan 1000 lir falan ama Koru da 3500 lirayı falan buluyo ah ah keşke Ümit Hoca Başkentte olsaydı...
umarım fikir verebilmişimdir canım :)
Maşallah ne güzel ben de hatim başladım
Kizlar bugunlerde kafama birsey takılıyor.hani yediğimiz bazı seyler bir yerinize sürerseniz bebekte leke olur falan derler.buna oldukça dikkat etmeye calisiyorum.gecenlerde yuzunun bir tafari dogum lekesi olan birini gördüm ayy kafam takılıyor( tabiki Rabbim bilir herseyi ama bu ultrasonda belli olur mü sizce..??
Kızlar bugünlerde çok giremiyorum oruç tutuyorum halen sizlerden de devam eden var mı
kızlaarr ya benim totomda meme gibi bişi çıktı..çok acıyor totoşuum..hamileliktenmi acaba ya çok korktum:2::2:
Kizlar bugunlerde kafama birsey takılıyor.hani yediğimiz bazı seyler bir yerinize sürerseniz bebekte leke olur falan derler.buna oldukça dikkat etmeye calisiyorum.gecenlerde yuzunun bir tafari dogum lekesi olan birini gördüm ayy kafam takılıyor( tabiki Rabbim bilir herseyi ama bu ultrasonda belli olur mü sizce..??
Kızlaaaar bunlaı alayım mı?İkisi 63 tl
Kizlar sizin kocisler iftar yapti henuz benimki yapmadi yolda geliyo malum burada 1 saat daha gec yani 1 saat daha var ben biseyler hazirliyim ancak olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?