2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oyyyy yerim ben bunları Allahım bu ne tatlılık çok güzeller canımmm ayy seneye yaza giyer bunları senin güzellik üzerinde hayal etmesi bile çokkk güzel

çok tatlılar cnm..sen bilirsin..ben seneye giyeceği bişi almayı düşünmüyorum şimdiden, o zamana kadar aynısı hediye gelir, fikrim değişir, bebişimin tenrengine vs uyar uymaz ne biliim..
Piyasada birbirinden güzel ve çeşitli kıyafetler var ama mantıklı düşündüğümüzde evet anca seneye yazın giyebilecek acele etmemek lazım,bir de hızla büyüyorlar zaten..:26:En gereklilerden almak lazım..

Kızlar kızıma dua dinletiyorum,sizlere de tavsiye ederim.Bir arkadaşım hamileliğin 7. ayında kehf suresi oku veya dinlet kolay doğum olur dedi,bunun haricinde isra meryem sureleri de iyi..

Sayfalar maşallah uçmuş yine
herkes yemekten bhsetmiş çok şükür benim akşamdan yemğim var

Son düzenleme:

ay aradım bugun canım ya başkenti gebelik te takibi baştan yapıyoruz dedi.yanı kabul etmiyolar.fiyatları da iiymiş yaa.benım doğum da 1500-2500 arası ..ben dikmendeyim aslında balgat bana yakın bir de orayı arayım ben.valla ben 24,hafta da şeker ve tsh testine 65 lira verdim.çok bekliyorum bir de .ben ssk lıyım.çalışmıyorum ama eşim yatırıryo.ben koru yu arayyım yaa..

Kizlar bugunlerde kafama birsey takılıyor.hani yediğimiz bazı seyler bir yerinize sürerseniz bebekte leke olur falan derler.buna oldukça dikkat etmeye calisiyorum.gecenlerde yuzunun bir tafari dogum lekesi olan birini gördüm ayy kafam takılıyor ( tabiki Rabbim bilir herseyi ama bu ultrasonda belli olur mü sizce..??

merhaba kızlarr bugün şeker yüklemesi yaptırdım moralim çok bozuldu..50 gr şeker yüklemesi yapıldı tokluk 90 ml çıktı 1,saat sonra 164 çıktı doktorum sonucu beğenmedi diyet verdi ..karbonhidratlı şekerli herşey yasak..15 gün sonra tekrardan şeker yüklemesi yapılacak bu sefer 3 saat sürecek eğerki iki değer kötü çıkarsa insülün iğnesine başlarız dedi umarımki gerek kalmaz böyle bir şeye oysa o kadar dikkat ettim ki kızlar ne çikolata ne bir tatlı yedim hiç birşeyi abartmadım şekerli meyveleri bile ..doktorumun dediğine göre ben ne kadarda dikkat etsem bunu bünye yaparmış..ne olur bana dua edin. aranızda şekeri yüksek çıkanlar varmı kızlar?

merhaba kızlarr bugün şeker yüklemesi yaptırdım moralim çok bozuldu..50 gr şeker yüklemesi yapıldı tokluk 90 ml çıktı 1,saat sonra 164 çıktı doktorum sonucu beğenmedi diyet verdi ..karbonhidratlı şekerli herşey yasak..15 gün sonra tekrardan şeker yüklemesi yapılacak bu sefer 3 saat sürecek eğerki iki değer kötü çıkarsa insülün iğnesine başlarız dedi umarımki gerek kalmaz böyle bir şeye oysa o kadar dikkat ettim ki kızlar ne çikolata ne bir tatlı yedim hiç birşeyi abartmadım şekerli meyveleri bile ..doktorumun dediğine göre ben ne kadarda dikkat etsem bunu bünye yaparmış..ne olur bana dua edin. aranızda şekeri yüksek çıkanlar varmı kızlar?

öyle düşünme canım sence eböyle bir şey olabılırmı yanı annenın dokundugu bırsey nasıl bebekte olsun bunun ben pek mantıklı yanını göremıyorum doğum lekesı adı duzerınde doğum lekesı anneın dokunduğu lekesi değil Allahım bize evlat verecek inş. daha ne olsun ultrasonda bellı olsa ne olacak canım takma kafana bu gibi şeyleri

Bunlar batıl inançlar bence kafana takma derim hem elini sürdüğünde değil bir şeyi canın çektiği zaman gizlice kimse görmeden yani çalarak yersen olurmuş öyle diyorlar ama bence kafanı böyle şeylere yorma derim ben nede olsa batıl inanç.

Kizlar sizin kocisler iftar yapti henuz benimki yapmadi yolda geliyo malum burada 1 saat daha gec yani 1 saat daha var ben biseyler hazirliyim ancak olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…