uykususuz canım yaa gece uyuyamadım, eşim biraz rahatsızdı o yüzden cam kapı kapalı yattık ama eridim resmen gece, baktım ben uyuyamayınca açmış camı benimkibelim de ağrıdı bütün gece, bi de meyve yeme işini abarttım sanırım biraz gece karnım çok gergindi, vs... şikayetler bitmezzz benim kızın keyfi yerindeydi ama kıpır kıpır içerde
napıyo damatcım
günaydın ezine, aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşaka maka az kaldı
günaydın canım bence olur güzel düşünmüşsün neden olmasın, sonuçta bebeğin için yapacağın bi hayır.
biliyosun ki kim ne yaparsa o oluyo
eğer cami müsaitse olabilir sonrasında yemek vericekmisin yani pilav filan onu nerde vermeyi düşünüyosun ben mevlüdü evde sadece kadınlara yapıcam kadınları da camiye götürmek pek olmaz heralde
Kocaman bir ilk günaydın benden olsun paşalara ,kızçelere ve bunların annişlerine...
günaydın canımmmm oğlumla bütün anneleri selamlıyoruz
günaydın serocuğummm erkencisin kız gidip yatsana ne işin var burda
Sana da günaydın canım :118::118:
günaydın kızlar
neden olmasın sonuç olarak önemli olan dua okunmasıdır, mevlüt camidede okunuyor bunu yapan çok insan var bu tercihe bağlı, sadece biraz daha meşakatli bir iş evde yapılana göre o kadar, içinden nasıl geliyorsa öyle yapabilirsin, mekan önemli değil böyle şeylerde
artık bize uykusuz her gece şarkısını armağan ediyorummm bol bol dinleyelimmmmm
dün serviste çok korktum kaza yapıyoduk oğlanda gerildi heralde baya hareket etmedi üzüldüm bende sonra bi kaç tepikle annesine selam çaktı
bizden de günaydın hatunlar+bebeleri
armağanını seve seve kabul ediyorum canım
çok geçmiş olsun korkmuştur kuzucuk napsınnn
günaydın canım ne oldu sizin kurum tamir edildi mi
günaydın canımmgünaydın güzel anneler ve bebişleriiiiisabah sabah amma kaynatmışsınız haaa biz bu gece sahura uyanamadık yaa eşim iftarda yediğiyle oruç tutuyo çok üzüldüm ona sahura kalkınca uyuyamıyorum bu gce sen kendin ye yat dedim o garibimda sen saati kapat geri yat kendimi suçladım yaa:26: bacak krampından sonra oğluşumda iyice can yakmaya başladı bazen bi vuruyo neye uğradıgımı şaşırıyom yaramaz minnaklar asıl şimdiden sonra zorluycak bizi haberiniz olsun
göbeğim oturduğum yerde hopluyo biri görse gülecek
ayy malesef.duvarlar iyiyce su çekti.damımız yok :) bu aralar yağmur yağıyor,üst kat su içinde kalıyor. inşaat dairesi oturulamaz raporu vermiş.ama biz oturuyorzdışarıdan da birilerini tutmuşlar onlar rapor sunacakmış bakalım onlar ne diyecek. klimamız yok çok sıcak.duvarlar su çekince nem de arttı.halimiz harap.
bu arada sizlere de geçmiş olsun.servis şoförleri böyle hareketler yapıyorlar maalesef.
günaydın güzel anneler ve bebişleriiiiisabah sabah amma kaynatmışsınız haaa biz bu gece sahura uyanamadık yaa eşim iftarda yediğiyle oruç tutuyo çok üzüldüm ona sahura kalkınca uyuyamıyorum bu gce sen kendin ye yat dedim o garibimda sen saati kapat geri yat kendimi suçladım yaa:26: bacak krampından sonra oğluşumda iyice can yakmaya başladı bazen bi vuruyo neye uğradıgımı şaşırıyom yaramaz minnaklar asıl şimdiden sonra zorluycak bizi haberiniz olsun
günaydın güzel hamişlerrr ve bebişleri
saol canım eşim bu sabah kibar bi dille uyardı adamı çok ani fren filanda yapıyo inşallah düzeltir kendini
üzülme canım son aylarda atağa geçiyo bebişler ama sen yine de yediklerine dikkat et az az sık sık ye bol süt iç bu aralar yoğurt sütten daha önmliymiş bol bol yoğurt ye düzelir bebişinin kilosugünaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememişaç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....
günaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememişaç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....
iyiyim tatlım sen nasılsın bebiş nasıl? gerçi gece kocişle sahur yeme gafletinde bulundum bütün gece uyuyamadım karın ağrısındangünaydın sebiciğim hoşgeldin nasılsın
ay hehehegöbeğim oturduğum yerde hopluyo biri görse gülecek
öle çalışılırmı yaa, onlarda bi alem ya çözüm bulsunlar yada en azından mecburi izin yaptırsınlarayy malesef.duvarlar iyiyce su çekti.damımız yok :) bu aralar yağmur yağıyor,üst kat su içinde kalıyor. inşaat dairesi oturulamaz raporu vermiş.ama biz oturuyorzdışarıdan da birilerini tutmuşlar onlar rapor sunacakmış bakalım onlar ne diyecek. klimamız yok çok sıcak.duvarlar su çekince nem de arttı.halimiz harap.
bu arada sizlere de geçmiş olsun.servis şoförleri böyle hareketler yapıyorlar maalesef.
ah yazık olmuş, olsun bugün depodan yesin babası napalımgünaydın güzel anneler ve bebişleriiiiisabah sabah amma kaynatmışsınız haaa biz bu gece sahura uyanamadık yaa eşim iftarda yediğiyle oruç tutuyo çok üzüldüm ona sahura kalkınca uyuyamıyorum bu gce sen kendin ye yat dedim o garibimda sen saati kapat geri yat kendimi suçladım yaa:26: bacak krampından sonra oğluşumda iyice can yakmaya başladı bazen bi vuruyo neye uğradıgımı şaşırıyom yaramaz minnaklar asıl şimdiden sonra zorluycak bizi haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?