- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bişey olmaz tatlım ALlahın izniyle okuma öyle şeyler. ben artık haberlere bile bakmıyorum hemen ağlayıp strese giresim var en ufak bişeyden
Allah kimseyi evlatla sınamasın
canım ben de senin gibiyim meraklııözellikle kk da ne duysam soruyorum kadın bazen totosuyla gülüyo bana
noldu kuzu gözden kaçtı herhalde...önemli bişi yoktur umarım...
canım sormaa dun esımın gozunu arı soktu sankı sokacak baska yer kalmadı pısss arı nolacak
valla kuuz gerçekten öyle..bende zevkini yaşıyom şu an eylülde bende iş başı yapıp 15 gün çalışıp doğum iznine ayrıcalağım...bu kuzum çok güzel denk geldi yaz tatilinde hamişliğin en zor kısmını atlatıyoruz...
cok saol canım sıslık ve morluk var canım ıns baska kotu bısey cıkmaz
eylülde nasıl çalışıcan cnm yaa o zaman daha zor olurrr
bişey olmaz tatlım ALlahın izniyle okuma öyle şeyler. ben artık haberlere bile bakmıyorum hemen ağlayıp strese giresim var en ufak bişeyden
Allah kimseyi evlatla sınamasın
canım ben de senin gibiyim meraklııözellikle kk da ne duysam soruyorum kadın bazen totosuyla gülüyo bana
doktora gider inşallah
acile gitmediniz mi kuzu hemen serum veriyolar şişini ve zehrini engelliyormuş...geçen sene biz maraşa gelirken bingölde eşimin elini araba kullanırken cam açıktı geldi arı soktu...araba kullanıyo hemen acile gittik 2 saat yattı serum falan verdiler ne şişti ne de acıdı...
ben çaktırmıyorum bişi bildiğimi saf ayağına yatıyom
he siz anca masa başında oturun birbirinize laf yetiştirinay fenayım bugün ....
bende öyle yapacağım ama ben öğretmenim.. .yaz tatilinde malum çalışmıyoruz. eylülde çalışabilmek için şimdiden mi almamız lazım ki çalışabilir kağıdını?
yok canlar ya gıtmedı ıftardan once orucum gıder dedı gıtmedı ıftardan sonrada gectı sısı dedı gıtmedı bıraz ıgneyı sevmıyor yanı korkuyor ondan gıtmek ıstemedı
hamişlik hormonu çeneye vuruyomuşş ondan böyleee
saol canım inş sızlerde dua edınCanim cok cok gecmis olsun insaallah kötü birsey yoktur sen telas yapma sakin dua et kocacina
keşke gitseymiş canım iftardan sonra...erkek milleti korkuyo kız aşıdan ben tetanoz oluyom aşıyı olan ben şekilden şekile giren eşim...
seninkide mi kıs benimki bana iğne yapılırken bakamıyo bi de kendisi de iğneden çok tırsıyokeşke gitseymiş canım iftardan sonra...erkek milleti korkuyo kız aşıdan ben tetanoz oluyom aşıyı olan ben şekilden şekile giren eşim...
seninkide mi kıs benimki bana iğne yapılırken bakamıyo bi de kendisi de iğneden çok tırsıyoaşıdan değil ama iğneden çekiniyomuş beyfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?