2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

amin canım...ama dediğim gibi ben doktoruma çaktırmıyom bişi bildiğimi...

canım sormaa dun esımın gozunu arı soktu sankı sokacak baska yer kalmadı pısss arı nolacak

acile gitmediniz mi kuzu hemen serum veriyolar şişini ve zehrini engelliyormuş...geçen sene biz maraşa gelirken bingölde eşimin elini araba kullanırken cam açıktı geldi arı soktu...araba kullanıyo hemen acile gittik 2 saat yattı serum falan verdiler ne şişti ne de acıdı...

evet ınsan daha beter stres oluyor once bısey olmaz dedım sonra o yazıyı okuyunca ıcıme kurt dustu aksamdan berı soruyorum gormen nasıl bulanıkmı kendınede bısey soylemedım oda panık olmasın dıye ıyı cok sukur oyle bısey olmadı canımm saoll

eylülde nasıl çalışıcan cnm yaa o zaman daha zor olurrr

15 gün çalışacağım canım seminer döneminde...yoksa dönemi kapatamıyorum rapor falan sıkıntı olacak...seminerde de yorulacağım bişi yok...yormazlarda zaten beni...okullarda 16sında açılıyo 16sında ben izne çıkacağım..

doktora gider inşallah

yok canlar ya gıtmedı ıftardan once orucum gıder dedı gıtmedı ıftardan sonrada gectı sısı dedı gıtmedı bıraz ıgneyı sevmıyor yanı korkuyor ondan gıtmek ıstemedı

bende öyle yapacağım ama ben öğretmenim.. .yaz tatilinde malum çalışmıyoruz. eylülde çalışabilmek için şimdiden mi almamız lazım ki çalışabilir kağıdını?

kuzu ağustosta sorarız şimdi çalışmıyoruz ağustos ayında aldık mı veya okulun ilk açıldığı günde olur herhalde...yeterlidir bak bunu sormadım doktoruma...

Kizlaaar ebru akel dogum yapmis oglunun adi eren ve 3500gr mis darisi bizlerin basinaa tabiiki ekim ayinda

yok canlar ya gıtmedı ıftardan once orucum gıder dedı gıtmedı ıftardan sonrada gectı sısı dedı gıtmedı bıraz ıgneyı sevmıyor yanı korkuyor ondan gıtmek ıstemedı

keşke gitseymiş canım iftardan sonra...erkek milleti korkuyo kız aşıdan ben tetanoz oluyom aşıyı olan ben şekilden şekile giren eşim...

Canim cok cok gecmis olsun insaallah kötü birsey yoktur sen telas yapma sakin dua et kocacina
saol canım inş sızlerde dua edın

keşke gitseymiş canım iftardan sonra...erkek milleti korkuyo kız aşıdan ben tetanoz oluyom aşıyı olan ben şekilden şekile giren eşim...

canım korktugunu kabullenmıyor adam ıyıyım ben dıyorerkek mılletı cocuktan beter hamılelık boyunca olmadıgım test ası kalmadı gıkım cıkmadı dedıgın gıbı bızımkının rengı mengı attı

sanada bebısınede afıyet olsun canım gule gule

seninkide mi kıs benimki bana iğne yapılırken bakamıyo bi de kendisi de iğneden çok tırsıyo aşıdan değil ama iğneden çekiniyomuş beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…