2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar
dün gece hastaneye kaldırıldım bi anda sancı tuttu yalancı sancıymış çok şükür

cok gecmıs olsun canımm

bi arkadaşım daha bugün dedi hamilelik döneminde bu erkeklerin hepsi aynı sadece simaları değişik diye doğru demiş

keske sadece hamılelık donemınde olsa herzaman aynılar buyumuyorlar
Ne güzel darısı başımıza inşallah bizde değiştirmezsek Ahmet Eren koyucaz

teşekkürler canım size de afiyet olsun
evet cnm Muhammed Eymen koyucaz Allah kısmet ederse

ısımler cok guzel kızlar ALLAH uzun omurler versın bende eymen ısmını sevıyorum ama bı akrabamda oldugu ıcın koyamadım

sağol tatlımm teşekkür ederim
ayy doğru yurt dışında öyle çağırılma olasılığı var
sen ne düşünüyosun kuzu

Bizim EGE olucak insallah Hayatimdaki erkeklerin isimleri E ile basliyo ve boyle devam etsin istiyorum (Babam,Esim,Kardesim) Ve bebisimmm

ayy canım biraz kremle falan ov kuzum iyi gelir muz ye ondansonracıma magnezyum ilacın var mı kullan mutlaka çok ii geliyo kramplara bacak ağrılarına:26:

magnezyum ilacı vermedi doktorum çok ilaç kullanıyorum zaten bol bol süt yogurt peynir ye dedi yiyodum olammıştı uzun süredir bugün tekrar oldu dikkat etcem artık iyice yediklerime yoksa çok fena ya

ay kızlar öglene dogru uyudum az ama uyumaz olaydım şuan sol bacagım uyuşmuş durumda hafiften agrımız var çıglıkla uyandım nasıl bi kramptı o ya iki gündür yogurdu az yedim sanırım ondan oldu

bacagini gergin tut canim biraz oyle bekle:26:

teşekküR edrim canımm
sen ne düşünüyosun

Son düzenleme:
öyle yaptımda geçti canım ama inceden sızısı kaldı

uff oda cok kotu yaa Nelere katlaniyoruz iste dun Nihat Hatipoglunu izliyodum orada diyoki anneni sirtinda Hacca gotursen bile dogum aninda cektigi 1 sancinin hakkini odeyemezsin cok duygulandim En kutsal unvani alicaz bizler cok sansliyiz

uff oda cok kotu yaa Nelere katlaniyoruz iste dun Nihat Hatipoglunu izliyodum orada diyoki anneni sirtinda Hacca gotursen bile dogum aninda cektigi 1 sancinin hakkini odeyemezsin cok duygulandim En kutsal unvani alicaz bizler cok sansliyiz
evet yaa bu kadar çekiyoruz ama bebeğimiz için herşey

rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı evlat olsunlar inşallah. bizi haca götürmeselerde olur biz gideriz inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…