günaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememişaç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....
ay heheheçok tatlı
öle çalışılırmı yaa, onlarda bi alem ya çözüm bulsunlar yada en azından mecburi izin yaptırsınlarhamişlere yazıkkkkk
QUOTE]
valla maelsef çalışıyoruz
kuzum kaşarda çok yağ var.çok yemeyesin dikkatli yeiyiyim kuzum ne olsun valla bende yemek istiyom ama zaten yeterince şişkoyum uyuyorum hemen
canım bu arada kaşar çok iyiymiş en çok protein olan peynirmiş ben kaşar yemeye özen gösteriyorum
ben de çay ocağına gidiyorum ara öğün yapmaya.öğlen de yemek çıkıyor çok şükür.yaa ben kokusuz şeyler yiyorum kuru üzüm filanda ama meyve yiyemiyorum 8 kişiyiz ofiste canları ister diye sabah kahvaltıda salatalık bile yemiyorum
güzel gelinim benim süzülüyodur anasının karnındaaslında benim oğlum çok akıllı tam sahur saatinde anasının idrar torbasına baskı yapıyor
kızlar ya benim minik bi derdim var. minik çünkü dert ettiğim insanlar minik, insancık
bizim malum sevişgen alt komşular dün gece yine coştu
Allahım banyoda ne kikirdemeler artık sinir bozucu derecede çünkü millet bizden bilecek diye ödüm kopuyo. ne kadar takırtı yapsan da üstlerinde üzerlerine bile alınmıyolar kendi koca seslerinden duyduklarını da sanmıyorum gerçi. yaa acaba ben ev sahibinin karısına desem mi ki? böyle böyle bunlar çok ses yapıyo millet bizden bilicek ama durum şöyle diye.
biri bana o iki salak yüzünden bişey ima etse mahvederim alttakileri
kimden geldiği belli olmuyo bazen seslerin. eee en yakın da biz şahit oluyoruz üsttekiler bizden sanacak diye ödüm kopuyo
ramazanda da durmak yok yola devam
kıslar bişey dicem bu epidural normal doğum hakkında ne düşünüyosunuz:44:
kızlar gunaydınn nasılsınız ?? benım moralım hasta ya dun esımın gozunu arı soktuu:26:du evdeydı aksam ustu ıse gıtmek ıcın evden cıktı yolda arı sokmus aradı benı ben eve gelıyorum gozumu arı soktu korkma bısey yok dedı eve geldı ıs yerınde buz felan koymuslar ınmıs sısı bıraz vardı acıle gıdelım dedım gıtmedı gece sıslık azalmıstı dedık ıyı cok sukur gectı sabah bı kalktık tekrar sısmıs hemen doktora gıdelım dedım ıse gıtmem lazım ben oglen gıderım dedı inş daha kotu sısmez yada baska bısey olmaz
ben de düşünüyorum canım daha dr umla konuşmadım ama sıcak bakıyorum acaba daha önce yapan arkadaşlar var mı ne düşünüyolar ? :94:ilk önce normali denicem ama ağrılar dayanılmazsa epidural istiyorum bende sıcak bakıyorum bu olaya
geçmiş olsun cnm..
günaydın canımmmm oğlumla bütün anneleri selamlıyoruz
günaydın serocuğummm erkencisin kız gidip yatsana ne işin var burda
Sana da günaydın canım :118::118:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allahımmmm ben bi saat daha uyumayı çok isterdim bu sabah ama sen cin gibi kalkmışsın sabahın köründe
bütün göce uyuyamadım göbeğimden, bel ağrımdan, sıcaktan
oğluşun ve sen nasılsınız canım_?
bizden de günaydın hatunlar+bebeleri
günaydın kızlar
günaydın güzel hamişlerrr ve bebişleri
kıslar bişey dicem bu epidural normal doğum hakkında ne düşünüyosunuz:44:
ben de yarın çift rakam düşeceğim inşallah
şimdiden bu kadar mesafeden bağlantı kuruyolarsa ilerde bulur bunlar birbirilerini ben sana diyimoğlumu alan yaşadı yani adigenin kızı
senin kızla benim oğlan anlaşıyo demekki baskı için
normali hiç düşünmüyorum beni bayıltsınlar sonra da ayıltsınlar arkadaşkıslar bişey dicem bu epidural normal doğum hakkında ne düşünüyosunuz:44:
canım benm ne güzel şekerin çıkmamış.yavrun da inşallah hemen toparlanır.
canım durmasınlar ona lafımız yok ama sessiz olsunlar, biz ses çıkarıyormuyuz bi halt ederkenay heheheçok tatlı
öle çalışılırmı yaa, onlarda bi alem ya çözüm bulsunlar yada en azından mecburi izin yaptırsınlarhamişlere yazıkkkkk
QUOTE]
valla maelsef çalışıyoruz
kuzum kaşarda çok yağ var.çok yemeyesin dikkatli ye
ben de çay ocağına gidiyorum ara öğün yapmaya.öğlen de yemek çıkıyor çok şükür.
ramazanda da durmak yok yola devam:26:
göbeğim oturduğum yerde hopluyo biri görse gülecek
hoş geldin canım
ben normal baktım dayanamayacağim epidurale geçiş var...zaten sezeryan olursa yine epidural yaptırcam...
galiba çünkü durmuyo kaç saattiranası kılıklı mı olacak kızın acaba kız senin
kuzuuu çoık geçmiş olsun sıkma canını önemli bişey olsa kendi de atlamazdı. bi iki gün kocanı şiş gözle görürsün sonra geçerkızlar gunaydınn nasılsınız ?? benım moralım hasta ya dun esımın gozunu arı soktuu:26:du evdeydı aksam ustu ıse gıtmek ıcın evden cıktı yolda arı sokmus aradı benı ben eve gelıyorum gozumu arı soktu korkma bısey yok dedı eve geldı ıs yerınde buz felan koymuslar ınmıs sısı bıraz vardı acıle gıdelım dedım gıtmedı gece sıslık azalmıstı dedık ıyı cok sukur gectı sabah bı kalktık tekrar sısmıs hemen doktora gıdelım dedım ıse gıtmem lazım ben oglen gıderım dedı inş daha kotu sısmez yada baska bısey olmaz
sanırım bunu konuşmak için erken benim eltim 36. haftada onlar bile konuşmadılar normal mi epidural miben de düşünüyorum canım daha dr umla konuşmadım ama sıcak bakıyorum acaba daha önce yapan arkadaşlar var mı ne düşünüyolar ? :94:
herkese yeniden bir günaydın der ve milleti selamlarız...ne kaynatmışsınız sabah sabah ne yediniz...
hadi hayırlı olsun şimdiden
şimdiden bu kadar mesafeden bağlantı kuruyolarsa ilerde bulur bunlar birbirilerini ben sana diyim
hadi hayırlı olsun şimdiden
şimdiden bu kadar mesafeden bağlantı kuruyolarsa ilerde bulur bunlar birbirilerini ben sana diyim
normali hiç düşünmüyorum beni bayıltsınlar sonra da ayıltsınlar arkadaşal bebeğin desinler oyyyyy canım benim aklıma geldi şimdi yine kızım aptal aşıklar gibi oluyorum bazen bu kız yüzünden ben
ben de düşününce çok uzaklara gidiyorum canımm ayy alsak bi kucağımıza sağlıklacanım benm ne güzel şekerin çıkmamış.yavrun da inşallah hemen toparlanır.
canım durmasınlar ona lafımız yok ama sessiz olsunlar, biz ses çıkarıyormuyuz bi halt ederken:26:
kızlar gunaydınn nasılsınız ?? benım moralım hasta ya dun esımın gozunu arı soktuu:26:du evdeydı aksam ustu ıse gıtmek ıcın evden cıktı yolda arı sokmus aradı benı ben eve gelıyorum gozumu arı soktu korkma bısey yok dedı eve geldı ıs yerınde buz felan koymuslar ınmıs sısı bıraz vardı acıle gıdelım dedım gıtmedı gece sıslık azalmıstı dedık ıyı cok sukur gectı sabah bı kalktık tekrar sısmıs hemen doktora gıdelım dedım ıse gıtmem lazım ben oglen gıderım dedı inş daha kotu sısmez yada baska bısey olmaz
hoş geldin canım
bende sezeryan olsa bile epidural istiyorum bebğimi hemen görmek için
valla ben şimdiden o strese girdiğim için konuşiim da içim rahat etsin napçağımız belli olsun istiyorum tabi zamn ve şartlar ne gösterir bilinmezsanırım bunu konuşmak için erken benim eltim 36. haftada onlar bile konuşmadılar normal mi epidural mi
sende bi cööö diyip kaçmışsın
artık gerisi onlara kalmışş canım benim oğlan büyük amcasını ziyarete gelirse bursa da senin kızını bulabilir
gunaydın kızlar.
Şeker yuklememi yaptırdım geldim ben. suyun tadı cokta ıgrenc deılmıs ama zaman gectıkce bıraz bulantı yaptı. cok sukur bunuda atlattık. sımdı sırada sonucumuzu alıp c.tesi kendi doktoruma gostermek kaldı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?