2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım benm ne güzel şekerin çıkmamış.yavrun da inşallah hemen toparlanır.

kızlar gunaydınn nasılsınız ?? benım moralım hasta ya dun esımın gozunu arı soktuu:26:du evdeydı aksam ustu ıse gıtmek ıcın evden cıktı yolda arı sokmus aradı benı ben eve gelıyorum gozumu arı soktu korkma bısey yok dedı eve geldı ıs yerınde buz felan koymuslar ınmıs sısı bıraz vardı acıle gıdelım dedım gıtmedı gece sıslık azalmıstı dedık ıyı cok sukur gectı sabah bı kalktık tekrar sısmıs hemen doktora gıdelım dedım ıse gıtmem lazım ben oglen gıderım dedı inş daha kotu sısmez yada baska bısey olmaz

geçmiş olsun cnm..

günaydın canımmmm oğlumla bütün anneleri selamlıyoruz

günaydın serocuğummm erkencisin kız gidip yatsana ne işin var burda

Sana da günaydın canım :118::118:

bizden de günaydın hatunlar+bebeleri

günaydın kızlar

günaydın güzel hamişlerrr ve bebişleri

herkese yeniden bir günaydın der ve milleti selamlarız...ne kaynatmışsınız sabah sabah ne yediniz...

ben de yarın çift rakam düşeceğim inşallah

hadi hayırlı olsun şimdiden
oğlumu alan yaşadı yani adigenin kızı

senin kızla benim oğlan anlaşıyo demekki baskı için
şimdiden bu kadar mesafeden bağlantı kuruyolarsa ilerde bulur bunlar birbirilerini ben sana diyim

kıslar bişey dicem bu epidural normal doğum hakkında ne düşünüyosunuz:44:
normali hiç düşünmüyorum beni bayıltsınlar sonra da ayıltsınlar arkadaş al bebeğin desinler oyyyyy canım benim aklıma geldi şimdi yine kızım aptal aşıklar gibi oluyorum bazen bu kız yüzünden ben

gunaydın kızlar.
Şeker yuklememi yaptırdım geldim ben. suyun tadı cokta ıgrenc deılmıs ama zaman gectıkce bıraz bulantı yaptı. cok sukur bunuda atlattık. sımdı sırada sonucumuzu alıp c.tesi kendi doktoruma gostermek kaldı ...

anası kılıklı mı olacak kızın acaba kız senin
galiba çünkü durmuyo kaç saattir kendi kıpır kıpır ama anası totoyu kaldırmaktan aciz

kuzuuu çoık geçmiş olsun sıkma canını önemli bişey olsa kendi de atlamazdı. bi iki gün kocanı şiş gözle görürsün sonra geçer

ben de düşünüyorum canım daha dr umla konuşmadım ama sıcak bakıyorum acaba daha önce yapan arkadaşlar var mı ne düşünüyolar ? :94:
sanırım bunu konuşmak için erken benim eltim 36. haftada onlar bile konuşmadılar normal mi epidural mi

herkese yeniden bir günaydın der ve milleti selamlarız...ne kaynatmışsınız sabah sabah ne yediniz...

sende bi cööö diyip kaçmışsın

hadi hayırlı olsun şimdiden

şimdiden bu kadar mesafeden bağlantı kuruyolarsa ilerde bulur bunlar birbirilerini ben sana diyim

artık gerisi onlara kalmışş canım benim oğlan büyük amcasını ziyarete gelirse bursa da senin kızını bulabilir

Son düzenleme:

günaydın canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur

hoş geldin canım
bende sezeryan olsa bile epidural istiyorum bebğimi hemen görmek için

hoşbulduk kuzu...aynen genel anestezi ile yapanlarda çocukları narkozun etkisiyle kabullenemyenle bile varmış...ben minnakımı hemen kollarıma almak istiyom....

Bu arada biligniz olsun epidural başağrısı yapıyormuş kızlar bu başağrısını engellemek için türk kahvesi ve bol bol su içmemiz gerekiyormuş...yaptığım derin ayrıntılar sonucunda bunu öğrendim bi doktordan..

valla ben şimdiden o strese girdiğim için konuşiim da içim rahat etsin napçağımız belli olsun istiyorum tabi zamn ve şartlar ne gösterir bilinmez

günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak bugün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…