galiba çünkü durmuyo kaç saattirkendi kıpır kıpır ama anası totoyu kaldırmaktan aciz
kuzuuu çoık geçmiş olsun sıkma canını önemli bişey olsa kendi de atlamazdı. bi iki gün kocanı şiş gözle görürsün sonra geçer
galiba çünkü durmuyo kaç saattirkendi kıpır kıpır ama anası totoyu kaldırmaktan aciz
kuzuuu çoık geçmiş olsun sıkma canını önemli bişey olsa kendi de atlamazdı. bi iki gün kocanı şiş gözle görürsün sonra geçer
aynen tatlım hemen kucağıma alaym ilk ben göreyim oğluşumu
hoşbulduk kuzu...aynen genel anestezi ile yapanlarda çocukları narkozun etkisiyle kabullenemyenle bile varmış...ben minnakımı hemen kollarıma almak istiyom....
Bu arada biligniz olsun epidural başağrısı yapıyormuş kızlar bu başağrısını engellemek için türk kahvesi ve bol bol su içmemiz gerekiyormuş...yaptığım derin ayrıntılar sonucunda bunu öğrendim bi doktordan..
sende bi cööö diyip kaçmışsın
hoşbulduk kuzu...aynen genel anestezi ile yapanlarda çocukları narkozun etkisiyle kabullenemyenle bile varmış...ben minnakımı hemen kollarıma almak istiyom....
Bu arada biligniz olsun epidural başağrısı yapıyormuş kızlar bu başağrısını engellemek için türk kahvesi ve bol bol su içmemiz gerekiyormuş...yaptığım derin ayrıntılar sonucunda bunu öğrendim bi doktordan..
valla ben şimdiden o strese girdiğim için konuşiim da içim rahat etsin napçağımız belli olsun istiyorum tabi zamn ve şartlar ne gösterir bilinmez
günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak bugün mü
aynen tatlım hemen kucağıma alaym ilk ben göreyim oğluşumu
hııı öylemiymiş canım epiduralden sonra dimi, peki kahvenin zararı olmaz mı?
kız doktorlar bigün seni sopa ile kovalıcak bu soruların yüzünden
ama bizi baya aydınlatıyosun vesselam
hayatta hiç bişeye olmaz demiceksin bunu çok iyi tecrübe etmiş biri olarak söylüyorumsanırım bunu konuşmak için erken benim eltim 36. haftada onlar bile konuşmadılar normal mi epidural mi
sende bi cööö diyip kaçmışsın
artık gerisi onlara kalmışş canım benim oğlan büyük amcasını ziyarete gelirse bursa da senin kızını bulabilir
ben bir cö deyip kalktım dünyanın işini yaptım duşumu aldım süslendim püslendim yanınıza geldim naber......
evet cnm bugun ogleden sonra cıkacak. ben seker yuklememi devlette yaptırdım.normalde doktora ozele gıdıyorum. sonuclarımı alıp c.tesi kendı doktoruma gostercem. kontrollerıme de hep c.tesi gıdıyorum cunku babamızda goruyo evde oldugu ıcın
bişey olmaz tatlım ALlahın izniyle okuma öyle şeyler. ben artık haberlere bile bakmıyorum hemen ağlayıp strese giresim var en ufak bişeydensaol canım sabah gozumu bı actım gozu sıs korktum oyle gorunce dunde nette bı bakıyım dedım bırının gozunu arı sokmus gorme kaybı felan olmus daha beter gozum korktu ALLAH korusun ya sıslıgıne razıyım baska bısey olmasında:26:
boş ver kuzum doktoruma ben kıpır kıpır dedim...doktorumun dediği mevlam bu kıpırtıları herkese tattırsın...benim doktorumun çocuğu yok dao yüzden bizlerle farklı ilgileniyo kadıncağız...
Allah kimseyi evlatla sınamasınvalla bende o yüzden korkuyorum ya bu neden onu niye böyle yapıyonuz diye sor allahım sor....Çok şükür doktorum sabırlı alıp karşısına dakikalarca anlatabiliyo...tam benlik yani...ama bunu kendi doktorumdan değil başka bir doktordan öğrendim...içtiğini görünce aaa niye kahve içiriyonuz dedim onlarda açıklama yaptılar..ve epiduralde başağrısı fena oluyomuş..
günaydın canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur
hayatta hiç bişeye olmaz demiceksin bunu çok iyi tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum
aslında ben de yarı baygın şekilde sezaryen mi olsa diyorum ama spinal mi diyolar ona neyse ama bi yandan da panik yaparsam diyorum. gerçi kızımı sağ sağlim görünce panik falan kalmaz bende eminim.hayırlısı bakalım son anda belli olur doğum şekli.
ben bir cö deyip kalktım dünyanın işini yaptım duşumu aldım süslendim püslendim yanınıza geldim naber......
valla bende o yüzden korkuyorum ya bu neden onu niye böyle yapıyonuz diye sor allahım sor....Çok şükür doktorum sabırlı alıp karşısına dakikalarca anlatabiliyo...tam benlik yani...ama bunu kendi doktorumdan değil başka bir doktordan öğrendim...içtiğini görünce aaa niye kahve içiriyonuz dedim onlarda açıklama yaptılar..ve epiduralde başağrısı fena oluyomuş..
hayatta hiç bişeye olmaz demiceksin bunu çok iyi tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum
aslında ben de yarı baygın şekilde sezaryen mi olsa diyorum ama spinal mi diyolar ona neyse ama bi yandan da panik yaparsam diyorum. gerçi kızımı sağ sağlim görünce panik falan kalmaz bende eminim.hayırlısı bakalım son anda belli olur doğum şekli.
afferim kuzuma biz anca masa başında oturduk helal olsun hatunum sana
cok saol canım sıslık ve morluk var canım ıns baska kotu bısey cıkmaz
valla iyi yapıyosun aklımızda soru işareti kalmasın yanii
benim doktorumda bişi söylüyo bende hıı evet biliyorum filan diyorum kadın dicek bu karı nerden biliyo bilmiyoki ben kkya üye bir hamişimmm
ohhh ne güzellll yaaa bende artık son zamanlarımı evimde geçirmek istiyorummmmm çok sıkıldım sabahın köründe kalkmaktan sıcagın alnında giyinp işe gelmektennnnoysaki daha bi yıllık memurum hamilelikte calısmak cok yorucu ve sıkıcı yaaa. evde serin serin oturmak varkannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?