- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ay benm ütüler geldi aklıma yakında ütü odasından taşıp bütün evi saracaklar:18:
o hiç belli olmaz cnm..inşallah sağlıkla vakitlerini beklesinler, yoksa bi arkadaşımın oğluşu 4 hafta erken geldi:26:
ayy yok canım yaa erken gelmesin zaten bebikimo hiç belli olmaz cnm..inşallah sağlıkla vakitlerini beklesinler, yoksa bi arkadaşımın oğluşu 4 hafta erken geldi:26:
hepsini bikereden yapıp yorma kendini canım yarın yaparsın belini felan incitme
ayy yok canım yaa erken gelmesin zaten bebikimtam zamanında gelsin sağlıklı bi şekilde inşallah hepimiz sağlıklı kolay doğumlar yaparız inşallahhhhh
çok güzel bence canım koyabilirsin başka öneri istersen mesela;Kizlar ben de oglusumun ismini Cinar koymak istiyorum ama cok kararsızım.. Sizce nasil?Bana fikir verir mısınız?
ay benm ütüler geldi aklıma yakında ütü odasından taşıp bütün evi saracaklar:18:
çok güzel bence canım koyabilirsin başka öneri istersen mesela;
yağız
renas
giray
kayra
bunları da düşünebilirsin
eylulun ortalari gibi tetikte olmaliyiz sanirim :26::26:
ayy ütü konusunda ben de öleyim ya biriktirip biriktirip sonra da asaatlerce ütü yaparım sonra da bi daha bu kadar biriktirenin der kendime söverim ama her defasında yine bakarım ki birikmiş bööööööööö(((
olsun kuzu sen yine de temkinli ol ben geçen hafta bi kereden yaptım herşeyi belim 2 haftadır düzelmedi kendimizi hala eskisi gibi sanıyoruz ama sonra çıkıyo acısıfazla değil canım ama yapmam aslında yapsam fena olmaz yemeğimde var yarına kalırsa yemek yok ikisi zor olur...
bu aralar saolsun eşim yapıyo ama o da ne zaman isterse tabiisi azar azarayy ütü konusunda ben de öleyim ya biriktirip biriktirip sonra da asaatlerce ütü yaparım sonra da bi daha bu kadar biriktirenin der kendime söverim ama her defasında yine bakarım ki birikmiş bööööööööö(((
evet cnm..hatta ben eylül başından itibaren olmalıyım, zaten eğer son 3 haftaya beklersek zaten eylül 10 da filan ayrılmam lazım işten, eylül başından gitmem diye düşünüyorum, idare ederler gibi geliyobu seferki kontrolde 32. hafta başı gibi oluyo dolayısıyla doktordan çalışabilir raporu alcam bi sıkıntı yoksa inşallah
guzel bi isim canim koy bence
çok güzel bence canım koyabilirsin başka öneri istersen mesela;
yağız
renas
giray
kayra
bunları da düşünebilirsin
tembeller sizi
yol bilen, bilgili anlamı canımRenas:44::44: Anlami ne bu ismin canim?:26:
yol bilen, bilgili anlamı canım
Canim tesekkur ederim. Yagiz ve cinar arasında kaldık zaten.ama sanki cinar daha ağır basıyor:)
olsun kuzu sen yine de temkinli ol ben geçen hafta bi kereden yaptım herşeyi belim 2 haftadır düzelmedi kendimizi hala eskisi gibi sanıyoruz ama sonra çıkıyo acısı
Kızlar seker yukleme sonuclarım cıkmıs aclık 80, 50 mg 1. saat 140 cıkmıs. tam sınırda cıkmıs ınsallah bı sorun olmaz yhaaa:18:
içine hangisi siniyosa o olsun canım sonradan keşke dememk için hangisi daha ağır basıyosa kalbinden geçiyosa onu koy benceCanim tesekkur ederim. Yagiz ve cinar arasında kaldık zaten.ama sanki cinar daha ağır basıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?