2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam epeydir uğrayamadım ya kızlar benim sırt ağrılarım çok fazlalaştı ya otururken şekilden şekile giriyorum hele akşamları uzanmazsam beter oluyo halim, bütün gün oturuyorum vücut akşam uzanmak istiyor. ama ne mümkün kaynanam her gün görmek istiyo bizi ne hikmetse bunaldım ya of evimi özledim diyorum kocama artık oda tamam daha gitmicez dinlencez dedi saolsun düşünceli kocişim benim :)

napıyosunuz kızlar, ben de evi azcık topladım ama ne dağınıkmış yaa, toplayınca anlıyo insan, yarısı kaldı..biraz işlere bakmam lazım evde de olsamsonra gene gelerem..

gecmis olsun canimm benimde arada belimden bi agri giriyo geciyo daha sonra yaklastikca siklasacak sanirsam
valla ilerimizi hiç düşünemiyom
Çok geçmiş olsun cnm nasıl bir sancıydı alta doğru filan mı
canım sağ belden vurdu ağrı ama kaslar artık kaburgalar felan sancı yaptırıyomuş
ay maşallah canım geçsin günler hftalar hızla gelsin bebişler kim doguracak ilk acaba içimizden

geçmiş olsun canım bebişe söle daha zamanı var beklesin biraz daha
beklesin tabi acelesi ne

sağoll canım

kız serap yeni mi uyandın yoksa..

lütfen canım saat 6da uyandım...8 de geldim topiği açtım...sonra kalktım kahvaltımızı yaptık oğluşumla...giriştik temizliğe evi sildik süpürdük...sonra oğluşumla bıcı bıcı yaptık...geldik accık da çene çaldık burada...ama sonra yine acıktık kalktık yemeğimizi yedik geldik...

teşekkürler canım size de afiyet olsun
evet cnm Muhammed Eymen koyucaz Allah kısmet ederse
hadı ya bizde eymen koyucz adaş olcklar desene erkek oldgnu ögrendgm günden beri eymen istym eşimide ikna ettm eşim yagız istiyodu ama eymenn anlamı cok güzel bide kızımn isminede uyuyo ecrin kızmn ismi buda eymen olck allh nasip kısmet ederse

ooopardon şekerim bayağı hızlı çıkmışsın bugün, ne bileyim ben de dedim serapcım totosunu rahat biyere koyamadı mı acaba die dert ettim

napıyosunuz kızlar, ben de evi azcık topladım ama ne dağınıkmış yaa, toplayınca anlıyo insan, yarısı kaldı..biraz işlere bakmam lazım evde de olsamsonra gene gelerem..
başı sen cekıyn tavuklu makarna ama kimin önce olcgı bellı olmaz valla bende sohbetede kıyamym biraz iş yapym biraz otrym işte canmda hıc istemıyo ama mecbuuur

ne güzel eymenler çoğalacak desene anlamı çok güzel,hem anlamı için hem de çağırması çok güzel ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri eymen istiyodum eşim de çok beğendi başka isimleri söyleince hayır oğluşumun ismi belli dio canım oğluşum EYMENİMMM

ooopardon şekerim bayağı hızlı çıkmışsın bugün, ne bileyim ben de dedim serapcım totosunu rahat biyere koyamadı mı acaba die dert ettim

totomu rahata kavuşturdum canım bir tuvaletim kaldı yıkanacak üşendim valla oturdum kaldım öylece...birde ütüm var yapılacak...ama bugün yapamam herhalde..

kuzucum hic belli olmaz dr bana ekim basi bile olabilir dedi :18::18: Beyfendi ne zaman gelmek isterse gelicek
doğru diyosun tatlım
ne zamen keyifleri isterse o zamn gelirler ay sağlıklı olsunlar da önemli değil ne zamn olacakları
tabi zamnında sağlıklı bi şekilde olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…