2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynı kuzu benim herifte..bir kere bir şeyi unuttu intikamım kötü oldu...daha da tövbelidir untumaya herhalde...

slm canım hoşgeldin
benim oğluşum bi kaçgün sakindi ama bu gün akşamdan beri keyfi yerinde tekmeler savuruyo dönüyo çok şükür

Merhaba arkadaslar,
Dun iftar icin bi çıktık evden bugun geldik :)
Niyetimiz gece eve dönmekte ama sahuru da yaptık, sonrada uyup kalkalım eve doneriz dedik. Bu saat oldu eve gelmek.
Gecmisi okuyamadım. Cok ilerlemiş sayfalar. Herkes iyidir insallah.

hoşgeldin canım iyi gezmişiniz

slm canım hoşgeldin
benim oğluşum bi kaçgün sakindi ama bu gün akşamdan beri keyfi yerinde tekmeler savuruyo dönüyo çok şükür

hoşbulduk tatlım.maşallah diyelim kuzulara :) benim kız hiç rahat edemiyo içerde galiba bi oraya dönüyo biburaya derken kıçını oturtamıyo bi yere aynı benim gibi.banada annem hamileyken kordon dolanmış zaten çok zor bi doğum olmuş bende korkuyorum şimdi ayy bi doğsaydı şu yavrular hayırlısıyla :)

o iki üç cümleyi de salya sümük kurucam biliyorum hormon coşkusu bana geçti senden

canım nıye aglıyorsun gercekten belkı zamanı yoktur tabı sen daha ıyı bılırsınde hem sımdıden bunları dusunup kendını strese sokma yarın olsun hayrolsun bak sezınde umutsuzdu ama esı ne guzel suprız yaptı barıstılar senınkıde yapar hıc bellı olmaz

kötü niyeti asla olmaz hem de kimseye karşı ama sadece insan özellikle hamileyken değer verildiğini görmek istiyor. o kadar benim başka bi derdim yokkk

kuzu accık naz yap... veya damardan gir...konuş açık açık derdini anlat...eşinin yapısını bilmiyorum..ama duruma göre sen yol çizersin...
ilerde sinirim geçince anca konuşurum. çok sessiz olucam bu akşam o anlıcak zaten ettiği cümleleri
Quzuu bu arada ben aylardır resmen enjekte ettim kendisine aşıladım ettim ama nafile bak benim kocam yardım almadan yapamıyo, ee şimdi kimse de yok yaptıracağı

maşallah canım maşallah
ayy ciddi mi inşallah sana benzememiştir kuzun
yok yok bişey olmaz canım Allah ın izniyle sağ salim sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallah

Son düzenleme:
AMİNNN demekten başka bişey gelmiyo şu an elimden
annem arar sorar yarın eşim için naptı diye, kardeşim sorar kendi kardeşi sorar iyice depresyona sokacaklar beni

söyle de içinde kalmasın sessiz de ağlama ağlıyorsan da ağladığını görsün...fazla da abartma minnakı düşün...
ben 10 dk ortada görünmezsem gelir bakar yaa bi ses ver arada merak ediyorum diye ağlarsam farketmemesi mümkün olmucaktır yani çok odakladım kendimi zırlamaya beni kim susturucak bilmiyorum

Selam kızlar Elbise arayışı içindeyım hamiş olunca abiye bulmak zor oluyor bir daha ki ay ablamın düğünü var
Evde öylece duran abiyeleride kk ya koyayım dedim şimdilik sadece nişanımda gıydıgım abıyemı koydum baya bir zararına ama olsun burda eskımesın en azından baska ıhtıyacı olan gıysın.

ben 10 dk ortada görünmezsem gelir bakar yaa bi ses ver arada merak ediyorum diye ağlarsam farketmemesi mümkün olmucaktır yani çok odakladım kendimi zırlamaya beni kim susturucak bilmiyorum

ağlama yaa konuşmak kızıp bağırmak daha güsel değil mi:26:en azından bi iletişim halinde oluyosun..

ağlama yaa konuşmak kızıp bağırmak daha güsel değil mi:26:en azından bi iletişim halinde oluyosun..

doğru diyosun tavuklum ama hele ki bu akşam ki ruh halimle kesin zırlarım ben bliyorum kendimi o da üzüldüğü için kzıar niye ağlıyosun diye. sonunda sarılır bana stresim falan kalmaz ama taktım şimdi çok fena bi su dökmeden geçmicek

ağlama dünürcüğüm ağlamaa

ben çıktım kızlar kocişle gezmeye gidiyoz bebek gelmeden bi karşıya gidelim bi kadıköy yapalım dedik inşallah pert olmam

kızlaar ben 30. haftaya girdim haberiniz var mıı....geri sayım başladı...10-9-8-7.....
ayyyyy süper yaaaa, aynı zamanda korkuyommm:18:

arkadaşlar,doktorunuz hangi ilaçları kullanmanızı tavsiye ediyor?Ben 28.haftadayım hala folbiol ve elevit içiyorum,çevremde hiç kullanan yok
folbiol mü? gülüm ben onu bırakalı baya oluyor ilk 3 ay kullandım sonra multivitamine başladık her gün 1 adet ve kan hapı ferruom forte her gün sabah+akşam 1 adet, 5. ayımdan sonrada kalsiyum+d vitamini takviyesi ve balık hapı almaya başladım ben ( balık haftada 2 kez yemek gerekiyor ama ben çalıştığım için ona fırsat bulamıyorum o nedenle )

adigem yaaa kıyamam ben sana kız sen niye bu kocaya dişini geçiremiyon? olmazzzz tamam hep yapma ama arada bir yap, ben bazen hiçbişey yokken bile arıza çıkarıyorum sırf ay aman ne güzel herşey süper gidiyo o nedenle gevşemesin diye sende yap, böle zamanları bekleme, ilgi istiyorum dicen açık açık, benim kociş günde 1 kez arıyo işten diye arıza çıkarıyorum ben, en az 2 kez arıcaksın sorcaksın napıyorum diye sende bunları yap arada, hep sen hep sen çok tükenirsin bak diyim, sora bebiş gelcek, lohusa olcaz daha çok ilgi isticez, daha çok uykusuzluk ve sinir bozukluğu yaşıcaz şimdiden hazırla sen onu bunlara, eften püften sepeplere bile bazen arıza çıkarıyorum ben sırf alışmasın diye, arada ayarını bozcann kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…