- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bende ılk baslarda oyle dedım bılmem etmem felan ama bı baktım duramıyorum ama hıc bunun sıkıntısını cekmedım esım yemek secmez ve cokda guzel yemek yapar yapmadım aksam sen gelınce yap derım gelır mutfga gırer yapar bıraz dagıtır ama olsungel gelelım hedıye ve suprız konusuna kızlar eslerımız ne yapsa bız begenmeyız cunku bız mukemmelıyetcıyız onun ıcın boyle gunler gelmeden once ben ne ıstedıgımı ne yapması gerektıgını yavas yavas asıları surada bı yer acılmıs guzelmıs derım surada soyle bı urun gordum cok guzel derımm oda saolsun bunları aklında tutar ve yapar onemlı olan bunları kendı fıkrı gıbı algılatamak
slm canım hoşgeldinselam kızlar nasılsınız geçmişe bakayım dedim gözlerim şaşı oldu okumaktan bitiremedimkızlar internette okumuştum bebişlerimizin bu ay uyku düzeni oluşuyomuş.eğer dışarı çıktıklarındada bu düzen devam ederse ben yandım :) benim küçük kızanım gündüz uyuyo geceleri karnımı deliyo bide maşallah öle çok dönüyoki içerde gün içinde bi sağda bi solda bi kasıkta heryerde gezdiriyo tekmeleri.kordonu dolayacak boynuna diye korkuyorum sizin minnaklar ne alemde?
o iki üç cümleyi de salya sümük kurucam biliyorum hormon coşkusu bana geçti senden
hoşgeldin canım iyi gezmişinizMerhaba arkadaslar,
Dun iftar icin bi çıktık evden bugun geldik :)
Niyetimiz gece eve dönmekte ama sahuru da yaptık, sonrada uyup kalkalım eve doneriz dedik. Bu saat oldu eve gelmek.
Gecmisi okuyamadım. Cok ilerlemiş sayfalar. Herkes iyidir insallah.
aynı kuzu benim herifte..bir kere bir şeyi unuttu intikamım kötü oldu...daha da tövbelidir untumaya herhalde...
slm canım hoşgeldin
benim oğluşum bi kaçgün sakindi ama bu gün akşamdan beri keyfi yerinde tekmeler savuruyo dönüyo çok şükür
o iki üç cümleyi de salya sümük kurucam biliyorum hormon coşkusu bana geçti senden
kötü niyeti asla olmaz hem de kimseye karşı ama sadece insan özellikle hamileyken değer verildiğini görmek istiyor. o kadar benim başka bi derdim yokkküzme kendini bu kadar canım biliyorum takmamak elde değil ama sen eşini bizden daha iyi bilirsin eminim kötü niyetli değildir elinden gelmiyodur bebişin için sıkma canını lütfen sana ağlamak hiç yakışmıyo seneye kısçenle kutlarsın sen de doğum gününü
ilerde sinirim geçince anca konuşurum. çok sessiz olucam bu akşam o anlıcak zaten ettiği cümlelerikuzu accık naz yap... veya damardan gir...konuş açık açık derdini anlat...eşinin yapısını bilmiyorum..ama duruma göre sen yol çizersin...
maşallah canım maşallahhoşbulduk tatlım.maşallah diyelim kuzulara :) benim kız hiç rahat edemiyo içerde galiba bi oraya dönüyo biburaya derken kıçını oturtamıyo bi yere aynı benim gibi.banada annem hamileyken kordon dolanmış zaten çok zor bi doğum olmuş bende korkuyorum şimdi ayy bi doğsaydı şu yavrular hayırlısıyla :)
AMİNNN demekten başka bişey gelmiyo şu an elimdencanım nıye aglıyorsun gercekten belkı zamanı yoktur tabı sen daha ıyı bılırsınde hem sımdıden bunları dusunup kendını strese sokma yarın olsun hayrolsun bak sezınde umutsuzdu ama esı ne guzel suprız yaptı barıstılar senınkıde yapar hıc bellı olmaz
ben 10 dk ortada görünmezsem gelir bakar yaa bi ses ver arada merak ediyorum diye ağlarsam farketmemesi mümkün olmucaktır yani çok odakladım kendimi zırlamaya beni kim susturucak bilmiyorum
söyle de içinde kalmasın sessiz de ağlama ağlıyorsan da ağladığını görsün...fazla da abartma minnakı düşün...
ben 10 dk ortada görünmezsem gelir bakar yaa bi ses ver arada merak ediyorum diye ağlarsam farketmemesi mümkün olmucaktır yani çok odakladım kendimi zırlamaya beni kim susturucak bilmiyorum
ağlama yaa konuşmak kızıp bağırmak daha güsel değil mi:26:en azından bi iletişim halinde oluyosun..
iyi eğlenceler canım güle güleağlama dünürcüğüm ağlamaa
ben çıktım kızlar kocişle gezmeye gidiyoz bebek gelmeden bi karşıya gidelim bi kadıköy yapalım dedik inşallah pert olmam :d:d
hoşgeldin canım iyi gezmişiniz
ayyyyykızlaar ben 30. haftaya girdim haberiniz var mıı....geri sayım başladı...10-9-8-7.....
folbiol mü? gülüm ben onu bırakalı baya oluyor ilk 3 ay kullandım sonra multivitamine başladık her gün 1 adet ve kan hapı ferruom forte her gün sabah+akşam 1 adet, 5. ayımdan sonrada kalsiyum+d vitamini takviyesi ve balık hapı almaya başladım ben ( balık haftada 2 kez yemek gerekiyor ama ben çalıştığım için ona fırsat bulamıyorum o nedenle )arkadaşlar,doktorunuz hangi ilaçları kullanmanızı tavsiye ediyor?Ben 28.haftadayım hala folbiol ve elevit içiyorum,çevremde hiç kullanan yok
adigem yaaa kıyamam ben sana kız sen niye bu kocaya dişini geçiremiyon? olmazzzzdoğru diyosun tavuklum ama hele ki bu akşam ki ruh halimle kesin zırlarım ben bliyorum kendimio da üzüldüğü için kzıar niye ağlıyosun diye. sonunda sarılır bana stresim falan kalmaz ama taktım şimdi çok fena bi su dökmeden geçmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?