magnezyum dedi dr banada içcem bakalım
valla bende bilmiyom canım
saol canım
bu arada kızlar ben malzemelerimi aldım
Eki Görüntüle 757797
Eki Görüntüle 757802
bunlar hastanede dağtılcak
Eki Görüntüle 757803
Eki Görüntüle 757804
bu şişelerin benzerinide mevlütte dağatcam
valla ya bu son zaten diğer camları haftasonu kardeşimi çağırıp ona sildiricem artık napim karnım kasılıyor yoksa allah korusun birşey filan olsa geri dönüşü yok yani
serap yok galiba biz gaz versek olmaz mıbence hamillelik fırsatını değerlendir her zaman elel geçmiyor ama ona kızmak yerine naz yap bence o zaman daha bir telaşlı oluyorlar napacaklarını şaşırıyorlar kaprisli ve nazlı ol ben hep öyle yaparım çok daha iyi geliyor öbür türlü yani kızınca filan sen de sinirleniyorsun bir keyfi kalmıyor bu çok iyi bir intikam tarzı
magnezyum dedi dr banada içcem bakalım
saol canım
Eki Görüntüle 757797
Eki Görüntüle 757802
Eki Görüntüle 757803
Eki Görüntüle 757804
çok tatlı canım ya çok beğendimmagnezyum dedi dr banada içcem bakalım
saol canım
Eki Görüntüle 757797
Eki Görüntüle 757802
Eki Görüntüle 757803
Eki Görüntüle 757804
54le hamile kaldım canım ve daha bu ay aldım kilo oda 57 ye çıktım yine vermişim 1 kiloiç anım ihmal etme dün beni korkuttu doktorum erken doğuma sebep oluyor filan diye ben de dün başladım kullanmaya tadı da kötü değil limonata gibi benimki bol limonlu limonata
bu arada aldıkların çok ciciler çok beğendim
bu arada sormayı unuttum sen kilo veriyorum demişsin yani hamileliğe başladığın kilonun altında mısın hiç mi kilo almadın
canım ben resmi nette buldum benim kaynanam yapıp satıyo bunlardan ona yaptırcammerhaba canım bunlar çok güzel özellikle elbiseli olana bayıldım bunun yapılışı nasıl peki açıklamalı fotoğrafları var mı merak ettim daha zaman var ve çalışmıyorum malesef evde canım çok sıkılıyor yapabilirim diye düşündüm görünce
çok tatlı canım ya çok beğendim
çok güzel canım kullanışlı bişey güle güle kullanın sağlıklı günlerdeteyzeleriii oglusumun arabasinida aldiik
teyzeleriii oglusumun arabasinida aldiik
hıım tıpkı benim kocam doğum günü kutlamayn cinsten bu durumda naz sökmez bu durumda sen ondan istediğini alacaksın o da pişman olacak kendi birşey yapmadığı için önce alışverişe çıkarabilirsin sonra da yemeğe gidersiniz ama baya masraf ettir ben geçen gün öyle yapmıştım çok pişman oldu kendi birşey yapmadığı için napalım canım bunlara da bu yarıyorolurr neden olmasın
yarın doğum günüm ve benim kocam bişey yapmıcak biliyorum. çook çookk çookkk eminim hiç umutsuzluğa kapılma falan demeyin bak
şimdi bu durumda nasıl bi naz söker kendisine. nazdan kastın nedir
54le hamile kaldım canım ve daha bu ay aldım kilo oda 57 ye çıktım yine vermişim 1 kilo
çocuk kilo aldığı için skıntı yok dedi dr ama ben çok bitkin düştüm
canım ben resmi nette buldum benim kaynanam yapıp satıyo bunlardan ona yaptırcam
beğenmenize sevindim şimdi daha içime sindi
kızlarr nasılsınız bakalım muahabbet yıne koyu herzmankı gıbıbende oglusuma sebet besık bakmya cıktım eve yakın bı magza gormustum arabayla gıderken gıdıyım bakıyım bıraz da hava alıyım dedım sadece hava aldım geldım magza kapanmıss bende totosuma baka baka gerı geldım eve
çok güzel canım kullanışlı bişey güle güle kullanın sağlıklı günlerde
markası modeli ne canım belki bize de fikir olur
​Güzelmiş canım allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
ee hani gaz yokkkk daha lina aşk olsun
ee onun ucu yine bize dokuncak bişey farketmez. ben ona bi iftar yemeği ayarla bi yerde deidm. sadece bunu yapıcak. onu da benden bekliyor. ama kılımı kıpırdatmıcam tabi ki. neyse bu mevzu derin düşününce sinirleniyorumhıım tıpkı benim kocam doğum günü kutlamayn cinsten bu durumda naz sökmez bu durumda sen ondan istediğini alacaksın o da pişman olacak kendi birşey yapmadığı için önce alışverişe çıkarabilirsin sonra da yemeğe gidersiniz ama baya masraf ettir ben geçen gün öyle yapmıştım çok pişman oldu kendi birşey yapmadığı için napalım canım bunlara da bu yarıyor
sen de benden sin demekki gerçi sen benden az almışsınız ben 4 kilo aldım ama ben zayıf biri değilim yani 65.5 ile hamile kalıştım dün 69.5 kiloydum ama sen zayıf olduğundan dikkat et birşeyler ye yoğurt bal pekmez ihmal etme
emzikli olanın şişesi inanılmaz minik canım yani onu ya bi çikolatanın üstüne yapştrcan ya arkasına tül yapıp buzdolabı süsü yapcan diğer türlü çok küçük kalıyobak bunlar da çok şekermişşş keşke böyle hazır kapaklı bulsak
gerçi birinin kapağı kurabiye sanırım. ben emzikli olanı da çok beğendim. aklıma soktun şimdi bak hiç yoktan
hıım tıpkı benim kocam doğum günü kutlamayn cinsten bu durumda naz sökmez bu durumda sen ondan istediğini alacaksın o da pişman olacak kendi birşey yapmadığı için önce alışverişe çıkarabilirsin sonra da yemeğe gidersiniz ama baya masraf ettir ben geçen gün öyle yapmıştım çok pişman oldu kendi birşey yapmadığı için napalım canım bunlara da bu yarıyor
sen de benden sin demekki gerçi sen benden az almışsınız ben 4 kilo aldım ama ben zayıf biri değilim yani 65.5 ile hamile kalıştım dün 69.5 kiloydum ama sen zayıf olduğundan dikkat et birşeyler ye yoğurt bal pekmez ihmal etme
inan daha o kadar düşünmedim içine ne koysam die
etiket felan hazırladık ama lolipoplara da şişelerede o yapıştırılcak
iyi cnm yorulmayacaksan sıkıntı yok. sağ salim gelir inş minnaklarımız
hamile depresyonu neymiş ki :44:
hemen bu depresyon çeşidini kocamın üzerinde kullanmam lazım çok kızdırdı beni bugün
seraapppp nerdesin gaza getirmen lazım beni kocama kıymam lazım
serap yok galiba biz gaz versek olmaz mıbence hamillelik fırsatını değerlendir her zaman elel geçmiyor ama ona kızmak yerine naz yap bence o zaman daha bir telaşlı oluyorlar napacaklarını şaşırıyorlar kaprisli ve nazlı ol ben hep öyle yaparım çok daha iyi geliyor öbür türlü yani kızınca filan sen de sinirleniyorsun bir keyfi kalmıyor bu çok iyi bir intikam tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?