2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok canım daha hıc bı gunu unutmsulugu yoktur gecen bana evlendıgımızde ılk yaptıgım yemegı soyledı sok oldumm

yok o hatayı bir kere yaptı...acısı kötü çıktı...daha da unutmaz...

kuzu senin de değer görmek istediğini söyle...ilgi görmeni değer görmeni ve bunun eşinin tarafından olması gerektiğini anlat ama ağlayıp zırlama...sakin sakin anlat sitem et...

ben 10 dk ortada görünmezsem gelir bakar yaa bi ses ver arada merak ediyorum diye ağlarsam farketmemesi mümkün olmucaktır yani çok odakladım kendimi zırlamaya beni kim susturucak bilmiyorum

zırlarken ben aklına geleyim e mi gül kız neye zırlayacan... bırak herifin üzülsün seni üzdüğü için töbe töbe...

canım 140 ın altında olması lazım ama benimki tam 140 cıkmıs.doktoruma sonucumu haftasonu gostercem .inş normal der...

aynen cullucumm katılıyorum sana tatlım

aaa bu ne kızlar amma çene var hee az önce internetim gitti aniden sohbet yarım kaldı geri dönim dedim ama uçmuş sayfalar maşallah

Dibine kadar katılıyoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayneeennnnnn

cullucanım nerdesin sen yaa
yok canım benimki arama sorma konusunda ilgili benimkinin tek özrü hediye
sinirli halim bi geçsin de konuşucam onla ben. sen bunu bunu yapmadığına göre demek ki beni layık görmüyosun bunlara diye bi giricem cümleye ALlah ne verdiyse artık bahtına

ahhhaaaa aynı benden bi tane daha buldum

Ohhhh mis gibi oldu evim.... sabah evi sildim süpürdüm...öğleden sonrada banyo tuvalet yıkandı.... ütülerimi de bitirdim... akşama da yemeğim var...ve bizzzzzz şimdi minnakımla yürüyüşe çıkacağız teyzelerimiz...

sizin ikinizin ne kadar benzediğini ben keşfedeli çok oldu
beni de benzetin kendinize ben adam olmam

ayyyy benim kocam da ayarsızlardan mesela özel günlerde hiç bir çaba içine girmezzzz aslaaaa ama herhangi basit bigünde acaip süprizler yapar mesala bi 2 sene önce acaip yoğun çalışıyoruz 19 mayıs hafta içine geliyodu sen senlik izin al ikimize de 4 günlük bi tatil ayarla otel,ulaşaım herseyi bavulu falan da hazırlamış ne ara hiç bilmiyorum bana özel bakımımı yapmak için 1 gün öncesinde söledi hayatımın en güzel tatiliydi o yorgunluğun üzerine ama sevgililer günü,doğum günü,yılbaşı yok anam hiçbir beklentim de yok artık ben çözdüm bu adamı sadce evlilik yıldönümlerinde ben bir atraksiyon yaparım ee sonuçta bu bugün benim için de özel 3 senelik evliyiz hep ben yaparım organizasyonu öle yani aradaki süprizleri olmasa belki bende senin gibi düşünürdüm ama kendimi yemez onun beynini yerdim çünkü ben bi ikizler kadınıyım çenem çok kuvvetlidir :)

hah şöyle aferin kız aç ağzını Allah ne verdiyese

maşallah size süpersiniz ee yanında pardon karnında erkekin de var gez tabii biz iki kız, kız başımıza çıkamıyoruz babamız izin vermiyo
konuşucam serapcım bakalım ne kadr kar edicek ama bu konuşmayı doğum günüm geçince yapıcam
ben itekledim oldu diye bişey olsun istemiyorum görcem onu ben yarın

ağlama dünürcüğüm ağlamaa

ben çıktım kızlar kocişle gezmeye gidiyoz bebek gelmeden bi karşıya gidelim bi kadıköy yapalım dedik inşallah pert olmam
İyi gezmeler, ama arada dinlen cok yorulursun yoksa.
az kaldı az ben de önümüzdeki ay uzandığım yerden koltuktan ya da yataktan totomu yaycam da yazcam sizlere inşallah

Vallah bende hep telefondan giriyorum. Daha iyi oluyor. Yayıla yayıla :)) birde bilgisayar çalıştıkca ısınıyor. Pişiyorum.

ay canım benim anacım yok stand hazırlayın toplantı yapçaz yok acil diye diye kuruttular beni bugün yetişemedim size arada bir dengesizlik yap gülüm, bak öle standart devam etme, arasada sorsada yeterli gelmiyo bana şuanda de 5 keremi arıyo 6 kere ara dicen ( oda bizimkinin heyheyleri üstünde dicek ona göre hareket etçek ), daha çok istiyorum, beni şımart, minik hediyeler al, hep beni düşün, başlarım işine dicennnn, arada bir arıza çıkarmazsan nası olsa bizimki ayarında gidiyo der, öle konuşmamakla ağlamaklada olmaz canımcım bu işler, gözyaşının kullanılcağı zamanlarda var elbet ama bu konu biraz konuşmayla alakalı, ufaktan ufaktan işlicen sen onu, mesela herşey süper gidiyoken arıza çıkarmayı dene bi sefer bak neye uğradığnı şaşırcak bunu arada yapman lazım, ben hamişlik öncesi regl zamanlarımın öncesinde bunu çok kullanırdım, oda hemen atağa geçerdi daha gelmeden gün saymaya başladı, ne zaman olduğuna kadar biliyodu, o nedenle erkek milletini çok şımartmaya gelmez, arada olur tabiki, kociş o ballıdır ama aradada bi sallandırcan işte o zaman aman dicek bizimkinin sağı solu belli olmaz ben yapayım fırça yemiyim, anlıyosun demi beni canım benimmmmm, kıyamam sana, hele hele şimdi daha çok ilgi göstermesi lazım

valla paralarımmmmmmmmm

maşallah sana canım
ne güzel halletmişsin herşeyi biz de akşam kocişle yapcaz pazar günü izin vermedi bi iş yapmama geçen pazardan sabıkalısın sen dedi

çok iyi anladım canım sıra uygulamakta ilk arızamı bu akşam çıkarıcam hiç merak etme

AMİNNN demekten başka bişey gelmiyo şu an elimden
annem arar sorar yarın eşim için naptı diye, kardeşim sorar kendi kardeşi sorar iyice depresyona sokacaklar beni

kısss herkesın annesı kardesı aynı demekkı bızımkıler de hemen arar ne aldı neyaptı dıye gercı onlar aramasa ben sabahı zor eder hemen anlatırım gor bak yarın sende bızlere ve aılene anlatacak bır dogum gunu gecıreceksınn hıc sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…