az kaldı az ben de önümüzdeki ay uzandığım yerden koltuktan ya da yataktan totomu yaycam da yazcam sizlere inşallahHoşbulduk canım, vallah uzandım simdi ayaklarım nasıl da yorulmuş. Sıcak da bi taraftan.
yok canım daha hıc bı gunu unutmsulugu yoktur gecen bana evlendıgımızde ılk yaptıgım yemegı soyledı sok oldumm
kötü niyeti asla olmaz hem de kimseye karşı ama sadece insan özellikle hamileyken değer verildiğini görmek istiyor. o kadar benim başka bi derdim yokkk
ilerde sinirim geçince anca konuşurum. çok sessiz olucam bu akşam o anlıcak zaten ettiği cümleleri
Quzuu bu arada ben aylardır resmen enjekte ettim kendisine aşıladım ettim ama nafile bakbenim kocam yardım almadan yapamıyo, ee şimdi kimse de yok yaptıracağı
ben 10 dk ortada görünmezsem gelir bakar yaa bi ses ver arada merak ediyorum diye ağlarsam farketmemesi mümkün olmucaktır yani çok odakladım kendimi zırlamaya beni kim susturucak bilmiyorum
ben bebek arabalı olanları beğendim çok ciciler
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iş filan yapma yalancı sancı filan diyip de kendini işe kaptırma nolur nolmaz allah korusun
bence doktoruna mutlaka sor canım tansiyonla alakalı değil sanırım başka birşeyden olabailir
canım sınır kaçmış ki bir de bir gün öncesinde tatlı şeyler ya da hamur işi yediysen o da etkiliyor hem doktorun gördü mü sonucu belki normal der belli olmaz
aynen cullucumm katılıyorum sana tatlımayyyyysüper yaaaa, aynı zamanda korkuyommm:18:
folbiol mü? gülüm ben onu bırakalı baya oluyor ilk 3 ay kullandım sonra multivitamine başladık her gün 1 adet ve kan hapı ferruom forte her gün sabah+akşam 1 adet, 5. ayımdan sonrada kalsiyum+d vitamini takviyesi ve balık hapı almaya başladım ben ( balık haftada 2 kez yemek gerekiyor ama ben çalıştığım için ona fırsat bulamıyorum o nedenle )
adigem yaaa kıyamam ben sana kız sen niye bu kocaya dişini geçiremiyon? olmazzzztamam hep yapma ama arada bir yap, ben bazen hiçbişey yokken bile arıza çıkarıyorum sırf ay aman ne güzel herşey süper gidiyo o nedenle gevşemesin diye sende yap, böle zamanları bekleme, ilgi istiyorum dicen açık açık, benim kociş günde 1 kez arıyo işten diye arıza çıkarıyorum ben, en az 2 kez arıcaksın sorcaksın napıyorum diye sende bunları yap arada, hep sen hep sen çok tükenirsin bak diyim, sora bebiş gelcek, lohusa olcaz daha çok ilgi isticez, daha çok uykusuzluk ve sinir bozukluğu yaşıcaz şimdiden hazırla sen onu bunlara, eften püften sepeplere bile bazen arıza çıkarıyorum ben sırf alışmasın diye, arada ayarını bozcann kızzzz
yok o hatayı bir kere yaptı...acısı kötü çıktı...daha da unutmaz...
kuzu senin de değer görmek istediğini söyle...ilgi görmeni değer görmeni ve bunun eşinin tarafından olması gerektiğini anlat ama ağlayıp zırlama...sakin sakin anlat sitem et...
zırlarken ben aklına geleyim e mi gülkız neye zırlayacan... bırak herifin üzülsün seni üzdüğü için töbe töbe...
canım 140 ın altında olması lazım ama benimki tam 140 cıkmıs.doktoruma sonucumu haftasonu gostercem .inş normal der...
adigem yaaa kıyamam ben sana kız sen niye bu kocaya dişini geçiremiyon? olmazzzztamam hep yapma ama arada bir yap, ben bazen hiçbişey yokken bile arıza çıkarıyorum sırf ay aman ne güzel herşey süper gidiyo o nedenle gevşemesin diye sende yap, böle zamanları bekleme, ilgi istiyorum dicen açık açık, benim kociş günde 1 kez arıyo işten diye arıza çıkarıyorum ben, en az 2 kez arıcaksın sorcaksın napıyorum diye sende bunları yap arada, hep sen hep sen çok tükenirsin bak diyim, sora bebiş gelcek, lohusa olcaz daha çok ilgi isticez, daha çok uykusuzluk ve sinir bozukluğu yaşıcaz şimdiden hazırla sen onu bunlara, eften püften sepeplere bile bazen arıza çıkarıyorum ben sırf alışmasın diye, arada ayarını bozcann kızzzz
canım muhtemelen dr un 100 mg şeker yüklemesi isteyecektir onda da yüksek çıkarsa diyet veya tedavi uygular umarım düzelircanım 140 ın altında olması lazım ama benimki tam 140 cıkmıs.doktoruma sonucumu haftasonu gostercem .inş normal der...
yok o hatayı bir kere yaptı...acısı kötü çıktı...daha da unutmaz...
kuzu senin de değer görmek istediğini söyle...ilgi görmeni değer görmeni ve bunun eşinin tarafından olması gerektiğini anlat ama ağlayıp zırlama...sakin sakin anlat sitem et...
zırlarken ben aklına geleyim e mi gülkız neye zırlayacan... bırak herifin üzülsün seni üzdüğü için töbe töbe...
sizin ikinizin ne kadar benzediğini ben keşfedeli çok olduahhhaaaa aynı benden bi tane daha buldum
işte ben sen gibi olmak istiyorum ama ıı ııhhh
illa herşey benim kontrolümde olcak ben yapıcam edicem atlıyorum sazan gibi sonra kimse benim için bişey yapmayınca zoruma gidiyo
aslaaa aamaaa aslaaa yarın için kılımı kıpırdatmıycam ve ben kocamı tanıyorsam yarın iftarda evde kahvaltı yapıcaz
ve ben akşam erkenden yatıp yatağımda yastığımı ıslatarak bi dogum günü geçiricem ......
hah şöyle aferin kız aç ağzını Allah ne verdiyesecullucanım nerdesin sen yaa
yok canım benimki arama sorma konusunda ilgili benimkinin tek özrü hediye
sinirli halim bi geçsin de konuşucam onla ben. sen bunu bunu yapmadığına göre demek ki beni layık görmüyosun bunlara diye bi giricem cümleye ALlah ne verdiyse artık bahtına
Ohhhh mis gibi oldu evim.... sabah evi sildim süpürdüm...öğleden sonrada banyo tuvalet yıkandı.... ütülerimi de bitirdim... akşama da yemeğim var...ve bizzzzzz şimdi minnakımla yürüyüşe çıkacağız teyzelerimiz...
İyi gezmeler, ama arada dinlen cok yorulursun yoksa.ağlama dünürcüğüm ağlamaa
ben çıktım kızlar kocişle gezmeye gidiyoz bebek gelmeden bi karşıya gidelim bi kadıköy yapalım dedik inşallah pert olmam
az kaldı az ben de önümüzdeki ay uzandığım yerden koltuktan ya da yataktan totomu yaycam da yazcam sizlere inşallah
ay canım benim anacım yok stand hazırlayın toplantı yapçaz yok acil diye diye kuruttular beni bugün yetişemedim sizecullucanım nerdesin sen yaa
yok canım benimki arama sorma konusunda ilgili benimkinin tek özrü hediye
sinirli halim bi geçsin de konuşucam onla ben. sen bunu bunu yapmadığına göre demek ki beni layık görmüyosun bunlara diye bi giricem cümleye ALlah ne verdiyse artık bahtına
valla paralarımmmmmmmmmahhhaaaa aynı benden bi tane daha buldum
maşallah sana canımOhhhh mis gibi oldu evim.... sabah evi sildim süpürdüm...öğleden sonrada banyo tuvalet yıkandı.... ütülerimi de bitirdim... akşama da yemeğim var...ve bizzzzzz şimdi minnakımla yürüyüşe çıkacağız teyzelerimiz...
ay canım benim anacım yok stand hazırlayın toplantı yapçaz yok acil diye diye kuruttular beni bugün yetişemedim sizearada bir dengesizlik yap gülüm, bak öle standart devam etme, arasada sorsada yeterli gelmiyo bana şuanda de 5 keremi arıyo 6 kere ara dicen ( oda bizimkinin heyheyleri üstünde dicek ona göre hareket etçek ), daha çok istiyorum, beni şımart, minik hediyeler al, hep beni düşün, başlarım işine dicennnn, arada bir arıza çıkarmazsan nası olsa bizimki ayarında gidiyo der, öle konuşmamakla ağlamaklada olmaz canımcım bu işler, gözyaşının kullanılcağı zamanlarda var elbet ama bu konu biraz konuşmayla alakalı, ufaktan ufaktan işlicen sen onu, mesela herşey süper gidiyoken arıza çıkarmayı dene bi sefer bak neye uğradığnı şaşırcak bunu arada yapman lazım, ben hamişlik öncesi regl zamanlarımın öncesinde bunu çok kullanırdım, oda hemen atağa geçerdi daha gelmeden gün saymaya başladı, ne zaman olduğuna kadar biliyodu, o nedenle erkek milletini çok şımartmaya gelmez, arada olur tabiki, kociş o ballıdır ama aradada bi sallandırcan işte o zaman aman dicek bizimkinin sağı solu belli olmaz ben yapayım fırça yemiyim, anlıyosun demi beni canım benimmmmm, kıyamam sana, hele hele şimdi daha çok ilgi göstermesi lazım
valla paralarımmmmmmmmm
AMİNNN demekten başka bişey gelmiyo şu an elimden
annem arar sorar yarın eşim için naptı diye, kardeşim sorar kendi kardeşi sorar iyice depresyona sokacaklar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?