2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok kuzum hatta 37.haftaya kadar çalışam dedim ama sonra vazgeçtim...

ne etti kocişin sana kuzum..çok mu kızdırdı seni...

aynen accık naz yapıp damardan gir sonra fırçala....

henüz kızdırmadı tatlım ama yarın kızdırıcak bahse girerim. alt tarafı yarın doğum günüm için bi yerde rezervasyon yaptıracak düşün bu da sürpriz değil yani neyse onu da diyo ki benim vaktim yok sen yaptır hiçççççççççç de yaptıramam bi telefon edecek vakti illa ki vardır biraz kafa yorsun. bak bana kalırsa yarın iftarda kahvaltı yaparız diyo çok da derttttt yaparım bana ne sonra da ağlarım sahura kadar
bugün tavır yapmıcam yarını beklicem bakalım nolcak
yani benim kocacıma artık biraz ders vermem lazım napcam ben yaa kıyamıyorum diye diye bak kendi doğum günü işimi bile bana paslıyo. sıksın biraz totosunu istiyorum GÜZİN ABLA :2:

teyzeleriii oglusumun arabasinida aldiik
güle güle kullanın canım
kız onu da kocanın tabiatına göre sen ayarlicaksın onu en iyi sen tanırsın bu arada serap gelmi bak o daha acımasız kocaya karşı ben malesef pek kıyamam dur bakim ondanne fikir geleck....

hadi yaa o zaman senin vücut geleni yakıyor desene

canım yaa etıketlerını nasıl hazırladınız sızmı yaptınız ?????
kardeşim yaptı canım

sanırım
bekarkende alamadıydım 39 kilodum üni son sınıfa kadar

bende ıstaha geldım bende bunlardan yapacam kızlar recellerımız hazır kavanozlara etıket hazırlandımı tamamdır

arkadaşlar,doktorunuz hangi ilaçları kullanmanızı tavsiye ediyor?Ben 28.haftadayım hala folbiol ve elevit içiyorum,çevremde hiç kullanan yok

kardeşim yaptı canım

sanırım
bekarkende alamadıydım 39 kilodum üni son sınıfa kadar

banada onlardan lazım bılgısayarcı bı arkadasım var ona sorucam yapabılırmıyız yapamazsak reklamcılara sorucam artık

39 kılo mu ayakkabı numarasımı kız o nasıl kıloo oyle

olmaz olur mu kuzu siz en başta yapmışsınız hatayı.... bırakın bazı şeyleri de eşleriniz yapsın...siz herşeye yetemezsiniz yetseniz bile yetmeyin...bak size bişi anlatacam eşim inşallah okumaz...düşünsenize okuduğunu... biz ilk görüşmeye başladık bana gaz veriyo arkadaşlar sakın yüz verme en baştan kes at herşeyi...tabi bende aldım elime herşeyi...yemek yapmayı bilmiyorum dedim...peh yalandı..anam gibi bir anan olacak ve sen yemek yapmayı bilmeyecen...tamam aşkım sıkıntı olmaz beraber hallederiz...bak ben çalışan bayanım sabahçı öğlenci şeklinde olacaz akşam eve geç gelirim nerde bu yemek deme bana dedim...yok canım kim erken gelirse o yapar dedi... bunun gibibir çok şey sundum önüne....yapıyor çok şükür...erken gelirse girer mutfağa yapar yemeği...beraber girersek beraber yaparız.. ben evdeysem zaten no problem yaparım...

şimdi gegelim senin konuna sakın arama rezervasyon için herşeye vakit bulunur...da bir telefona mı vakit bulunmaaz ya...bak kızdım senin eşine şimdi ki...sen hamilesin ve onun kuzusunu taşıyorsun...hele yarın olsun bakalım belki de aramış yapmıştır rezervasyonu...

işte ben sen gibi olmak istiyorum ama ıı ııhhh
illa herşey benim kontrolümde olcak ben yapıcam edicem atlıyorum sazan gibi sonra kimse benim için bişey yapmayınca zoruma gidiyo
aslaaa aamaaa aslaaa yarın için kılımı kıpırdatmıycam ve ben kocamı tanıyorsam yarın iftarda evde kahvaltı yapıcaz
ve ben akşam erkenden yatıp yatağımda yastığımı ıslatarak bi dogum günü geçiricem ......

Son düzenleme:
üzülme canım yaa yarın ola hayrola belki seni şaşırtır şimdiden sıkma canını bu kadar

cok sagol tatlim

​Amin canım sağolasın.

kuzu yapmayın erken yaşta çökersiniz benden demesi...herşeyi siz üstlenmeyin...aynı huy benim teyzemde var...artık öyle olmuş ki eşinin arabasını bile yıkatmaya teyzem gönderiyo düşünün...ama bir noktadan sonra yorulursunuz...bırakın bazı şeyleri de eşleriniz yapsın sorumluluk alsın ya...

bu arada neden ağlıyorsun...neden gözyaşı döküyorsun ki gözyaşı dökeceğine iki üç cümle kur...yüreğne otursun adamın bak ki bir daha ki doğum gününü unutuyor mu?

sorumsuz bi adam değil aslaa ama böyle inceliklerin kırıntısı bile yok. bi kere çıkarken bi sürpriz yapmıştı arkadaşlarımla beraber ama onu da eminim benim arkadaşım akıl etti organize etti he ona katılması da büyük gelişmee sevgiliyken hediyleer geliyodu çünkü görümcem alıyodu akıl ediyodu falan bizimki içinde ne oldugunu bile bilmeden getirdi belki de bi kaçını tamam yoğun hediye almaya gitmesin tek başına ama çiçek yemek gibi şeyler bi telefonla halloluyo. ben burdan kaç km uzakta annelerime yolluyorum bee.
offffffff kendimi çok gaza getirdim bugün bi ağlayasım var çatacak yer arıyodum en yakınımı buldum

üzülme canım yaa yarın ola hayrola belki seni şaşırtır şimdiden sıkma canını bu kadar
yemeğe götürse bile bugün ısrarla bak çok ciddiyim sen rezervasyon yaptır yoksa evde kahvaltı yaparız dedi yaa hiç bi kıymeti yok o yemeğin artık
ben sadece benim için birazcık kılını kıpırdatsın istiyorum. ama ben biliyorum kendim fırsat vermiyorum ki adama. öfff neyse

bende ılk baslarda oyle dedım bılmem etmem felan ama bı baktım duramıyorum ama hıc bunun sıkıntısını cekmedım esım yemek secmez ve cokda guzel yemek yapar yapmadım aksam sen gelınce yap derım gelır mutfga gırer yapar bıraz dagıtır ama olsun gel gelelım hedıye ve suprız konusuna kızlar eslerımız ne yapsa bız begenmeyız cunku bız mukemmelıyetcıyız onun ıcın boyle gunler gelmeden once ben ne ıstedıgımı ne yapması gerektıgını yavas yavas asıları surada bı yer acılmıs guzelmıs derım surada soyle bı urun gordum cok guzel derımm oda saolsun bunları aklında tutar ve yapar onemlı olan bunları kendı fıkrı gıbı algılatamak

o iki üç cümleyi de salya sümük kurucam biliyorum hormon coşkusu bana geçti senden

üzme kendini bu kadar canım biliyorum takmamak elde değil ama sen eşini bizden daha iyi bilirsin eminim kötü niyetli değildir elinden gelmiyodur bebişin için sıkma canını lütfen sana ağlamak hiç yakışmıyo seneye kısçenle kutlarsın sen de doğum gününü

selam kızlar nasılsınız geçmişe bakayım dedim gözlerim şaşı oldu okumaktan bitiremedim kızlar internette okumuştum bebişlerimizin bu ay uyku düzeni oluşuyomuş.eğer dışarı çıktıklarındada bu düzen devam ederse ben yandım :) benim küçük kızanım gündüz uyuyo geceleri karnımı deliyo bide maşallah öle çok dönüyoki içerde gün içinde bi sağda bi solda bi kasıkta heryerde gezdiriyo tekmeleri.kordonu dolayacak boynuna diye korkuyorum sizin minnaklar ne alemde?

kuzu accık naz yap... veya damardan gir...konuş açık açık derdini anlat...eşinin yapısını bilmiyorum..ama duruma göre sen yol çizersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…