canım madem adet öyle o kadar çok kişi çağırılıyor bence cami ya da salonda yap çünkü yeni doğum yapmış olacaksın bebeğin olacak o kadar misafir gittikten sonra evi kırklaman lazım o da bebişle zor olur bence en iyisi ev dışında yap temiz iş
Kızlar baya coşmus bugün yine oku oku bitmez canım yaHosgeldin, bende herkes dagilmisken gecmisi okumaya çalışıyorum.
Bende yeni geldim hosgeldin canımmaşallah iyi gezmişsiniz jasemincim nereye gittiniz o kadar saat iftara da sahurada kaldınız
ben burdayım daha yeni girdim
Burcu ma bayılıyorum özelliklerime de tam uyuyor bana senin burcunla aran nasılben ben ben hem de dibine kadar ikizler kadınıyım :)))
kızlar bende kacıyorum kocacımın yanına gıdecem opuldunus
bıde ben ogluma bunu dınletııyorum cok sevıyor galıba hemen tepıklere baslıyor ozellıkle ılk muzılkerını
Amelie Soundtrack - Yann Tiersen - YouTube
o nasıl bir hurafedir öyle yaa inanma sen böyle şeylere sadem
benim kız da babasına çekmiş o zaman desene gece çok geç yatar film izler spor yorumu izler gece yarısına kadar yatmaz o zaman gece babasıyla birlkte otursunlar yaa napmayy cnm aynı valla eşime sölüyorum böle böle yandık.ee senmisin geceleri uyumayan al işte artık kızınıda kucağına alır film izlersiniz birlikte diyohep geç yatıyorum geceleri benim yüzümden böle olmuş bu çocuk
iyi yapmışsınız valla muhabbet de güzelse ne alaCanım eltimlere gittik. Uzaktalar. Gece niyetimiz dönmekti, ama esim teravihden 12ye dogru geldi. Zaten iftardan sonra sohbet icin pek vakit kalmıyor. Biraz sohbet edelim dediler gelince. Sonra sahuruda yapın biraz uyur dinlenir öyle gidersiniz dediler. Esimin de isleri musaitti. Kalmaya karar verdik bizde :)
camide yada salonda yaptığın zamanda hemen insanlar en baştaa eltim başlıyor dedikoduya evi batçak diye salonda yaptı insandan hazetmiyor falan filan..evinde yaptığında da o kadar insanı üst üste koydular madem çok kişi çağırdın bi kolayını bul falan..canım bu insanların hiiçç kolayı bulunmuyor ne yapsan yaranamıyorsun bende şimdiden düşünüyorum nerde nasıl yaparım diye...kaynanam bana geçenlerde sakın birşey bekleme hiç bişey yapmaya niyetim yok dedi..ee eltimimde 2 tane torun yetti kadın aldı merağını bizimkine merak kalmadı..eğer köye otobüs tutmayalım ne gerek var 2 defa tuttuk diğerlerine derse hiç şaşmam
ay sorma insanlar çok üstüme geliyor ağaçtan bişey koparcam sakıın neymiş ağaç kururmuş saçlarımı kestirdim tüh tüh yazık noldu hiç iyi değil saç kestirmek hamilşeyken...düğün olur sakın kınaya yaklaşma neden hamilelere kına yaramaz...komşunun bahceden bişi gördüm biliyorum bişey demez hep kopar ye der sakıın koparme o görsün yoksa izi çıkar yüzünde bebeğin...elinde bişey saklama bişey yerken biri gördümü o kişiyede ver saklama..daha neler neleerr
benim kız da babasına çekmiş o zaman desene gece çok geç yatar film izler spor yorumu izler gece yarısına kadar yatmaz o zaman gece babasıyla birlkte otursunlar yaa napm
iyi yapmışsınız valla muhabbet de güzelse ne ala
canım sen ne yapsan beğenmicekler her halukarda dedikodunu yapacaklarsa hiiç kendini yorma camide yap gitsin rahat edersin emin ol misafriler gidince sana temizlik için kimse yardım etmicek bebişle sen kendi çabana kalacaksın
Ya bende düşünüyorum Mevlüt isini. En az 50 kişi sayıyorum. Dahası da çıkar. Evde nereye sigdiracagim insanları. Bizim burda da dışarıda nerelerde yapilir Mevlüt onu da bilmiyorum. Çünkü o kadar insan evde üst üste. Namaz kılmaya bile yer kalmaz. Ev küçük çünkü. E mutfak ayrı bir dolu olur pilav falan yapılacak. Benim de kafam cok karışık.camide yada salonda yaptığın zamanda hemen insanlar en baştaa eltim başlıyor dedikoduya evi batçak diye salonda yaptı insandan hazetmiyor falan filan..evinde yaptığında da o kadar insanı üst üste koydular madem çok kişi çağırdın bi kolayını bul falan..canım bu insanların hiiçç kolayı bulunmuyor ne yapsan yaranamıyorsun bende şimdiden düşünüyorum nerde nasıl yaparım diye...kaynanam bana geçenlerde sakın birşey bekleme hiç bişey yapmaya niyetim yok dedi..ee eltimimde 2 tane torun yetti kadın aldı merağını bizimkine merak kalmadı..eğer köye otobüs tutmayalım ne gerek var 2 defa tuttuk diğerlerine derse hiç şaşmam
Kızlar baya coşmus bugün yine oku oku bitmez canım ya
Bende yeni geldim hosgeldin canım
Burcu ma bayılıyorum özelliklerime de tam uyuyor bana senin burcunla aran nasıl
peh peh daha bunlarda yüzlerce var toplumumuzda hepsi de şamanizmden kalma inançlar böyle söylesende biz dinsizmiyiz derler ama işin aslı bu şamanist inanç bunlar
aynen öyle canım seni senden başka düşünen olmaz zaten yeni doğum yapmış olacağız bir de kendimizi yorup harap olmayalımçok doğru söylüyosun canım haklısın..birde misafirler gittikten sonra toplanması var kim yapacak gene ben yapacam..eltim temizlik yaptım kapıdan bile bakmadı ne yapıyorsun diye kaynanama söledim ben onu 3 ay bekledim hastanede uykusuz sandalye tepesinde doğurdu evini temizledim bi iş yaptırmadım o kapıdan bile bakmadı dedim tek cevabı boşver onu sen..bende boşvereyim ama boşveremiyor insan..haklısın nasılsa yaranılmıyor bari kendi rahatımı düşüneyim canım..
Bornoz veya havlu alacak olan arkadaşlar.. Kesinlikle kumaşına çok önem verin.
Suyu çeken, kaliteli bir ürün alın. Bornoz ve havluda kalite çok daha önemli..
Havlu çok kullanışlı. Bornozu da 1 yaşından sonra kullanabilirsiniz..
Ben de henüz almadım. Hala araştırıyorum :) Markasını Mini damla almayı düşünüyorum..
Ya bende düşünüyorum Mevlüt isini. En az 50 kişi sayıyorum. Dahası da çıkar. Evde nereye sigdiracagim insanları. Bizim burda da dışarıda nerelerde yapilir Mevlüt onu da bilmiyorum. Çünkü o kadar insan evde üst üste. Namaz kılmaya bile yer kalmaz. Ev küçük çünkü. E mutfak ayrı bir dolu olur pilav falan yapılacak. Benim de kafam cok karışık.
canım 50 kişi falanla kalsam hiiç takmam ama bizim burda 200 kişi 300 kişi olur mevlid..akrabalar komşular eşimin akrabaları köylüleri falan..gene en iyisi düğün salonu yada cami...eltimin duasında 3 evdik..eltimin evi kaynanamın evi ve benim ev...eltim benim duamda evini açmaz adım gibi eminim...çünkü nankör...birde soğuklara denk gelcek bizim dualarımız canım ekim annesiyiz çünkü
herkes istediğine inanmakta özgürdür ama beni rahat bıraksınlar bari...benim psikolojim bozoluyor..saçlarımı kestiridm herkes üstüme geldi sen ne yaptın neden kestirdin hiçiyi sayılmaz falan beni üzdüler sadece...sanki bebeğime kötü bişi yapmış gibi hissettim kendimi...şimdide herkes tembihliyor dükkanda bişey yeme izi çıkar..ama acıkıyorum açmu durayım akşama kadar..ve herkesin alıp yiyebileceği şeyler var dükkanımda ama meymiş izi çıkarmış biri özenirmiş görünce bende bilmeden saklarmışım falan..b,lmiyorum sizede aynı şeyler yapılıyormu ama bana çok yapılıyor böyle baskılar
maşallah çok iyi canım hem doktorun normal demedi mi ben de dün gittim benimki 27.haftada 885gr seninki de normalkızlar bu gün doktora gittim bebeğim 25+4 kilosu 780 gram normalmi bide doğumu 39. haftada yapacaklar sezeryan ekimin 20 sine fakat kilosu normalmi yardımmmmmm
Evet canım Mini Damla'nın tüm ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
Tomuycuk.. Baby Center ve Misket de kaliteli ürünlerden..
Bunlar benim bildiklerim.. Kaliteli olup da bilmediğim birçok ürün var..
maşallah çok iyi canım hem doktorun normal demedi mi ben de dün gittim benimki 27.haftada 885gr seninki de normal
cnm doktor normal dedi haftasıyla uyumlu dedide bu kk da altta yazan kilodan 40 grm eksik göründüya o canımı sıktı ama google den baktımn ormalmiş sağol cnm
Vallah insan genelde muhabbete fırsat bulamıyor. İyi oluyor böyle fırsatını bulanca guzel sohbet etmek. İnsan özlüyor guzel sohbetleri.benim kız da babasına çekmiş o zaman desene gece çok geç yatar film izler spor yorumu izler gece yarısına kadar yatmaz o zaman gece babasıyla birlkte otursunlar yaa napm
iyi yapmışsınız valla muhabbet de güzelse ne ala
canım sen ne yapsan beğenmicekler her halukarda dedikodunu yapacaklarsa hiiç kendini yorma camide yap gitsin rahat edersin emin ol misafriler gidince sana temizlik için kimse yardım etmicek bebişle sen kendi çabana kalacaksın
Kızlar tekrar günaydın. Bi şey sorucam. Hani mevlüt okutucak bazı arkadaşlarımız evinde ya. Acaba camiide bebeğimiz adına okutsak mevlüdü nasıl olur? :26: Benim evim çok büyük olmadığı için evde yapmayı düşünmüyorum.
Evet canım Mini Damla'nın tüm ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
Tomuycuk.. Baby Center ve Misket de kaliteli ürünlerden..
Bunlar benim bildiklerim.. Kaliteli olup da bilmediğim birçok ürün var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?