kızlar bu gün doktora gittim bebeğim 25+4 kilosu 780 gram normalmi bide doğumu 39. haftada yapacaklar sezeryan ekimin 20 sine fakat kilosu normalmi yardımmmmmm
amaan sen niye takıyosun ki inanmadıktan sonra boşver takılma hiiçbirşeycik olmaz hem bakkalda birşey yerken tabi saklican ramazandayız millet oruç göstere göstere mi yicen boşver ya sen
maşallah çok iyi canım hem doktorun normal demedi mi ben de dün gittim benimki 27.haftada 885gr seninki de normal
cnm doktor normal dedi haftasıyla uyumlu dedide bu kk da altta yazan kilodan 40 grm eksik göründüya o canımı sıktı ama google den baktımn ormalmiş sağol cnm
canım takılma o kadar 40gr çok bir fark değil ki bu standart bütün bebişler eşit kilo da olmuyor ki önemli olan sağlıklı olması
kızlar bu gün doktora gittim bebeğim 25+4 kilosu 780 gram normalmi bide doğumu 39. haftada yapacaklar sezeryan ekimin 20 sine fakat kilosu normalmi yardımmmmmm
Canım anormal bir durum olsa doktor zaten söylerdi benim 26.Haftada oğlum 930 gr di şimdi ne olmuştur çok merak ediyorum .sen rahat ol normaldir bebişin kilosu
sağol canım aklımda bulunsn peki bebitof nasıl bir fikrin var mı
ama bakseninki baya iyiymiş bende geç döllenme olmuştu ondanmı acaba bide doktor dediki 24-25 hafta için kilosu uyumlu dedi ozaman bebek 25 haftalık ama verdiği doğum tarihine göre 26 haftalık kafam karıştı
Tatlım kafa karisikligi bende öyle çok ki bu konu da bebeğim sürekli Öndeen gidiyor 2ekim di doğum tarihi ilk gittiğimde doktora şimdi 19eylül oldu gelisimine göre o zaman 930 gr 35 cm di bakalım ayın 27 sinde randevu var çok merak ediyorum bu sefer ne diyecek benim oğlan erken gelecek gibi geliyor bana
ay alalım kucağımıza bir an önce bebeklerimizi oğluşumuz olacak ikimizinde ne güzel peki kilo aldınmı ben 6 kilo aldım sen benim kadarken ne kadar almıştın
Tam 6 kilo almıştım canım 26. Haftada ama 27 de de aynı ciktim şimdi çok merak ediyorum kilo mu daha tartilmadim ben 52kilo ile hamile kaldım canım en son 58 dim sen kaç la kaldın
canım 50 kişi falanla kalsam hiiç takmam ama bizim burda 200 kişi 300 kişi olur mevlid..akrabalar komşular eşimin akrabaları köylüleri falan..gene en iyisi düğün salonu yada cami...eltimin duasında 3 evdik..eltimin evi kaynanamın evi ve benim ev...eltim benim duamda evini açmaz adım gibi eminim...çünkü nankör...birde soğuklara denk gelcek bizim dualarımız canım ekim annesiyiz çünkü
ben 60 .5 ile hamiile kaldım 66. 5 im şimdi benim normal kilom 60 tır zaten iyi gidiyoruz ozaman son 3 ay çok alınıyomuş öyle diyolar
ezineeeeeeeeem zulumm nerdeeeee
yarın eklerim kendimde kullancağım etiketiprofilindeki hamile kadın resmi bile çok zayıf
banada onlardan lazım bılgısayarcı bı arkadasım var ona sorucam yapabılırmıyız yapamazsak reklamcılara sorucam artık
39 kılo mu ayakkabı numarasımı kız o nasıl kıloo oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?