2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sizin ikinizin ne kadar benzediğini ben keşfedeli çok oldu
beni de benzetin kendinize ben adam olmam

seni de benzetecem kendime az kaldı...takıl bana hayatını yaşa

ben olsam bu akşam dökerdim burnundan yarın da paşa paşa doğum günümü kkutlardım...

valla paralarımmmmmmmmm

aynen aynen...paralar sonra severimama önce paralamak şart...

maşallah sana canım
ne güzel halletmişsin herşeyi biz de akşam kocişle yapcaz pazar günü izin vermedi bi iş yapmama geçen pazardan sabıkalısın sen dedi
bulmuşken yaptır canım boş ver benim canım sıkıldı...ben evde durmaya alışkın değilim...bu halimle de bu sıcakta dışarı çıkamayacağıma göre veriyorum kendimi işe...

kızlar hayırlı iftarlar yemekleri hazırladınız mı bakym bende kocişi beklıym ya bişey sorcm sizn hepınz özele mi gidıysnz yoksa devlet hastanelerıne mı

iyiki kırktabir dışarı çıktım ya milleti bogazlıyasım geldi kadının biri tutturdu karnın aşagıda diye yok dedim hep böyleydi hamileyim karnım düşerde çıkarda sinir

kızcağızım evet şimdi moda aşağıda bebekler de ne laf anlatmaya çalışıyon onlara sen bende gezdımm dolaştımm yurudum 4 saat ohh keyfım yerıme geldıı

keyifler nasıl cancazım

Seziniimmmmm keyifler yerinde cok sükür..ama artik yavas yavas daraldigimi farkettim gün gecrikce sisiyorum sonum nasil olacak bakalim.bu arada oglusumun arabasini aldik teyzesii resim eklemistim buraya görmedin sanirim.dün sagolsun annecim ve babacimla disari ciktik ve aldik :)
sen nasilsin kuzuum insaallah hersey yolundadir elifcikde iyidir

canım sende basladımı nefes darlıgı benm bazen oluyo

bencede yada koçisleryle zaman geccırıyolardr benmki kızmla uyudu yorulmş cok benmde canm sıkılyo

benımkıde hala gelmedı canım oturyorum tek basıma ((
canım o bende coktan basladı ya bıraz yurusem ıs yapsam hatta fazla konussam hemen sıkısıyor nefesım zorlanıyorum bebekler buyudukce daha da artacak galıba

ya bende bastann özele gıtmk istydm ama dok cok memnunm 15gunde bır cagryo cok guzel ılgılenıyo hıc sıra falan beklemym dok dogumevınn dok onun için oraya gıdyrm ne bılym kararszm

Canım memnunsan sorun degil. Özele gideceksin illa diye birsey yok. Benim yakınımda ozel var diye bende oraya gidiyorum.

Bu arada kızlar bende de nefes darlığı basladi. Yemek yedim aksam namazını kıldım zor nefes alıyorum sanki. Kalbim cok hızlı atıyor ve sanki cok çabuk yoruluyorum.

Bu arada ben Ramazan'da yürüyüş pek yapamıyorum saatler uymuyor. Evde baska tür spor yapan var mı? Korkuyorum da hamile hamile ters birşeyler yaparım diye.

napcz ya 2 geceden beri zor uykuya darılym bıde panık atak var hepten boguluyo gıbı oluyrm daha 2 ay varya son ay gercı dogum seklını alıck bıraz rahatlrz iftara gelıyo benm eşm ama işi yorucu bende dedm uyuma ben butun gun senı beklym ıkı laf edeym dıye ama gene uyudu

canım ben aksamları esımle yuruyuse gıdıyorum bazen baskada spor yamıyorum dedıgın gıbı yanlıs bı hareket yapabılırız bıde nefes darlıgından yapmayızda zaten

sabah bı mukabeleye gıdym gelym butun gun evdeym cok sıkılmaya baslldm uykuya dalamym nefes darlıgndan evde süreklı hareketlym ama yuruys yapamym bende sızın tansıyonlr nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…