- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
sizin ikinizin ne kadar benzediğini ben keşfedeli çok oldu
beni de benzetin kendinize ben adam olmam
maşallah size süpersiniz ee yanında pardon karnında erkekin de var gez tabii biz iki kız, kız başımıza çıkamıyoruz babamız izin vermiyo
konuşucam serapcım bakalım ne kadr kar edicek ama bu konuşmayı doğum günüm geçince yapıcam
ben itekledim oldu diye bişey olsun istemiyorum görcem onu ben yarın
valla paralarımmmmmmmmm
bulmuşken yaptır canım boş ver benim canım sıkıldı...ben evde durmaya alışkın değilim...bu halimle de bu sıcakta dışarı çıkamayacağıma göre veriyorum kendimi işe...maşallah sana canım
ne güzel halletmişsin herşeyi biz de akşam kocişle yapcaz pazar günü izin vermedi bi iş yapmama geçen pazardan sabıkalısın sen dedi
kızlar hayırlı iftarlar yemekleri hazırladınız mı bakym bende kocişi beklıym ya bişey sorcm sizn hepınz özele mi gidıysnz yoksa devlet hastanelerıne mı
ben burdayımda zulu nerelerde bilmiyorum sahurda gördüm en son yazmadan kaçtı
iyiki kırktabir dışarı çıktım ya milleti bogazlıyasım geldi kadının biri tutturdu karnın aşagıda diye yok dedim hep böyleydi hamileyim karnım düşerde çıkarda sinir
keyifler nasıl cancazım
kızlar hayırlı iftarlar yemekleri hazırladınız mı bakym bende kocişi beklıym ya bişey sorcm sizn hepınz özele mi gidıysnz yoksa devlet hastanelerıne mı
Ben özele gidiyorum canım.
biz davetliyiz yemek derdim yoktu bugün :)
ben özele gidiyorum
ıyı canım sen nasılsn nerelerdesınızıyı aksamlar kızlar nasılsınız
ıyı canım sen nasılsn nerelerdesınız
ıyıyım canım cok sukurr yemek agırlıgı coktu galıba herkese canım
canım sende basladımı nefes darlıgı benm bazen oluyo
bencede yada koçisleryle zaman geccırıyolardr benmki kızmla uyudu yorulmş cok benmde canm sıkılyo
ya bende bastann özele gıtmk istydm ama dok cok memnunm 15gunde bır cagryo cok guzel ılgılenıyo hıc sıra falan beklemym dok dogumevınn dok onun için oraya gıdyrm ne bılym kararszm
benımkıde hala gelmedı canım oturyorum tek basıma((
canım o bende coktan basladı ya bıraz yurusem ıs yapsam hatta fazla konussam hemen sıkısıyor nefesım zorlanıyorum bebekler buyudukce daha da artacak galıba
Canım memnunsan sorun degil. Özele gideceksin illa diye birsey yok. Benim yakınımda ozel var diye bende oraya gidiyorum.
Bu arada kızlar bende de nefes darlığı basladi. Yemek yedim aksam namazını kıldım zor nefes alıyorum sanki. Kalbim cok hızlı atıyor ve sanki cok çabuk yoruluyorum.
Bu arada ben Ramazan'da yürüyüş pek yapamıyorum saatler uymuyor. Evde baska tür spor yapan var mı? Korkuyorum da hamile hamile ters birşeyler yaparım diye.
Canım memnunsan sorun degil. Özele gideceksin illa diye birsey yok. Benim yakınımda ozel var diye bende oraya gidiyorum.
Bu arada kızlar bende de nefes darlığı basladi. Yemek yedim aksam namazını kıldım zor nefes alıyorum sanki. Kalbim cok hızlı atıyor ve sanki cok çabuk yoruluyorum.
Bu arada ben Ramazan'da yürüyüş pek yapamıyorum saatler uymuyor. Evde baska tür spor yapan var mı? Korkuyorum da hamile hamile ters birşeyler yaparım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?