Allah mutluluğunuzu daim etsin canımbenim anam dediydi polisle evlenilmez kızım gecesi gündüzü belli değil diye de işte ben yok ben seviyom diye tutturmuştum ama seviyorum kocaı hem de çoookkk evlenince daha da aşık oldum ona:98::98::103::103:
hmm aynen ekip burda çeneye devam hmm
bencede canım yapabildigimiz kadar artıkbence en ıyısı agda ayna karsısında bıraz zor olur uzun sure temız kalır
benim anam dediydi polisle evlenilmez kızım gecesi gündüzü belli değil diye de işte ben yok ben seviyom diye tutturmuştum ama seviyorum kocaı hem de çoookkk evlenince daha da aşık oldum ona:98::98::103::103:
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
tek ürünler daha pahalı oluyo canım maalesef, bende sallanan koltuk yaptırdım bebişin odasına bana emzirirken kolaylık olsun diye önünde pufuda var, 550tl ye yaptılar, kumaşını falan ben seçtim mesela ama çok pahalıya yapıyolar tek ürünleri
bencede canım yapabildigimiz kadar artık
maşallah canım Allah bozmasın
bende oyle bısı dusunuyorum canım ama pahalı yanı sonucta tek koltuk ona okadar para vermek hıc ıcımden gelmıyor ama cokta ıstıyorum sen mobılyacıdamı yaptırdın
bencede canım yapabildigimiz kadar artık
maşallah canım Allah bozmasın
amin canım allah kimsenin yuvasındaki huzuru bozmasın
evet canım bebişin odasını aldığım yere yaptırdım aynı mobilya renginde tahtaları sadece kumaşını ben seçtim uyumlu olması için, ikeada öyle tek koltuklar var bir onlara bak istersen onlarda 250 civarı gibi bişi çok özel bişi istemiyosan onlarda alternatif olabilir belki senin için
jılet daha beter eder ama agda azaltırda bırazda gec uzar zor olur ama en ıdealı agdacıya gıdemeyenler ıcın
slmm annişler bugün şeker testim yapıldı normal çıktı ....bir sıkıntı yok bebeğimde dün 780 grm demiştim doktora tekrar sordum baktı 830 çıktı bu seferde onlara takma sen dedi normal dediii boyuda 31 cm
ben kaçar kızçeler, yarına kadar kendinize iyi bakın, stres yok, üzüntü yok hadi bakalım, adigem sanada bol şans diliyorum bu akşam için inşallah herşey gönlünce olur, öpüyorum hepinizi gül yanaklardan, bebişlerinde totolarından
yemeğe gidiyoruuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yemeğe gidiyoruuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?