2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bence en ıyısı agda ayna karsısında bıraz zor olur uzun sure temız kalır
bencede canım yapabildigimiz kadar artık
benim anam dediydi polisle evlenilmez kızım gecesi gündüzü belli değil diye de işte ben yok ben seviyom diye tutturmuştum ama seviyorum kocaı hem de çoookkk evlenince daha da aşık oldum ona:98::98::103::103:

maşallah canım Allah bozmasın

bende oyle bısı dusunuyorum canım ama pahalı yanı sonucta tek koltuk ona okadar para vermek hıc ıcımden gelmıyor ama cokta ıstıyorum sen mobılyacıdamı yaptırdın

bende oyle bısı dusunuyorum canım ama pahalı yanı sonucta tek koltuk ona okadar para vermek hıc ıcımden gelmıyor ama cokta ıstıyorum sen mobılyacıdamı yaptırdın

evet canım bebişin odasını aldığım yere yaptırdım aynı mobilya renginde tahtaları sadece kumaşını ben seçtim uyumlu olması için, ikeada öyle tek koltuklar var bir onlara bak istersen onlarda 250 civarı gibi bişi çok özel bişi istemiyosan onlarda alternatif olabilir belki senin için

slmm annişler bugün şeker testim yapıldı normal çıktı ....bir sıkıntı yok bebeğimde dün 780 grm demiştim doktora tekrar sordum baktı 830 çıktı bu seferde onlara takma sen dedi normal dediii boyuda 31 cm

gule gule kullan canım evet bıde onlara bakıyım gercı bı bebek odası gelsın kurulsun bakalım yer kalacakmı ona gore almak lazım

ben kaçar kızçeler, yarına kadar kendinize iyi bakın, stres yok, üzüntü yok hadi bakalım, adigem sanada bol şans diliyorum bu akşam için inşallah herşey gönlünce olur, öpüyorum hepinizi gül yanaklardan, bebişlerinde totolarından

ne guzel canım cıkmamıs sekerın gozun aydınn bebegınede masallah canım kılosuda boyuda cok ıyı Nazar

gule gule canım bızde sızı opuyoruzzz
yemeğe gidiyoruuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

oleyyyy hadı gozunn aydınn canımm ıyı eglenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…