yagsınn canımm yagsınnn heryer bı serınlesınn aksamda yagdı bırden bastırdı benım kocişte biraz ıslanmıstııı
ya nerde bu yağmurrrrrrrrrrrrrr, ben istanbulda sanıyom kendimide değilmiyim acep:26:evet biz akşam denk gelmedik ama baya yağmış sizin ve bizim oralara
kız nası siliyon camları vala helal olsun sana maaşallah diyim nazar değmesin, çamaşırları zor asıyom ben askılığa ki oda seyyarlardan balkona koyuyorum, vala alkışşşyaa ben cam sildim bu hamiş halimle üstelik şimdi sildim daha hepsi mahvolurüstelik kocişten gizli siliyorum yazık bana ne çektim ben de bee
gece yağmış canım onu demek istemiştimmm
oyyy kıyamam canım benimmsizesize yetişemiyorum koca evde geceye döndü sen biliosundur çalışma sistemini
zaten sinir küpü dokunsan patlıcak sanki bana tutuyo orucu
beğenemedin mi kız:76: yoksam sen bizi beğenmiyor musun:100:biraz üst yönetim toplantısı olunca tırstım yoksa çoktan arada kaçardım tozumu bile bulamazladı hahaha
ayyyy canımmmmm, biz burdakine dayanamıyoz sana Allah sabırlar versin neyse sık dişini şurda temmuz bittikten sora ağustos kalıyo onuda atlattıkma eylül serinler biraz işallah
ay yok vala bugünü hiç sevmedim dedim ya, bugün var bi terslik, bi konsantre olup şurda kalamıyom yaa, herkes bana düşman sürekli iş çıkartıyolar arkadaş, yarın işallah fresh bi gün olarak başlarım ve burda kalırım
evet bugün adigecim için dönüm noktası bakalım neler olcak, dın dın dın dın çok heycanlı, olsun sen bu hakkını başka zaman kullanırsın hava kötü zati bugün insanın pek içinden gelmiyo bişi yapmak, bende annecimi aradım ona gitçem yemeee, kaynanam yazlıkta yazın ondan pek hayır gelmiyürrrağda işi düşündürücü hepimizin sonu o olacak gibime geliyo, ben hala kan ter içinde kendim yapmaya çalışıyom bakalım bu hafta nası becercem olmadı banada ağdacı yolları taştannn
ayy hiçte bişi kaçırmamışımözeti aldım hihihi konuşa konuşa neleri konuşmuşunuz yaaa
kız nerdeburda yoookkk
yaa ben cam sildim bu hamiş halimle üstelik şimdi sildim daha hepsi mahvolurüstelik kocişten gizli siliyorum yazık bana ne çektim ben de bee
gecede yağmadaki, yaaa bizim burayada yağsın işte ne güzel oohh yıkansın heryer
aynen benimki de sevmiyor gündüzü ek görevler çok yoruyormuş gündüzde o yüzden geceyi seviyorbende okumucam artık geçmiş falan
aramızdan bi tane özetçi seçelim özet geçsin bize
aynen bende sevmiyorum gececi oldugu zaman ama benimkide gündüzü sevmio
dün salonu sildim bugün yatak odasını yani yavaş yavaş yapıyorum canım napimya nerde bu yağmurrrrrrrrrrrrrr, ben istanbulda sanıyom kendimide değilmiyim acep:26:
kız nası siliyon camları vala helal olsun sana maaşallah diyim nazar değmesin, çamaşırları zor asıyom ben askılığa ki oda seyyarlardan balkona koyuyorum, vala alkışşşbenim temizlikçi yarın gelemicekmiş şimdi kara kara düşünüyom nolcak bu evin işi diye
ayyy canım ya gercekten yazık sana inş camına vurmaz yagmur cok kızz kocanda haklı hamiş hamiş ne camı sılıyon sen
heheheoyyy kıyamam canım benimm
beğenemedin mi kız:76: yoksam sen bizi beğenmiyor musun:100:
boşver sen geçmişi gelecepğe bakkk
bende okumucam artık geçmiş falan
aramızdan bi tane özetçi seçelim özet geçsin bize
aynen bende sevmiyorum gececi oldugu zaman ama benimkide gündüzü sevmio
iyi yapıyosun canım haklısın insan temiz, titiz olunca gözüne batıyo gördüğü şeyler, şimdi bizim temizlikçi teyzede gelmeyince bana kaldı işler, eşime söylesem aman bu haftada yapmayalım nolcak dicek ama öle olmuyo işte bende yarın akşam mecbur kendim yapçam ( bakayım işten gidince kendimi enerjik bulursam kociş gelene kadar en azından banyoyu ovarım) yada cumartesi ( kocişe söylemicem yoksa beni paralar ) o işe gittimi pır arkasından kalkar yaparımaynen benimki de sevmiyor gündüzü ek görevler çok yoruyormuş gündüzde o yüzden geceyi seviyor
dün salonu sildim bugün yatak odasını yani yavaş yavaş yapıyorum canım napim
ben silmezsem kim silecek canım kışdan beri kir içinde kaldı ilk 4 ay düşük tehlikem vardı yemek bile yapamıuordum zaten kpss hazırlık da vardı iyice batmışlar valla dışarı görünmüyor mecbur sildim utanıyorum biri gelince öyle pis pis bir de önceden deli gibi hergün temizlik yapardım o yüzden şimdi iyice gözüme batıyor
aferin sanahehehebeğenmez olur muyum, beğenmesem buraya gelmek için bi taraflarımı yırtarmıyım hiçççç
aynen benimki de sevmiyor gündüzü ek görevler çok yoruyormuş gündüzde o yüzden geceyi seviyor
ben silmezsem kim silecek canım kışdan beri kir içinde kaldı ilk 4 ay düşük tehlikem vardı yemek bile yapamıuordum zaten kpss hazırlık da vardı iyice batmışlar valla dışarı görünmüyor mecbur sildim utanıyorum biri gelince öyle pis pis bir de önceden deli gibi hergün temizlik yapardım o yüzden şimdi iyice gözüme batıyor
aman keşke hep gündüzcü olsalar dedim geçen büyük konuşmuyumda oglumun polis olmasını istemiyorum dedim elin kızının başını yakmasın dedimaynen benimki de sevmiyor gündüzü ek görevler çok yoruyormuş gündüzde o yüzden geceyi seviyor
evet canım hıc gerek yok gecmıse ya kılo konusuluyor ya agdaa ısı barı kıl tuy mevzusuna sohbetten kopmayalaım
kız ben de kocişe söylemiyom zaten dün de söyledi doğuma kadar hiçbir iş yapma sadece yemek yap o kadar dedi duysa varya cam sildiğimi beni mahvederiyi yapıyosun canım haklısın insan temiz, titiz olunca gözüne batıyo gördüğü şeyler, şimdi bizim temizlikçi teyzede gelmeyince bana kaldı işler, eşime söylesem aman bu haftada yapmayalım nolcak dicek ama öle olmuyo işte bende yarın akşam mecbur kendim yapçam ( bakayım işten gidince kendimi enerjik bulursam kociş gelene kadar en azından banyoyu ovarım) yada cumartesi ( kocişe söylemicem yoksa beni paralar ) o işe gittimi pır arkasından kalkar yaparımmadem gün gün yavaş yavaş yapıyosun sorun yok, kendini yormadan yapta gerisi önemli değil
sende haklısın canımm ama yorma kendını bırak pıs olsun senın evıne camamı bakmaya gelıyorlar gelen zaten durumunu bılıyordur dusuk tehlıkesı atlatmıssın ALLAH korusun daha dıkkatlı olman lazım senın
aman keşke hep gündüzcü olsalar dedim geçen büyük konuşmuyumda oglumun polis olmasını istemiyorum dedim elin kızının başını yakmasın dedim
ben ne yapıcam onuda bilmiorum ya kıl tüy mevzusunda burda yapan yerde yok
aman keşke hep gündüzcü olsalar dedim geçen büyük konuşmuyumda oglumun polis olmasını istemiyorum dedim elin kızının başını yakmasın dedim
kızlar ya bebek odası ıcın teklı bı berjer almak ıstedım ama cok pahalılara 500-600dan baslıyor bı koltuk nıye bukadar pahalı bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?