2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar oğluşuma isimi arıyorum yardım edin
ahmet,mustafa,eymen ,yusuf,kerem,bunlar benim beğendiğim erkek isimleri
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak şeyler tüket belki üşütmüşsündür iyi gelir eşine de fazla yaklaşma grip olursun dicem ama aynı evin içinde olunca bulaşmaması zor
nasıl kızlar park yatakk
çok ciciler ikisi de

ben de bunları beğeniyorum ama çok pahalı geldi bana bizim burda 650 den başlıyor bunlar ben mobilya beşik alıcam

heele yakından gorsen masallardakı perş kız yatagı gıbı düşün park yatak ıyyy derdım o markalıların yatakları çok kaba ama bunları gordum bennn bayıldım ama ben orta renk ıstıyodum erkek olursa ıkıncı dıye tereddut etmiştim eşim dedıkı evın ılk kızı olacak hemde fıyatına bak dedı bunlardan alalım zaten odasını pahalı aldık ee bıde 500 ayrı yataga vermek bıze kulfettı olculernı bılmıyorm canm ama annem ramazandan sonra ıcıne yatak yaptıracak içine yunden ozmnann alırız olculerını

Yazmistim ama arada kaynamis(( Kizlar suan tam karnımın altında pit pit diye bı hareket var ve ritmik olarak acaba hıçkırıkları mı? Ama cok aşağıda yani ..ama göbeğimde de tekmeleme oluyor oynuyor ..eger kafasi asagidaysa bu kadar aşağıda olması normal mı(

ben ılk burda bıbeyon da gordumkı bıbeyon baya kalıtelı saıyor burda düşününki kazık kıyafet falanda satıyoo ben cıvılden hiç bişey almadım malları çok sert kumaşlar kazık gıbı arkadaşlarım ordan aldılar hep bana da dedılerkı guzel alt acmalar var ben almştım alt açma ama 2 tane olsun ıstedım ona gıtmiştim orda aaaaaaaaaaa dedım bıbeyondakı aynısı hemde 50 lıra daha ucuzu bı tane alt açma almıştım pembe gormususunuzdur ordan bırde o yataktan alıcam odama zaten ıyı bır yatagı olucak al at ıstersen ne dırkı fıyatı koymaz bile

olabılır canım bu haftalada duyulabılrımış ben daha duymadım

yaa kocişim evde yok arkadaşlarıyla iftara gitti ben de evde orucum ama yemek yapmadım yaa hiç yapasım yok ne yesem acaba ben iftarda

ohhh büşram ohhhhhh sende 70 70 haydı göbek aatalım :92::92::92:

sezınn senle pınk ın gunlerı aynı basa bas gıdyorsunuz bakalım once hangınız doguracak yada aynı gunmu doguracaksınız:1.
canım normaldır bence karnımızda gezmedıkelerı yer kalmıyor bazen tam gogsumun altında hıssedıyorum bazen kasıklarımda normal bence takılma cok fazma ama ıcın rahat etmıyorsa doktorunu ara sor

canım başı aşağıda olabilir bence normaldir de çünkü benim kızım her doktor kontrolünde başı aşağıda duruyor öyle durmayı seviyor demekki ama bilmiyorum hıçkırık mı değil mi

yaa kocişim evde yok arkadaşlarıyla iftara gitti ben de evde orucum ama yemek yapmadım yaa hiç yapasım yok ne yesem acaba ben iftarda

bende cıvılden bısey almadım ama fıyatları cok uygun bız bebek arabası aldık aynısını cıvılde nette gordum 100 lıra fark vardıRabbım bebıslerımızı kucagımıza alıp o besıklerde uyutabılmeyı naasıp etsın bızlere inş

canım keske sende guzel bı zıyafet hazırlasaydın bebısınle kendıne orucmussunda

Son düzenleme:

a evet bakalım kım hızlı cıkacak

ewet canım biliyorum park yatakların çok pratik oldugunu ama eşim istemio bunda karar kıldık birlikte buda sökülüp kaldırıcam park yatak gibi küçücük olmaz ama artık oldugu kadar depoya kaldırırız
canım ben burda uyguna buldum chiccoda da vardı bi ara 375 tlydi nettede uygunları var okadar pahalı deil
hıçkırıkta olabilir canım bende bazen alt tarafımda hissediyorum ama sıkıntılı bi durum yok ok şükür

benimde eşim yok ama ben oruç deilim canım sende pratik canının istedigi bişeyler ye böle durumlarda benim kurtarıcım ekmek arası domates peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…