2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar oğluşuma isimi arıyorum yardım edin:36:
ahmet,mustafa,eymen ,yusuf,kerem,bunlar benim beğendiğim erkek isimleri
Selamlar,nasılsınız kızlar?Ben bugün baş dönmesi ve mide bulantısıyla kalktım,ne yesem afedersiniz çıkardım..Doktorum gel dedi,serum aldım 2.5 saat..Hala da tam kendime gelemedim ama şuanıma da şükür ne diyelim..Kızıma da baktık iyi maşallah:nazar: onun derdi değil tabi:emir_bebek:.Sanırım ceryanda kaldık midemi üşüttüm,aman sizler de ceryanda kalmayın,bir de hep soğuk su içiyoruz,eşim de grip oldu inş. ben de olmam,hap da içemem..:26::49:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak şeyler tüket belki üşütmüşsündür iyi gelir eşine de fazla yaklaşma grip olursun dicem ama aynı evin içinde olunca bulaşmaması zor
nasıl kızlar park yatakk
çok ciciler ikisi de
çok güzeller ya kızlarınki nasıl cicili bicili ilki daha çok hoşuma gitti benim

ben koltuktan vazgeçmiş durumdayım şuan

benm istedigim sepette bu bakın bakalım begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 758999

ben de bunları beğeniyorum ama çok pahalı geldi bana bizim burda 650 den başlıyor bunlar ben mobilya beşik alıcam

Kaç acaba canım ölçüleri benım baktıgımda aşırı bir büyük degıldı zaten cok buyuk olsun ıstemıyorum yanıma koyucam fıyatlarda gayet makul. Ben de alıcam sonrada odasını alırız artık :nazar::nazar: Evet tasınabılır olması çok buyuk kolaylık bır yere yatılı gıtdıgınde göturebılırsın. Çok ta şirin duruyorlar.

heele yakından gorsen masallardakı perş kız yatagı gıbı düşün park yatak ıyyy derdım o markalıların yatakları çok kaba ama bunları gordum bennn bayıldım ama ben orta renk ıstıyodum erkek olursa ıkıncı dıye tereddut etmiştim eşim dedıkı evın ılk kızı olacak hemde fıyatına bak dedı bunlardan alalım zaten odasını pahalı aldık ee bıde 500 ayrı yataga vermek bıze kulfettı olculernı bılmıyorm canm ama annem ramazandan sonra ıcıne yatak yaptıracak içine yunden ozmnann alırız olculerını

Yazmistim ama arada kaynamis:((( Kizlar suan tam karnımın altında pit pit diye bı hareket var ve ritmik olarak acaba hıçkırıkları mı? Ama cok aşağıda yani ..ama göbeğimde de tekmeleme oluyor oynuyor ..eger kafasi asagidaysa bu kadar aşağıda olması normal mı:((

bende sımdı cıvılın sıtesıne baktım mavısıde var cok hoslar gercekten annemle esımede gosterıyım bakıyım belkı bende bunlardan tercıh edebılırım bu hamıslıkten sonra banada bı kararsızlık geldı kendımıcın olsa hemen karar verırım ama oğlum ıcın kılı kırk yarıyorum resmen 3 aydan ıtıbaren mobılya bakıyoruz daha yenı karar verdım dusunun artık :1::26::49:

ben ılk burda bıbeyon da gordumkı bıbeyon baya kalıtelı saıyor burda düşününki kazık kıyafet falanda satıyoo ben cıvılden hiç bişey almadım malları çok sert kumaşlar kazık gıbı arkadaşlarım ordan aldılar hep bana da dedılerkı guzel alt acmalar var ben almştım alt açma ama 2 tane olsun ıstedım ona gıtmiştim orda aaaaaaaaaaa dedım bıbeyondakı aynısı hemde 50 lıra daha ucuzu bı tane alt açma almıştım pembe gormususunuzdur ordan bırde o yataktan alıcam odama zaten ıyı bır yatagı olucak al at ıstersen ne dırkı fıyatı koymaz bile

Yazmistim ama arada kaynamis:((( Kizlar suan tam karnımın altında pit pit diye bı hareket var ve ritmik olarak acaba hıçkırıkları mı? Ama cok aşağıda yani ..ama göbeğimde de tekmeleme oluyor oynuyor ..eger kafasi asagidaysa bu kadar aşağıda olması normal mı:((

olabılır canım bu haftalada duyulabılrımış ben daha duymadım

yaa kocişim evde yok arkadaşlarıyla iftara gitti ben de evde orucum ama yemek yapmadım yaa hiç yapasım yok ne yesem acaba ben iftarda:56::56::56:

ohhh büşram ohhhhhh sende 70 70 haydı göbek aatalım :92::92::92:

sezınn senle pınk ın gunlerı aynı basa bas gıdyorsunuz bakalım once hangınız doguracak yada aynı gunmu doguracaksınız:1::1.
canım normaldır bence karnımızda gezmedıkelerı yer kalmıyor bazen tam gogsumun altında hıssedıyorum bazen kasıklarımda normal bence takılma cok fazma ama ıcın rahat etmıyorsa doktorunu ara sor

canım başı aşağıda olabilir bence normaldir de çünkü benim kızım her doktor kontrolünde başı aşağıda duruyor öyle durmayı seviyor demekki ama bilmiyorum hıçkırık mı değil mi

ben ılk burda bıbeyon da gordumkı bıbeyon baya kalıtelı saıyor burda düşününki kazık kıyafet falanda satıyoo ben cıvılden hiç bişey almadım malları çok sert kumaşlar kazık gıbı arkadaşlarım ordan aldılar hep bana da dedılerkı guzel alt acmalar var ben almştım alt açma ama 2 tane olsun ıstedım ona gıtmiştim orda aaaaaaaaaaa dedım bıbeyondakı aynısı hemde 50 lıra daha ucuzu bı tane alt açma almıştım pembe gormususunuzdur ordan bırde o yataktan alıcam odama zaten ıyı bır yatagı olucak al at ıstersen ne dırkı fıyatı koymaz bile

yaa kocişim evde yok arkadaşlarıyla iftara gitti ben de evde orucum ama yemek yapmadım yaa hiç yapasım yok ne yesem acaba ben iftarda:56::56::56:

bende cıvılden bısey almadım ama fıyatları cok uygun bız bebek arabası aldık aynısını cıvılde nette gordum 100 lıra fark vardı:1::1:Rabbım bebıslerımızı kucagımıza alıp o besıklerde uyutabılmeyı naasıp etsın bızlere inş

canım keske sende guzel bı zıyafet hazırlasaydın bebısınle kendıne orucmussunda

Son düzenleme:
sezınn senle pınk ın gunlerı aynı basa bas gıdyorsunuz bakalım once hangınız doguracak yada aynı gunmu doguracaksınız:1::1.
canım normaldır bence karnımızda gezmedıkelerı yer kalmıyor bazen tam gogsumun altında hıssedıyorum bazen kasıklarımda normal bence takılma cok fazma ama ıcın rahat etmıyorsa doktorunu ara sor

a evet bakalım kım hızlı cıkacak :1::1: :10:

bunlar çokşık duruyoooo ezınecım çok beğendım ama en fazla 5 ay yatacaklar bunda ama park yatak kademelı ınıyo sonucta 1 yıl ben yanımda yatrcam gece emecek aglar duymam odasında uykum agırdır benım hem bunu nereye kaldırcan yatagına gecınce park yatak ufacıcık bı poşete sıgıyo tabı sen bilirisn yınede canım
ewet canım biliyorum park yatakların çok pratik oldugunu ama eşim istemio bunda karar kıldık birlikte buda sökülüp kaldırıcam park yatak gibi küçücük olmaz ama artık oldugu kadar depoya kaldırırız
ahmet,mustafa,eymen ,yusuf,kerem,bunlar benim beğendiğim erkek isimleri

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak şeyler tüket belki üşütmüşsündür iyi gelir eşine de fazla yaklaşma grip olursun dicem ama aynı evin içinde olunca bulaşmaması zor

çok ciciler ikisi de

ben de bunları beğeniyorum ama çok pahalı geldi bana bizim burda 650 den başlıyor bunlar ben mobilya beşik alıcam
canım ben burda uyguna buldum chiccoda da vardı bi ara 375 tlydi nettede uygunları var okadar pahalı deil
hıçkırıkta olabilir canım bende bazen alt tarafımda hissediyorum ama sıkıntılı bi durum yok ok şükür

benimde eşim yok ama ben oruç deilim canım sende pratik canının istedigi bişeyler ye böle durumlarda benim kurtarıcım ekmek arası domates peynir

Back
X