Evet olabilir canimcim ama hemen bi korku sariyor bebegime bisey mi oldu yada olurmu insaallah gecer bakalim corap fln giydim dikkat etmem lazim
yaa kocişim evde yok arkadaşlarıyla iftara gitti ben de evde orucum ama yemek yapmadım yaa hiç yapasım yok ne yesem acaba ben iftarda
Kizlaar benim bi kac gündür adet sancisi gibi agrim var nedendir sizce?corap flnda giymiyorum giyemiyorum cok sicak oluyor ama yarin bi giymeye calisacagim belki kesilir ama sizin yorumlarinizida bekliyorum
Bende bu sene hiç denemedim, çünkü cok uzun ve su ihtiyacım cok oluyor.kızlar yorumları okuyorumda siz oruç tutabiliyor musunuz?? ben denemedim bu yıl hiç dayanamam sanırım 2 saatte bir yiyorum çünkü
merhaba bana yardımcı olabılırsenız sevınırınnn dun seker testı yaptırdım 50 gr aclık 104 tokluk 207 cıktııı yanı yuksek haftaya 100 gr yapılıcak 50 gr yuksek cıkıpta 100 luktee dusukk cıkan varmı yadaaa sekerınızı nasıl dusuruyosunuzzz ve bebege bı zararı olurmuuu lutfen cvp
Kizlaar benim bi kac gündür adet sancisi gibi agrim var nedendir sizce?corap flnda giymiyorum giyemiyorum cok sicak oluyor ama yarin bi giymeye calisacagim belki kesilir ama sizin yorumlarinizida bekliyorum
hayırlısı olsun canım, güle güle kullanın inşallah, bizim balkonlar kapalı allahtan hemen yığdık oraya herşeyi bide kitap dolabım vardı okuduğum kitaplarımı oraya koyuyodum onuda kömürlüğe indirdi kocişim dedim artık bebiş geliyo ne kitabı, anca bebiş kitapları okucazbende aldım beyaz ssallanan sandalye pembe kumaşı pufuda odasıyla baber aldım bende ah balkonumuzu kapatmaya ustalar gelse odamız hemencık gelıvrcek adam her gun arıyoo depomda yer kalmadı getıreyım dıye 1,2 gundaha abı dıyo eşimm adamı oyalıyoz oda boşalmadıki daha
slm canım, evet daha sonra 100 lük yaptırıpta normal sonuç alan arkadaşlar var aramızda o nedenle gönlünü ferah tut inşallah 100lük taramada iyi çıkar sonuçların. Şeker neyazık ki insanın bünyesiyle alakalı, ırsi bir durum olabiliyor ancak yinede hamur işi, beyaz pirinç, şeker, pudra şekeri ve tatlandırıcılar, kızartma ve yağlı yiyeceklerden uzak durursan daha iyi olur ama dediğim gibi şeker insanın vücudunda yapısal bir durum eğer çıkacaksa illlaki çıkacaktır, en kötü diyet vs. yapıp normale döndürür doktorun merak etmemerhaba bana yardımcı olabılırsenız sevınırınnn dun seker testı yaptırdım 50 gr aclık 104 tokluk 207 cıktııı yanı yuksek haftaya 100 gr yapılıcak 50 gr yuksek cıkıpta 100 luktee dusukk cıkan varmı yadaaa sekerınızı nasıl dusuruyosunuzzz ve bebege bı zararı olurmuuu lutfen cvp
Günaydın topik ahalisi....
Eki Görüntüle 759198
günaydın herkese
gnaydnnnnnGünaydın kızlarrrrrrrr
hayırlısı olsun canım, güle güle kullanın inşallah, bizim balkonlar kapalı allahtan hemen yığdık oraya herşeyi bide kitap dolabım vardı okuduğum kitaplarımı oraya koyuyodum onuda kömürlüğe indirdi kocişim dedim artık bebiş geliyo ne kitabı, anca bebiş kitapları okucaz, balkon yığılı duruyo öle bakalım bizde bu hafta sonu inşallah biraz yerleştirme yapıcaz, yer açıcaz dolapların içinde
slm canım, evet daha sonra 100 lük yaptırıpta normal sonuç alan arkadaşlar var aramızda o nedenle gönlünü ferah tut inşallah 100lük taramada iyi çıkar sonuçların. Şeker neyazık ki insanın bünyesiyle alakalı, ırsi bir durum olabiliyor ancak yinede hamur işi, beyaz pirinç, şeker, pudra şekeri ve tatlandırıcılar, kızartma ve yağlı yiyeceklerden uzak durursan daha iyi olur ama dediğim gibi şeker insanın vücudunda yapısal bir durum eğer çıkacaksa illlaki çıkacaktır, en kötü diyet vs. yapıp normale döndürür doktorun merak etme
Günaydın kıslarrrr, erkencisizin bugün
günaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil miGünaydın topik ahalisi....
Eki Görüntüle 759198
günaydın nurberracımmm napıyo oğluşların???günaydın herkese
dünürcümmmmmmmmmmmmmm günaydın canım damadım ve sen nasılsınızzzzgünaydın kuzularrrr
cullucanım günaydınGünaydın kızlarrrrrrrr
günaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil mi
canımm sana da kocamann bi günaydınnnGünaydın kızlarrrrrrrr
evet canım senin kokoş kız
günaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil mi
günaydın nurberracımmm napıyo oğluşların???
dünürcümmmmmmmmmmmmmm günaydın canım damadım ve sen nasılsınızzzz
cullucanım günaydınnapıyo yakışıklı oğlun ve tabii ki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?