günaydın canım hoşgeldin....ben iyi sayılırım accık mide bulantısı var accık da göbüş deliği ağriyi..
iyi gelir canım mideye en iyisişimdi kalkıp kendime çorba yapcam ...kahvaltı canım istemiyo...
şu temmuzla ağustosu bir atlatsak..eylülde bu kadar sıcak olmaz herhalde...bu arada benim iki gündür göbek deliğim ağrıyo ya...
aynen bende puf buldum şirkette ona uzatıyom ama yetmiyo bel hizasından yukarda olması lazımki şişmesin e oda pek mimkin değil işteykeneyok tatlım ne kadar kapaklı çöpe uzatsam da faydası yok evde rahat rahat uzatman varken ayaklar da haklı
ee ne kadar dayanıcak içerdeki baskıyaaa kuzular çıkınca o da yerine yerleşir
benim ki şimdiden dalga geçiyo totoya bak totoya diyo dün...bende aynen dün döndüm böle yaptımniye kıskanıyon sende yok diye dedim...valla ayaklarıma çorap giymem ama terlikle gezerim...
hoşbulduk :)
bebiş dönerken anneye bulantı verirmiş oda olabilüüü :)
bende ayagımın altına fatura kolıleri koydum üst üste onlara uzatıyorum :)
ben de pc kasasının üstüne uzatıyorum yapcak bişey yok
işte o dün kü hatunlar da öyle yürüyolardı bizim de olcağmız o, göbekbüyüdükçe vücudun dengesi bozuluyo mecbuuurrr
ee ne kadar dayanıcak içerdeki baskıyaaa kuzular çıkınca o da yerine yerleşir
bende diyorum sen artık beni beğenmiyosun diyoki alıcam bi tane kuma sana diyorrr al bakalım dedim bendeee
bende diyorum sen artık beni beğenmiyosun diyoki alıcam bi tane kuma sana diyorrr al bakalım dedim bendeee
günaydın canım hoşgeldin iyiyz sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız :))
iyi gelir canım mideye en iyisi
bendede oluyo arada benim bide göbüş deliği dışarı çıktı, orası iyice gerildi, bencede temmuz yarılandı sayılır, geriye ağustos kalıyo, işallah eylülde rahatız
aynen bende puf buldum şirkette ona uzatıyom ama yetmiyo bel hizasından yukarda olması lazımki şişmesin e oda pek mimkin değil işteykene
biz de öyle canım yaa biliyosundur FSM bulvarı var Bursa'da. orda turlardık her akşam şimdi sokağın sonunu zor buluyoruz hadi ben hamileyim de ona noluyo o benden beter yorgun halsizeskiden ne yürürdüm ben kocişle heryeri yürüyerek gezerdik nasıl uzak geliyo halbuki 6 ay oldu daha
kuma alır mısın benim üstüme diyordum geçen sene ben bazen...he diyordu birincisini hallettik kaldı ikincisi...aklımı yemişim der hep biriyle baş edemiyorum ikinciyi başıma bela edeyim...
senin kociş haklı kuzu​
kuma alır mısın benim üstüme diyordum geçen sene ben bazen...he diyordu birincisini hallettik kaldı ikincisi...aklımı yemişim der hep biriyle baş edemiyorum ikinciyi başıma bela edeyim...
adamda haklı napsın bizim gibi cadı kadınlardan birer tane daha
diyorum ki bari ikinciyi alacaksan genç alda benim gibi oram buram demesinn
iftar sofrasını toplamak zor gelince diyorum çağır şu natalie yi toplasın ortalığı, o kim yaa diyo, ee diyorum al artık bi ukraynalı, rus neyse toplasın ben yetişemiyorumhe gelsin bana da hizmet etsin di mi?
senin kociş haklı kuzu​
iftar sofrasını toplamak zor gelince diyorum çağır şu natalie yi toplasın ortalığı, o kim yaa diyo, ee diyorum al artık bi ukraynalı, rus neyse toplasın ben yetişemiyorum
amaaa benim akıllı kocam hiç böyle tuzak sorulara cevap vermez oltaaya gelmez cevap vermiyo ya da istediğim cevapları veriyo
olabılır :) 34 e kadar dönermiş yavrucuklar :)dönüyo olabilir çünkü iki gündrü tepikleri karnımın hem sağ hem solunda hissediyorum...yan mı duruyo acep benim kuzum...
iyyim bende iş güç aynı işte :)günaydın canım hoşgeldin iyiyz sen nasılsın?
kalktım koydum mercimek çorbasını yarım saate hazırdır içerim belki rahatlar midem...ya şu ayı bir atlatsak ağustosda bu kadar zorlanmam diye düşünüyorum..bayramdı mayramdı telaştı derken geçer...
olabılır :) 34 e kadar dönermiş yavrucuklar :)
iyyim bende iş güç aynı işte :)
profilin çok hoş ya elbisede öyle
bende oyle düşünüyordumda gün günü aratıyor valla
hıııı böyle konuşuyoruz da değil adam eve bi tane getirsin yanımızdayken başkasına baksın yırtarız biz kız...ben kendimce paralarım adamı..
geçen sene ben urfadaydım canım..görev yaptığım köyde hiç tek evli yoktu hep ikişerliydi...eşime takılırlardı erkekleri..gel hoca seni de evlendirelim diye...benden uzağa gidin derdi hep...ben bununla uğraşamıyorum bi tane daha alayım başa bela edeyim derdi..millet de gülerdi...sen bu adama ne ediyon diye.. sopayı eksik etmiyom derdim bende...habire dövüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?