köylerde öyle kuzu ama bi daha gelirsen mutlaka beklerim heegeçen sene ben urfadaydım canım..görev yaptığım köyde hiç tek evli yoktu hep ikişerliydi...eşime takılırlardı erkekleri..gel hoca seni de evlendirelim diye...benden uzağa gidin derdi hep...ben bununla uğraşamıyorum bi tane daha alayım başa bela edeyim derdi..millet de gülerdi...sen bu adama ne ediyon diye.. sopayı eksik etmiyom derdim bende...habire dövüyom
benimkinin alay etmesine gerek kalmadan ben ediyorum valla dün aynadan totoma baktım üzerimde gecelik vardı Allahım yürürken bi o yana sallanıyo bi bu yanaa basenim hiç küçük olmadı ama totom da hiç bu kadar büyük olmamıştı yani
tosun paşa diyo bizimki başka zaman dese parçalarım ama haklı şimdi ne diyim
biz de öyle canım yaa biliyosundur FSM bulvarı var Bursa'da. orda turlardık her akşam şimdi sokağın sonunu zor buluyoruz hadi ben hamileyim de ona noluyo o benden beter yorgun halsiz
tşk ederim canımolabılır :) 34 e kadar dönermiş yavrucuklar :)
iyyim bende iş güç aynı işte :)
profilin çok hoş ya elbisede öyle
bende oyle düşünüyordumda gün günü aratıyor valla
Allah korusun çok şükür öyle adamlarla evli değiliz
serabımm doğuda nam salmışsın tebrik ediyorum seni
senin ve eşinin memleket neresi peki?
he gelsin bana da hizmet etsin di mi?
köylerde öyle kuzu ama bi daha gelirsen mutlaka beklerim hee
hıııı böyle konuşuyoruz da değil adam eve bi tane getirsin yanımızdayken başkasına baksın yırtarız biz kız...ben kendimce paralarım adamı..
yaa bişi dicem ben bugün bi uyandım az kalsın endimi yataktan aşağı atıyomuştum..çok korktum hadi düşseydim uyanmadan diye yavrim için çok tedirgin oldum ben manyak mıyım nie öyle yaptım, ne yapmalıyım, yanıma yastık mı koysam öyle de daralırım:26:yatağı duvara dayasam dicem öyle bi yerde yok..:26:doğuma kadar yatağı cama dayasak da ben o tarafta mı yatsam:26:
benimki hiç açmaz öyle konuları ben de bişey söylediğimde kızar ben seni ne zorluklarla aldım nasıl geçerim senden de başkasına bakarım der bitanem yaabende öyle diyom gelsin bize hizmet etsin ama geceleri benle yatarsın onla değil diyorum kocamda ozaman kuma değil hizmetçi oluyo diyorr
yaa bişi dicem ben bugün bi uyandım az kalsın endimi yataktan aşağı atıyomuştum..çok korktum hadi düşseydim uyanmadan diye yavrim için çok tedirgin oldum ben manyak mıyım nie öyle yaptım, ne yapmalıyım, yanıma yastık mı koysam öyle de daralırım:26:yatağı duvara dayasam dicem öyle bi yerde yok..:26:doğuma kadar yatağı cama dayasak da ben o tarafta mı yatsam:26:
kocanı yataktan gönder tek başına ortala yatağı öyle yat olmazsa
çok sıcak kalnlıdır buranın insanlar canım senin gibi dobra insanları da çok severler nerde görev yaptın sen?valla canım uğramayı düşünüyoruz ama doğumdan sonra nasip olur anca...herkeste arıyor jandarmadan tutun mili eğitimde çalışanlara varana kadar...nam yapmıştım orada ben...ben ilçesindeydim gerçi merkezde değildim..küçük olduğu için herkes tanırdı birbirini.. ramazandan önce köyde düğün varmış..aramışlar aramışlar ulaşamamışlar bana...yabancı numaralara cevap vermeyince...gidemedikte düğüne kaldı öylece...
bende öyle diyom gelsin bize hizmet etsin ama geceleri benle yatarsın onla değil diyorum kocamda ozaman kuma değil hizmetçi oluyo diyorr
benimki hiç açmaz öyle konuları ben de bişey söylediğimde kızar ben seni ne zorluklarla aldım nasıl geçerim senden de başkasına bakarım der bitanem yaa
o bende de oluyo canım..bazen rüyamda yataktan düştüğümü bile görüyom sıçrayarak uyanıyorum...
kız ne biçim şeyler konuşuyosunuz..bi ara bi dizi vardı ispanyol dizisi, bi arap kızla ispanyol adam birbirini seviodu (adı unuttum) ama arap kız başkasıyla evleniodu o adam da kızın üstüne evleniodu, falan filan ben bunu izledim bi müddet, sonra her akşam kocam üstüme kadın getirmiş kabusları görüodum bıraktım tabii
uyur gezer mi oldun kızz noluyoo seninki uyur atlar olmuş birazyaa bişi dicem ben bugün bi uyandım az kalsın endimi yataktan aşağı atıyomuştum..çok korktum hadi düşseydim uyanmadan diye yavrim için çok tedirgin oldum ben manyak mıyım nie öyle yaptım, ne yapmalıyım, yanıma yastık mı koysam öyle de daralırım:26:yatağı duvara dayasam dicem öyle bi yerde yok..:26:doğuma kadar yatağı cama dayasak da ben o tarafta mı yatsam:26:
ne güzel eşinin memleketindeymişsinizöyle canım... biz bir komediydik eşimle..nelere şahit olmadık ki...bazen durup düşünüyorum...
ben erzurumluyum canım eşim maraşlı...
hizmetçi gibi bişey alsam çirkin orta yaşlı saf bi hatun alırdım heraldebende öyle diyom gelsin bize hizmet etsin ama geceleri benle yatarsın onla değil diyorum kocamda ozaman kuma değil hizmetçi oluyo diyorr
uyur gezer mi oldun kızz noluyoo seninki uyur atlar olmuş birazben de çok kıyıda yatmaya başladım korkuyorum arada dediğin gibi. ama benim en büyük sıkıntım hep rüyamda doğuracak yer arıyorum yaa bebeğiim gelene kadar devam edicek heralde bu kabuslar müsait bi yer bulsam çıkarcam heralde ortalıkta
ne güzel eşinin memleketindeymişsiniz
hizmetçi gibi bişey alsam çirkin orta yaşlı saf bi hatun alırdım heraldeondan da kıskanırdım gerçi ben kesin
çok sıcak kalnlıdır buranın insanlar canım senin gibi dobra insanları da çok severler nerde görev yaptın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?