2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
köylerde öyle kuzu ama bi daha gelirsen mutlaka beklerim hee

biz de öyle canım yaa biliyosundur FSM bulvarı var Bursa'da. orda turlardık her akşam şimdi sokağın sonunu zor buluyoruz hadi ben hamileyim de ona noluyo o benden beter yorgun halsiz

ayy ne hallere düştük
annemle konuştuk şimdi onların mahallede bi kadın varmış benimle aynıymış 6 aylık hamileymiş 2 çocuğu varmış ama onların peşinden koşup duruyormuş dedim el mahkum yapacak

ben nazlıyım diyom anneme

yaa bişi dicem ben bugün bi uyandım az kalsın endimi yataktan aşağı atıyomuştum..çok korktum hadi düşseydim uyanmadan diyeyavrim için çok tedirgin oldumben manyak mıyım nie öyle yaptım, ne yapmalıyım, yanıma yastık mı koysam öyle de daralırım:26:yatağı duvara dayasam dicem öyle bi yerde yok..:26:doğuma kadar yatağı cama dayasak da ben o tarafta mı yatsam:26:

Allah korusun çok şükür öyle adamlarla evli değiliz
serabımm doğuda nam salmışsın tebrik ediyorum seni
senin ve eşinin memleket neresi peki?

öyle canım... biz bir komediydik eşimle..nelere şahit olmadık ki...bazen durup düşünüyorum...

ben erzurumluyum canım eşim maraşlı...

köylerde öyle kuzu ama bi daha gelirsen mutlaka beklerim hee

valla canım uğramayı düşünüyoruz ama doğumdan sonra nasip olur anca...herkeste arıyor jandarmadan tutun mili eğitimde çalışanlara varana kadar...nam yapmıştım orada ben...ben ilçesindeydim gerçi merkezde değildim..küçük olduğu için herkes tanırdı birbirini.. ramazandan önce köyde düğün varmış..aramışlar aramışlar ulaşamamışlar bana...yabancı numaralara cevap vermeyince...gidemedikte düğüne kaldı öylece...

hıııı böyle konuşuyoruz da değil adam eve bi tane getirsin yanımızdayken başkasına baksın yırtarız biz kız...ben kendimce paralarım adamı..

kız ne biçim şeyler konuşuyosunuz..bi ara bi dizi vardı ispanyol dizisi, bi arap kızla ispanyol adam birbirini seviodu (adı unuttum) ama arap kız başkasıyla evleniodu o adam da kızın üstüne evleniodu, falan filan ben bunu izledim bi müddet, sonra her akşam kocam üstüme kadın getirmiş kabusları görüodumbıraktım tabii

kocanı yataktan gönder tek başına ortala yatağı öyle yat olmazsa

bende öyle diyom gelsin bize hizmet etsin ama geceleri benle yatarsın onla değil diyorum kocamda ozaman kuma değil hizmetçi oluyo diyorr
benimki hiç açmaz öyle konuları ben de bişey söylediğimde kızar ben seni ne zorluklarla aldım nasıl geçerim senden de başkasına bakarım der bitanem yaa

o bende de oluyo canım..bazen rüyamda yataktan düştüğümü bile görüyom sıçrayarak uyanıyorum...

çok sıcak kalnlıdır buranın insanlar canım senin gibi dobra insanları da çok severler nerde görev yaptın sen?

benimki hiç açmaz öyle konuları ben de bişey söylediğimde kızar ben seni ne zorluklarla aldım nasıl geçerim senden de başkasına bakarım der bitanem yaa

puhahaha ben böyle konuşuyom konuşuyom sonra sanki adam demiş gibi üstüne atlıyomm sakınn haaa birine yan bak öldürürüm seni diyom işi ciddiye bindiriyom eşimde kızıyo sonra kendi söyledi kendi inandı diyeeee

kız öyle birşey olsa bir kaşık suya bile gerek yok direkt boğarım adamı...

uyur gezer mi oldun kızz noluyoo seninki uyur atlar olmuş biraz ben de çok kıyıda yatmaya başladım korkuyorum arada dediğin gibi. ama benim en büyük sıkıntım hep rüyamda doğuracak yer arıyorum yaa bebeğiim gelene kadar devam edicek heralde bu kabuslar müsait bi yer bulsam çıkarcam heralde ortalıkta

öyle canım... biz bir komediydik eşimle..nelere şahit olmadık ki...bazen durup düşünüyorum...

ben erzurumluyum canım eşim maraşlı...
ne güzel eşinin memleketindeymişsiniz

bende öyle diyom gelsin bize hizmet etsin ama geceleri benle yatarsın onla değil diyorum kocamda ozaman kuma değil hizmetçi oluyo diyorr
hizmetçi gibi bişey alsam çirkin orta yaşlı saf bi hatun alırdım heralde ondan da kıskanırdım gerçi ben kesin

ay senn derdin de benmkinden büyükmüşkız dert etme bulursun doğurcak bi yer, arka sokaklarda kadınlar polis arabasında patır patır doğuururdu, hey giidi günler

çok sıcak kalnlıdır buranın insanlar canım senin gibi dobra insanları da çok severler nerde görev yaptın sen?

evet canım aynen öyle...çok şey yaşadım..pamuk tarlalarına girip pamuk mu toplamadım...mercimek mi?köpekler mi kovalamadı beni..yılanlarla akreplerle haşır neşir olduk..sonra köylüler 4 tane tavuk bir tane horoz verdiler can sıkıntısından bu hayvancıklara sardım...30-40 tane civcivim oldu...ay ne günlerdi be...anneliği ben o civcivlerde tatdım..sesimi duydukları an bir koşmaları vardı bana bir görmeniz lazımdı..paytak paytak...

bu arada ben viranşehirde kaldım köyde değil mezraydı benim..biraz şartlarımız zordu ama biz zoru başardık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…