günaydın canımmmm aminnnnn hepimizin daim olsun işşşaaalllaahhh Yarabbimmayyy adigecim canımm ne güzel bak boşuna üzüldün kuzum o kadar çok sevindim çok güzel geçmiş Rabbim mutluluğunuzu daim etsin:123::103:
çok sağol tavuklummadige gözün aydın kızz..yemekler çiçekler ooosonsuz mutluluklar yavri...
utandım utandım ilk kez utanmaktan çok memnunum canımbak gördün mü yazımı gördün mü bilmiyorum ama sana yazmıştım kocan seni utandıracak ve cok güzel bi aksam geçirecek cok mutlu olacaksın demişti senin adına çok sevindim canım :)))
günaydın canlarr herkese mutlu günler
aman canım dikkat et klima çarpması bişeye benzemiyo valla. iş yerinde benim d eödüm kopuyo çarpılcam diye. müdür geliyo burası çok sıcak diyo düşürüyo, bi geliyo off çok sğuk burası kapatın klimaları diyo menopozlu kadınlar gibi oldu ramazan başladığından beriBenim mide fena kızlar bugün...herhalde klima çarpıldı bana bu akşam...
bi araştırayım bakayım netten nası kaplanıyo bu abajürlercullucanım zizag haklı bence de sen yaparsın onu ve senden de hatıra olur oğluşunaa
o kıpırdanmaları sorma biraz göbeğimi okşuyim hemen uyanıyo hanımcımm rahatsız mı oluyo hoşuna mı gidiyo henüz keşfedemedim
günaydın anneler ve bebişleriiiierkencisiniz bugün. adige durumlar nasıl kız merak ettim? bizde dün akşam kocişle yemeğe çıktık ama çok maceralı bi akşamdı iftardan yarım saat önce gittik yemeklerimizi söyledik. iftar vakti geldi çorbalarımız yedik bekliyoruz. bekle bekle yemekler gelmedi herkese çay servisi yapılıyo. neyse eşim garsonu çağırdı bizim siparişler vardı diye. adam ne sipariş vermiştiniz dedi söyledik onlardan kalmadı dedi sus payı gibi önümüze iki tabak yemek geldi eşim tabağı yitti ben taa iftardan önce gelip siparişimi verdim bu nasıl bi rezillik dedi çorbaları ödedik kalktık. dedim aşkım naapcaz evde yemek yok başka bi yere gidelim dedi gittik. tabi herkes yemeğini yemiş kalkmış bile biz içeri girdik kafayı çevirdi herkes bize bakıyo ben gülmekten yemek yiyemedim düştüğümüz hale bak diye. ben gülüyom eşim gülüyo. yemeği yedik çıktık diyom oğlumada macera oldu asla unutmayız biz bu akşamı
ay üzülme gülüm, herkes aynı olcak diye bişi yok, takma sen onu, olursakta napalım incek sora o şişiklerhaberler güzel canım yazdım herşey yolunda çok şüküriftar yemeklerinde illa öyle pürüzler oluyo. hani sen akşam evde yemek yapıyodun nolduuu yaaa
di mi canım yaa güzel bi çanta seçicem kendime bu akşammm
kızlar yaa dün akşam dolaşırken iki hamile kadın geçti önümüzden ve ben resmen paniğe kapıldım. ikisinin de ayaklar olmuş balonnnn parmaklar görünmüyo. bi de elbise giymişler tombul şiş bacaklar meydanda.
göbeklerr kocamaannn ve birinin kolları bile birleşmiyodu. eşime dedim yaa bende mi böyle olcammm diyeehallerine de üzüldüm kendimi yerlerine koyunca da panik oldummm resmen neyse sağlıklı olsunlar da doğumu yapınca incez nasılsaaa
hoşbuldum tatlım mideni mi üşüttün sen dikkat et canımgünaydın kuzu hoşgeldin...
yaaaa nerde bulunur bu iskelet avizeler varmı bildiğin bi yer, vala yapsam daha iyi olcak nette hiçbişey bulamıyorum çok sinir oldum, becerebilir miyim aceba yaaa:44:
oyyyyyy maaşallahhhhhsüper, çok güzel olmuş, yemek çiçek daha ne olsun, Allah daha iyi etsin inşallah, aferin kız, çalışmaya devam sen arada manyağa bağla demekki isteyince yapıyo senin kocişşş
haberler güzel canım yazdım herşey yolunda çok şüküriftar yemeklerinde illa öyle pürüzler oluyo. hani sen akşam evde yemek yapıyodun nolduuu yaaa
di mi canım yaa güzel bi çanta seçicem kendime bu akşammm
kızlar yaa dün akşam dolaşırken iki hamile kadın geçti önümüzden ve ben resmen paniğe kapıldım. ikisinin de ayaklar olmuş balonnnn parmaklar görünmüyo. bi de elbise giymişler tombul şiş bacaklar meydanda.
göbeklerr kocamaannn ve birinin kolları bile birleşmiyodu. eşime dedim yaa bende mi böyle olcammm diyeehallerine de üzüldüm kendimi yerlerine koyunca da panik oldummm resmen neyse sağlıklı olsunlar da doğumu yapınca incez nasılsaaa
ciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamngünaydın canımmmm aminnnnn hepimizin daim olsun işşşaaalllaahhh Yarabbimm
çok sağol tavuklumm
utandım utandım ilk kez utanmaktan çok memnunum canım
ahhh ahh burda yazdıklarımı görse napar beni bilmem
aman canım dikkat et klima çarpması bişeye benzemiyo valla. iş yerinde benim d eödüm kopuyo çarpılcam diye. müdür geliyo burası çok sıcak diyo düşürüyo, bi geliyo off çok sğuk burası kapatın klimaları diyo menopozlu kadınlar gibi oldu ramazan başladığından beri
benim ayaklar da dün akşa dolma olmuştu valla balon gibi neyse ayaklara diktim havaya yarım saate indiinternetten bi araştır bakalım ama atıyorum koçtaşta çok ucuz avizeler var kasnaklı onun kumaşını çıkarırsın yerine kendi kumasını gerersin avizecilere sor bide bence hobi marketlerdede oluyor bu tarz şeyler
o ayaklardan bendede var canım dolmiş ayakkkk
günaydın canlarr herkese mutlu günler
Benim mide fena kızlar bugün...herhalde klima çarpıldı bana bu akşam...
hoşbuldum tatlım mideni mi üşüttün sen dikkat et canım
ciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamn
internetten bi araştır bakalım ama atıyorum koçtaşta çok ucuz avizeler var kasnaklı onun kumaşını çıkarırsın yerine kendi kumasını gerersin avizecilere sor bide bence hobi marketlerdede oluyor bu tarz şeyler
o ayaklardan bendede var canım dolmiş ayakkkk
Benim mide fena kızlar bugün...herhalde klima çarpıldı bana bu akşam...
günaydınnn kuzummm sanada mutlu günlerr
akşam uyurken mi açıyorsun canım benimmm dikkat et şimdiden üşütmeyeye başlamamız lazımmış annemler öyle diodu
günaydın sebişşşşşgünaydın canlarr herkese mutlu günler
heh yata yata altında üşüttün kesin, ılık şeyler iç sen bugün soğuk şeylere saldırmaBenim mide fena kızlar bugün...herhalde klima çarpıldı bana bu akşam...
ya onu bende düşünüyorum bazen o kadar burda anlatıyoz ediyoz, bigün bunları görse varyaaaa:18:günaydın canımmmm aminnnnn hepimizin daim olsun işşşaaalllaahhh Yarabbimm
çok sağol tavuklumm
utandım utandım ilk kez utanmaktan çok memnunum canım
ahhh ahh burda yazdıklarımı görse napar beni bilmem
evde olunca çaktırmadan girersinciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamn
benimki meraklıdır biraz ama mahremiyete saygı duyar bakmaz kocişimbenmki beni kk a girerken görüre "hmm tavuklumakarna ne yazıyosun bakiim "filan dio ama durduk yere okuduğunu sanmam:44:hem nerden bulup okuycak 3000 sayfa içinde...uğraşmaz..
aminnnnn canımmmcanım benimkiler de şişiyo ve büyüdüler de ama onlar çok başkaydı yaa yazık kadınların son günleri de belli. terliklere sığmamış ayaklar Allahım hayırlısıyla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize de onlar inecek elbet. ama görünce bi korktum
aman serap dikkat et klima fena bizim de yangın ayşe bi patronumuz var benim yanımda hep bi hırka coşunca atıyorum omzuma hırkayı dikkat et kendine bi de herkese benden tavsiye çok soğuk su içmeyin kızlarrrr bana dediler ben inatla içtim dinlemedim 1 haftadır boğaz ağrısından ölüyorum enazından yarım soğuk yarım ılık su katıp için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?