2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyy adigecim canımm ne güzel bak boşuna üzüldün kuzum o kadar çok sevindim çok güzel geçmiş Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :123::103:
günaydın canımmmm aminnnnn hepimizin daim olsun işşşaaalllaahhh Yarabbimm
adige gözün aydın kızz..yemekler çiçekler ooosonsuz mutluluklar yavri...
çok sağol tavuklumm

bak gördün mü yazımı gördün mü bilmiyorum ama sana yazmıştım kocan seni utandıracak ve cok güzel bi aksam geçirecek cok mutlu olacaksın demişti senin adına çok sevindim canım :)))
utandım utandım ilk kez utanmaktan çok memnunum canım
ahhh ahh burda yazdıklarımı görse napar beni bilmem

Benim mide fena kızlar bugün...herhalde klima çarpıldı bana bu akşam...
aman canım dikkat et klima çarpması bişeye benzemiyo valla. iş yerinde benim d eödüm kopuyo çarpılcam diye. müdür geliyo burası çok sıcak diyo düşürüyo, bi geliyo off çok sğuk burası kapatın klimaları diyo menopozlu kadınlar gibi oldu ramazan başladığından beri

bi araştırayım bakayım netten nası kaplanıyo bu abajürler hareketli olunca mutlu oluyolarmış dediler ama bizimki hiç durmuyo ayol kıpır kıpır, doğduktan sorada böle olursa işte o zaman yandıkk

heheh hani evde yicektiniz, dışarı çıkmışınız ama oda harbi macera olmuş, olsun canım arada olur öle şeyler ramazan şimdi biraz karışıyo ortalık yemek zamanı dışarda

ay üzülme gülüm, herkes aynı olcak diye bişi yok, takma sen onu, olursakta napalım incek sora o şişikler

internetten bi araştır bakalım ama atıyorum koçtaşta çok ucuz avizeler var kasnaklı onun kumaşını çıkarırsın yerine kendi kumasını gerersin avizecilere sor bide bence hobi marketlerdede oluyor bu tarz şeyler

o ayaklardan bendede var canım dolmiş ayakkkk

ciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamn

ay bilmiyom ki kuzu o da çalışmasa ben geceleri hiç uyuyamam ki...:26:

benim ayaklar da dün akşa dolma olmuştu valla balon gibi neyse ayaklara diktim havaya yarım saate indi

ciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamn

benmki beni kk a girerken görüre "hmm tavuklumakarna ne yazıyosun bakiim "filan dio ama durduk yere okuduğunu sanmam:44:hem nerden bulup okuycak 3000 sayfa içinde...uğraşmaz..

canım benimkiler de şişiyo ve büyüdüler de ama onlar çok başkaydı yaa yazık kadınların son günleri de belli. terliklere sığmamış ayaklar Allahım hayırlısıyla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize de onlar inecek elbet. ama görünce bi korktum

aman serap dikkat et klima fena bizim de yangın ayşe bi patronumuz var benim yanımda hep bi hırka coşunca atıyorum omzuma hırkayı dikkat et kendine bi de herkese benden tavsiye çok soğuk su içmeyin kızlarrrr bana dediler ben inatla içtim dinlemedim 1 haftadır boğaz ağrısından ölüyorum enazından yarım soğuk yarım ılık su katıp için...

günaydınnn kuzummm sanada mutlu günlerr

akşam uyurken mi açıyorsun canım benimmm dikkat et şimdiden üşütmeyeye başlamamız lazımmış annemler öyle diodu

evet kuzu uyunmuyor yoksa burada...ya pencereyi açcaz ya klimayı...klimayı açıp havalandırma yerini yukarı veriyorum üzerimize gelmesin diye o şekilde ayarlıyorum ama bu akşam işler karışmış herhlade...

günaydın canlarr herkese mutlu günler
günaydın sebişşşşş
heh yata yata altında üşüttün kesin, ılık şeyler iç sen bugün soğuk şeylere saldırma
ya onu bende düşünüyorum bazen o kadar burda anlatıyoz ediyoz, bigün bunları görse varyaaaa:18:

evde olunca çaktırmadan girersin, benimki bazen sen bu kadar şeyi nerden biliyon dio, bende sesimi çıkarmıyorum, bi keresinde bi forum var ordan okudum gibi bişi çıktı ağzımdan neymiş o bakim, öle zararlı şeyler varsa okuma onları sakın diyo bana

aminnnnn canımmm

bana da dediler o soğuk su meselesini de benim boğazlar şişmedi..midemi üşüttüm br hafta mide bulantısı çektim iki hafta önce..şimdi ılıtıp içiyorum ama nafile yangınımı kesmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…