günaydın sebişşşşş
heh yata yata altında üşüttün kesin, ılık şeyler iç sen bugün soğuk şeylere saldırma
ya onu bende düşünüyorum bazen o kadar burda anlatıyoz ediyoz, bigün bunları görse varyaaaa:18:
evde olunca çaktırmadan girersin, benimki bazen sen bu kadar şeyi nerden biliyon dio, bende sesimi çıkarmıyorum, bi keresinde bi forum var ordan okudum gibi bişi çıktı ağzımdan neymiş o bakim, öle zararlı şeyler varsa okuma onları sakın diyo bana
heh yata yata altında üşüttün kesin, ılık şeyler iç sen bugün soğuk şeylere saldırma
yok kızz benimki uğraşmaz bakmakla falan ztn bilmiyo nickimi falan hem arayıp bulamaz daciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamn
ben de vantilatör ve cam açık uyuyorum ama benim adam kaptı bile şifayı nasıl geçicek şu son aylar bilmemay bilmiyom ki kuzu o da çalışmasa ben geceleri hiç uyuyamam ki...:26:
benim ayaklar da dün akşa dolma olmuştu valla balon gibi neyse ayaklara diktim havaya yarım saate indi
bende nickimi filan söylemim o zaman nolur nolmazyok kızz benimki uğraşmaz bakmakla falan ztn bilmiyo nickimi falan hem arayıp bulamaz da
evde de çok dikkatliyim gerçi pek girmiyorum evden vakit kalmıyo.
ben de vantilatör ve cam açık uyuyorum ama benim adam kaptı bile şifayı nasıl geçicek şu son aylar bilmem
yok kızz benimki uğraşmaz bakmakla falan ztn bilmiyo nickimi falan hem arayıp bulamaz da
evde de çok dikkatliyim gerçi pek girmiyorum evden vakit kalmıyo.
ben de vantilatör ve cam açık uyuyorum ama benim adam kaptı bile şifayı nasıl geçicek şu son aylar bilmem
yok tatlım ne kadar kapaklı çöpe uzatsam da faydası yok evde rahat rahat uzatman varken ayaklar da haklıevet uzanmak çok iyi geliyo ofiste ayakları uzatmak kar etmiyorrr
şu temmuzla ağustosu bir atlatsak..eylülde bu kadar sıcak olmaz herhalde...bu arada benim iki gündür göbek deliğim ağrıyo ya...
canım benimkiler de şişiyo ve büyüdüler de ama onlar çok başkaydı yaa yazık kadınların son günleri de belli. terliklere sığmamış ayaklar Allahım hayırlısıyla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize de onlar inecek elbet. ama görünce bi korktum
evet kuzu uyunmuyor yoksa burada...ya pencereyi açcaz ya klimayı...klimayı açıp havalandırma yerini yukarı veriyorum üzerimize gelmesin diye o şekilde ayarlıyorum ama bu akşam işler karışmış herhlade...
canım benim de ağrıdı geçen hafta çok da incelmiş gibi ordaki deri. dışarı pırtlıcak galiba delikler artık geril geril nereye kadarşu temmuzla ağustosu bir atlatsak..eylülde bu kadar sıcak olmaz herhalde...bu arada benim iki gündür göbek deliğim ağrıyo ya...
söylemeeee bence de aman haabende nickimi filan söylemim o zaman nolur nolmaz
benimki de acıyo serocum normalmişşu temmuzla ağustosu bir atlatsak..eylülde bu kadar sıcak olmaz herhalde...bu arada benim iki gündür göbek deliğim ağrıyo ya...
Canım benimde ağrı değil ama acı oluyo göbek deliğimde ara ara. Ne yapmak lazım bilmiyorum. Normal midir ki? :26:
son aylar çok komik oluyosun penguen gibi kocam benle dalga geçiyor yürüyüşümleee
en azından ayaklarını sıcak tut canımcımmmm dikkat et bebeğimmm
canım benim de ağrıdı geçen hafta çok da incelmiş gibi ordaki deri. dışarı pırtlıcak galiba delikler artık geril geril nereye kadar
söylemeeee bence de aman haa
benimki de acıyo serocum normalmiş
günaydın kızlar nasılsınız :))
çaktırmadan girerim artık cullucumm
yok tatlım ne kadar kapaklı çöpe uzatsam da faydası yok evde rahat rahat uzatman varken ayaklar da haklı
yok tatlım ne kadar kapaklı çöpe uzatsam da faydası yok evde rahat rahat uzatman varken ayaklar da haklı
son aylar çok komik oluyosun penguen gibi kocam benle dalga geçiyor yürüyüşümleee
ee ne kadar dayanıcak içerdeki baskıyaaa kuzular çıkınca o da yerine yerleşirdışarı mışarı pırtlamasın ya...dursun bari o içeride...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?