2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çaktırmadan girerim artık cullucumm

ciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamn
yok kızz benimki uğraşmaz bakmakla falan ztn bilmiyo nickimi falan hem arayıp bulamaz da
evde de çok dikkatliyim gerçi pek girmiyorum evden vakit kalmıyo.

ay bilmiyom ki kuzu o da çalışmasa ben geceleri hiç uyuyamam ki...:26:
ben de vantilatör ve cam açık uyuyorum ama benim adam kaptı bile şifayı nasıl geçicek şu son aylar bilmem

Bu hafta hamileliğinizdeki üçüncü ve son trimester dönemine giriyorsunuz.

vayyyy be bu günleri de gördük...

Son düzenleme:
bende nickimi filan söylemim o zaman nolur nolmaz

şu temmuzla ağustosu bir atlatsak..eylülde bu kadar sıcak olmaz herhalde...bu arada benim iki gündür göbek deliğim ağrıyo ya...

son aylar çok komik oluyosun penguen gibi kocam benle dalga geçiyor yürüyüşümleee

en azından ayaklarını sıcak tut canımcımmmm dikkat et bebeğimmm

şu temmuzla ağustosu bir atlatsak..eylülde bu kadar sıcak olmaz herhalde...bu arada benim iki gündür göbek deliğim ağrıyo ya...
canım benim de ağrıdı geçen hafta çok da incelmiş gibi ordaki deri. dışarı pırtlıcak galiba delikler artık geril geril nereye kadar
bende nickimi filan söylemim o zaman nolur nolmaz
söylemeeee bence de aman haa

Canım benimde ağrı değil ama acı oluyo göbek deliğimde ara ara. Ne yapmak lazım bilmiyorum. Normal midir ki? :26:

işte acı demek istediğim bilmiyorum valla gece wc.ye kalktım iki kere resmen ağlayacaktım..idrara sıkışınca daha fazla oluyo sanki..

son aylar çok komik oluyosun penguen gibi kocam benle dalga geçiyor yürüyüşümleee

en azından ayaklarını sıcak tut canımcımmmm dikkat et bebeğimmm

benim ki şimdiden dalga geçiyo totoya bak totoya diyo dün...bende aynen dün döndüm böle yaptım niye kıskanıyon sende yok diye dedim...valla ayaklarıma çorap giymem ama terlikle gezerim...

yok tatlım ne kadar kapaklı çöpe uzatsam da faydası yok evde rahat rahat uzatman varken ayaklar da haklı

ben de pc kasasının üstüne uzatıyorum yapcak bişey yok

işte o dün kü hatunlar da öyle yürüyolardı bizim de olcağmız o, göbekbüyüdükçe vücudun dengesi bozuluyo mecbuuurrr
dışarı mışarı pırtlamasın ya...dursun bari o içeride...
ee ne kadar dayanıcak içerdeki baskıyaaa kuzular çıkınca o da yerine yerleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…