2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm öncelikle Allah senn o iş arkadaşlarına akıl fikir versin..bu iş böyle, eğer kimseyle uğraşmadan gidip raporu (tabiri caizse) çakarsan kimse sesini çıkaramaz..ama insanlık ediyim çalışıyım zor da olsa diyince kıymet bilmezler..bence bi dahakinde madem müdürün izin vermiş, gerekirse boz aranı ama size açıklama yapmak zorunda mıyım de..ezemezler seni..duymazına gel sorularını, çeviriver kafanı..ayrıca nefes darlığı normalmiş cnm bu zamanlarda artık bebiş daha yukarı baskı yaptığı için..yada 2. alternatif git sağlık ocağına al raporu ver personele yat gitsin, yaranamazsın bu ileri geri zekalılara

ileri geri zekalılar...

canım yaaa insanlar neden bu kadar anlayışsızz ki allah yardımcın olsun üzülmemeye çalışşş

hamişlikte nefes darlığı çekiliyorr diye biliorumm

aayy arkadaşlarım sağlasın destekleriniz için hepinizi öpüyorum.işi işte evi de evde bırakamıyorum bir türlü.eşimde beni öyle görünce 32.hafta bitince çık izine dedi.onlara inat öıkmayacam dedim.ablanın biride oğluma hediye almış beni öyle ağlarken görünce gitti getirdi bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam. bu nefes darlığı işini de dr a gidince bir sorayım.şuanda bile kesik kesik nefes alıyrm.gün geçtikçe karnım daha da büyüyecek o zaman daha da zorlanacağım.belki bizi başka bir dr a yönlendirir.

biz geldikkkkkkk geçmişi okuyum dedim vazgeçtim gene sayfalar sürmüş gitmiş

ne işle meşgulsün ? Memleket neresi?
kayseriliyim :) işletme mezunuyum, özel bi şirkette finans sorumlusuyum
sen ne iş yapıyorsun ?
orliccimm sana ne geliyo kız mı erkek mi :)

bakın o laf bulaşıcıdır demiştim size ben ben demiştim beeeenn
kızım olacak adige inşallah :) senin?

haftana göre gebelik bilgilerini okursan netten nefes darlıkların normal aslında

kızlar isimleri belkı konuşmuşsunuzdur daha önce ama merak ettım isimleri ne olcak bebişlerinizin?

Allaha çok şükür hamileliğin başında mide bulantısı dışında bir sıkıntım olmadı.arada bir çıkardım malesef. odadakilerden biri "senin hiç kadınlığını görmedik hiç bir sey yapıp getirmedin sarma sarabiliyor musun sen?" dedi anam cinlerim tepeme çıktı.benden sarma börek pasta istiyorlar.vicdanszlar siz bana hiç sordunuz mu yiyebliyor musun yemek yapabiliyor musun diye.bana yemek yapıp getirecekleri yere benden bekliyorlar(anaaam ben nerde çalışıtğım da belli,ya bunları onlardan birileri okursa )

bu hareketin üzerine kusura bakmayın yuhhhhhhh diyeceğim...

okurlarsa da okusunlar yaa, onlar fütursuzca düşüncesizce ağzına geleni abuk subuk konuşurken iyi, bak burdan onlara sesleniyorum senn yerine : ADAM OLUN LEN

benim oğlumun adı yahya kaan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…