sen çalışıyo musun orlic cim ?
hatunlar hepinize merhaba.nasılsınz bakem? bugn dra ve aşıya gidecm diye izin aldım ama iş yerinde ne problem oldu anlatamam.ben müdürümden izin aldım odadakiler karışmaya başladı.neymiş efendim dr a geç gidecekmişim de neden sabahtan işe gelmiyor muşum,iş yerinden gideymişim,aşıya nereye gidecekmişim de ne aşısıymış da falan filan.sabahtan beri karnımın içi dertopaç olmuştu dün çok rahatsız oldum oğlanın hareketlerindn devamlı kaburgama baskı yapıp durmuştu,çıkardığım evrağın üstünde yazım yanlışı varmış onu da söylemiyorlar şurası yanlış diye "sen bi buraya tekrar bak" diyorum ne var neresi yanlış "yok yok sen bir bak" yazdığım yanlış da / koymamışım bir de iki kelimenin arasında boşluk unutmuşum.bunu düzgün bir şekilde söylesene ne olacak.hepsi üstüste gelince doldum iyice ağlamay başladım.zaten çok duygusalım musluklar kapatamam.ağladığımı gördüklerinde niye ağlıyosun dediler ben de sabahtan beri rahatsızım dedim. biraz sakinleştim ama bu sefer yüzümn kızarık olduğunu görenler neden ağldın neyin var hasta mısın diye sordular.sabahtan beri sıkılmıştım zatem deyince neden izin alıp eve gitmiyorsn diye yorum yapıyorlar.bir de bunu odadakiler söylese keşke.daha duyarlı olsalar keşke. neyse çok uzattım
bir de bir sey soracağım sahura kalktım eşime sofra hazırlayayım diye biraz da ben yedim.geri yatınca nefes darlığı çektim resmen.yatıyor olduğumdandr dedim oturdum yine devam etti.korktum uyuyamadım eşimi uyandırıp hastaneye gidelim diyecektim.ona da kıyamadım 2 saat oturmuşum.bana acaba dünün verdiği sıkıntıdan mı olmuştur?yediğimden mi yoksa bebekten mi olmuştur? haydi bakalım yorumlarınızı bekliyoruz :)
kocamı ben de kimselerle düşünemiyorum.rüyamda gördüğümde bile saatlerce etkisi sürüyor.olurda ben ondan önce ölürsem başkasıyla evlenirse evlendiği kadını benden çok severse diye düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum
ne işle meşgulsün ? Memleket neresi?evet çalışıyorum :) 8 yıldır bir fiil bebişle bı ara vericem inş.
bebekler doğuncada bol bol okumak lazımm bebeğin yanında küçük bi kuran bulunması gerekirmiş öyle dediler dün
cnm öncelikle Allah senn o iş arkadaşlarına akıl fikir versin..bu iş böyle, eğer kimseyle uğraşmadan gidip raporu (tabiri caizse) çakarsan kimse sesini çıkaramaz..ama insanlık ediyim çalışıyım zor da olsa diyince kıymet bilmezler..bence bi dahakinde madem müdürün izin vermiş, gerekirse boz aranı ama size açıklama yapmak zorunda mıyım de..ezemezler seni..duymazına gel sorularını, çeviriver kafanı..ayrıca nefes darlığı normalmiş cnm bu zamanlarda artık bebiş daha yukarı baskı yaptığı için..yada 2. alternatif git sağlık ocağına al raporu ver personele yat gitsin, yaranamazsın bu ileri geri zekalılara
ileri geri zekalılar...
orliccimm sana ne geliyo kız mı erkek mi :)evet çalışıyorum :) 8 yıldır bir fiil bebişle bı ara vericem inş.
ileri geri zekalılar...
hanginizin lafıydı hatırlayamadım ama sizden öğrendim
hehe algılar açık aşerme pozisyonundaydımhayal kırıklıgına ugradım
mrb hepimiz öyleyiz sadece sen değil inan
her iş yerinin farklı sıkıntıları var üstelikte hamıleysen kaldıramıyorsun. boşver takma izne cıkcaksın falan onları düşün. insanlar birbirlerini cadı kazanına nasıl atarım diye düşünüyor hem iş ortamında. üzüldügüne değmez.
geceki sıkıntılar bence yemektendır
canım yaaa insanlar neden bu kadar anlayışsızz ki allah yardımcın olsun üzülmemeye çalışşş
hamişlikte nefes darlığı çekiliyorr diye biliorumm
canım üzme sen kendini..her iş yerinde var öyle insanlar...bende de oldu...okula gitmek istemiyordum..ama baktım sonradan hiç takmamaya karar verdim...bildiğimi okudum...kimse de ağzını açıp birşey diyemedi...nefes adrlığına gelince bende sol tarafa yatınca nefes almakta zorlanıyorum sağ tarafada yatınca da kaburgam batıyo..çok değişik bir yatış şeklim var..anlatmaya kalkışsam inan anlatamam...
canım benim üzme kendini heryerde var o insanlardan benim iş yerimde de var hiç düşünmüyolar bu hamile biraz daha düzgün davranalım die
Bi sinir arkadaş var mesela hamile oldum olalı benle uğraşıyo kendisinin çocuğu olmuyo sanki suçlusu benim beni sinir etmek için elinden geleni yapıyoben hiç muhatap olmuyorum ama bazen çok canımı sıkıyo ama boşveriyorum zaten ayrılıcam sen takma canımm hamile hamile çalışmak zaten zor bi de böle insanlar olunca insan tam bıkıyo
aayy arkadaşlarım sağlasın destekleriniz için hepinizi öpüyorum.işi işte evi de evde bırakamıyorum bir türlü.eşimde beni öyle görünce 32.hafta bitince çık izine dedi.onlara inat öıkmayacam dedim.ablanın biride oğluma hediye almış beni öyle ağlarken görünce gitti getirdi bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam. bu nefes darlığı işini de dr a gidince bir sorayım.şuanda bile kesik kesik nefes alıyrm.gün geçtikçe karnım daha da büyüyecek o zaman daha da zorlanacağım.belki bizi başka bir dr a yönlendirir.çok sağol canımm ben de şimdi yazdıklarını okuyodum takma şu saftirikleri yaa kimseyi sallamadan al ne zaman izne ihtiyacın olursa.
iş yerindekiler de kuduruklaştı iyice, biz de herşeye takar olduk. izne çıkmamız lazım çok acilll
hoşgeldin looricimGeldim kizlarr
kayseriliyim :) işletme mezunuyum, özel bi şirkette finans sorumlusuyumne işle meşgulsün ? Memleket neresi?
kızım olacak adige inşallah :) senin?orliccimm sana ne geliyo kız mı erkek mi :)
bakın o laf bulaşıcıdır demiştim size benben demiştim beeeenn
aayy arkadaşlarım sağlasın destekleriniz için hepinizi öpüyorum.işi işte evi de evde bırakamıyorum bir türlü.eşimde beni öyle görünce 32.hafta bitince çık izine dedi.onlara inat öıkmayacam dedim.ablanın biride oğluma hediye almış beni öyle ağlarken görünce gitti getirdi bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam. bu nefes darlığı işini de dr a gidince bir sorayım.şuanda bile kesik kesik nefes alıyrm.gün geçtikçe karnım daha da büyüyecek o zaman daha da zorlanacağım.belki bizi başka bir dr a yönlendirir.
cnm öncelikle Allah senn o iş arkadaşlarına akıl fikir versin..bu iş böyle, eğer kimseyle uğraşmadan gidip raporu (tabiri caizse) çakarsan kimse sesini çıkaramaz..ama insanlık ediyim çalışıyım zor da olsa diyince kıymet bilmezler..bence bi dahakinde madem müdürün izin vermiş, gerekirse boz aranı ama size açıklama yapmak zorunda mıyım de..ezemezler seni..duymazına gel sorularını, çeviriver kafanı..ayrıca nefes darlığı normalmiş cnm bu zamanlarda artık bebiş daha yukarı baskı yaptığı için..yada 2. alternatif git sağlık ocağına al raporu ver personele yat gitsin, yaranamazsın bu ileri geri zekalılara
hoşgeldin looricim
orliccimm sana ne geliyo kız mı erkek mi :)
bakın o laf bulaşıcıdır demiştim size benben demiştim beeeenn
Allaha çok şükür hamileliğin başında mide bulantısı dışında bir sıkıntım olmadı.arada bir çıkardım malesef. odadakilerden biri "senin hiç kadınlığını görmedik hiç bir sey yapıp getirmedin sarma sarabiliyor musun sen?" dedi anam cinlerim tepeme çıktı.benden sarma börek pasta istiyorlar.vicdanszlar siz bana hiç sordunuz mu yiyebliyor musun yemek yapabiliyor musun diye.bana yemek yapıp getirecekleri yere benden bekliyorlar(anaaam ben nerde çalışıtğım da belli,ya bunları onlardan birileri okursa)
Geldim kizlarr
biz geldikkkkkkk geçmişi okuyum dedim vazgeçtim gene sayfalar sürmüş gitmiş
Allaha çok şükür hamileliğin başında mide bulantısı dışında bir sıkıntım olmadı.arada bir çıkardım malesef. odadakilerden biri "senin hiç kadınlığını görmedik hiç bir sey yapıp getirmedin sarma sarabiliyor musun sen?" dedi anam cinlerim tepeme çıktı.benden sarma börek pasta istiyorlar.vicdanszlar siz bana hiç sordunuz mu yiyebliyor musun yemek yapabiliyor musun diye.bana yemek yapıp getirecekleri yere benden bekliyorlar(anaaam ben nerde çalışıtğım da belli,ya bunları onlardan birileri okursa)
kayseriliyim :) işletme mezunuyum, özel bi şirkette finans sorumlusuyum
sen ne iş yapıyorsun ?
kızım olacak adige inşallah :) senin?
haftana göre gebelik bilgilerini okursan netten nefes darlıkların normal aslında
kızlar isimleri belkı konuşmuşsunuzdur daha önce ama merak ettım isimleri ne olcak bebişlerinizin?
bu hareketin üzerine kusura bakmayın yuhhhhhhh diyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?