hoşgeldin şekerimm afiyet olsun benim de iştahım kapalı bu aralar kendime şaşırıyorumbi de ramazan pidesi olmasa kilo bile almıcam aslında
beni bundan sonra iki haftada bir çagırıcak demek kiii 7. ayımızı doldurduk darısı 9. aya inş.
nasılsın yavri...
afiyet olsun kuzu..bende arada gidip içiverdim çorbamı
canım uzan karnına da koy tv kumandasını kıpırdatıcaktır bak görürsünNaber kuzullaar?
Ya ben 30.haftama girdim ama oglumu pek hissedemiyorum kac gündür yani gün icinde tabiiki hareket ediyor ama hic belirgin degil iyce telaslanmaya basladim bugün mesela hic tik yok..sizce normalmi ne yapsam bilemedim ki yardim edin kizlarr
benimde pek açık olduğu sölenemez, bazen ne yiyorum diye bakıyorum gün içindede hala eskisi gibi yemeye devam ben, artma yok, aksine abur cubur çok yerdim onlarıda istemiyo canım artık, evet canım sen benden 1 hafta ilerdesin aramızda 5 gün var bakalım kısmethoşgeldin şekerimm afiyet olsun benim de iştahım kapalı bu aralar kendime şaşırıyorumbi de ramazan pidesi olmasa kilo bile almıcam aslında
beni bundan sonra iki haftada bir çagırıcak demek kiii 7. ayımızı doldurduk darısı 9. aya inş.
oh yarasın afiyet bal şeker olsun, sen kavaltıyı ölen niyetine yedin sanırsamnasılsın yavri...
afiyet olsun kuzu..bende arada gidip içiverdim çorbamı
Iyiyim cok sukur serapimm bi sikintimiz yok cok sukur sen nasilsinn..?
benimde pek açık olduğu sölenemez, bazen ne yiyorum diye bakıyorum gün içindede hala eskisi gibi yemeye devam ben, artma yok, aksine abur cubur çok yerdim onlarıda istemiyo canım artık, evet canım sen benden 1 hafta ilerdesin aramızda 5 gün var bakalım kısmet
oh yarasın afiyet bal şeker olsun, sen kavaltıyı ölen niyetine yedin sanırsam
biz bugün biraz sıkıntılıyız klima çarptı herhalde beni..sabahtan beri mide ve kafa bi milyon dolanıyorum ortalıkta...birde göbüşümün deliği acıyo...
sahurda kocişe accık eşlik etmiştim canım..zaten yeseydim de başka birşey durmazdı midem de ...
Naber kuzullaar?
Ya ben 30.haftama girdim ama oglumu pek hissedemiyorum kac gündür yani gün icinde tabiiki hareket ediyor ama hic belirgin degil iyce telaslanmaya basladim bugün mesela hic tik yok..sizce normalmi ne yapsam bilemedim ki yardim edin kizlarr
hadi ya iste bu kotuo gobek deligi acisi banada arada oluyo sizliyo sonra geciyo umarim gecer seninde
senin bebiş irimi canım? hamişliğin son aylarında bebişlerin yeri kalmayınca çok hareket edemezlermiş, benden ilerdesin sen çünkü 30.haftada gözüküyosun, sırt üstü yatıp denedinmi napıyo diye?:44:
canım uzan karnına da koy tv kumandasını kıpırdatıcaktır bak görürsün
baktın olmuyo içine de sinmiyo doktorun uzakta değilse git kendi stresin azalır hiç değilse ama bence tepki vericektir
aynen midemi rahatlatmaya çalışıyorum...yaw nasıl dayanmışız ben çok zor geçirdim bulantılı günleri kaç kere hastanelik oldum...sabah eşim diyor ki ya o zaman nasıl dayandın sen..
Nasil yapiliyo bilmiyorum ki adigcim :26::26:
acaba bu forumun lideri olarak görüştüğün kimse var mıdır diye sordum canım bilmiyosan sıkıntı yokNasil yapiliyo bilmiyorum ki adigcim :26::26:
öyle canım... biz bir komediydik eşimle..nelere şahit olmadık ki...bazen durup düşünüyorum...
ben erzurumluyum canım eşim maraşlı...
aferin ozaman sana cancazım, boş bırakma mideni hiç
kuzu ilk mesajına git..yazdığın mesajın üst kısmında seçenekler tuşu var orayı tıkla anket ekle var onu tıkla devamını getirirsin...
Naber kuzullaar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?