hoş geldiniz hatunlar.
hanımlar ben biraz evi toplayayım,evde döküntü aldı başını gidiyor.sonra yine gelirim inşallah.ama çok konuşmayın yetişemiyorum size
Geldim kizlarr
biz geldikkkkkkk geçmişi okuyum dedim vazgeçtim gene sayfalar sürmüş gitmiş
okurlarsa da okusunlar yaa, onlar fütursuzca düşüncesizce ağzına geleni abuk subuk konuşurken iyi, bak burdan onlara sesleniyorum senn yerine : ADAM OLUN LEN
hoşgeldin ezinecim nasılsın?biz geldikkkkkkk geçmişi okuyum dedim vazgeçtim gene sayfalar sürmüş gitmiş
hatunlar hepinize merhaba.nasılsınz bakem? bugn dra ve aşıya gidecm diye izin aldım ama iş yerinde ne problem oldu anlatamam.ben müdürümden izin aldım odadakiler karışmaya başladı.neymiş efendim dr a geç gidecekmişim de neden sabahtan işe gelmiyor muşum,iş yerinden gideymişim,aşıya nereye gidecekmişim de ne aşısıymış da falan filan.sabahtan beri karnımın içi dertopaç olmuştu dün çok rahatsız oldum oğlanın hareketlerindn devamlı kaburgama baskı yapıp durmuştu,çıkardığım evrağın üstünde yazım yanlışı varmış onu da söylemiyorlar şurası yanlış diye "sen bi buraya tekrar bak" diyorum ne var neresi yanlış "yok yok sen bir bak" yazdığım yanlış da / koymamışım bir de iki kelimenin arasında boşluk unutmuşum.bunu düzgün bir şekilde söylesene ne olacak.hepsi üstüste gelince doldum iyice ağlamay başladım.zaten çok duygusalım musluklar kapatamam.ağladığımı gördüklerinde niye ağlıyosun dediler ben de sabahtan beri rahatsızım dedim. biraz sakinleştim ama bu sefer yüzümn kızarık olduğunu görenler neden ağldın neyin var hasta mısın diye sordular.sabahtan beri sıkılmıştım zatem deyince neden izin alıp eve gitmiyorsn diye yorum yapıyorlar.bir de bunu odadakiler söylese keşke.daha duyarlı olsalar keşke. neyse çok uzattım
bir de bir sey soracağım sahura kalktım eşime sofra hazırlayayım diye biraz da ben yedim.geri yatınca nefes darlığı çektim resmen.yatıyor olduğumdandr dedim oturdum yine devam etti.korktum uyuyamadım eşimi uyandırıp hastaneye gidelim diyecektim.ona da kıyamadım 2 saat oturmuşum.bana acaba dünün verdiği sıkıntıdan mı olmuştur?yediğimden mi yoksa bebekten mi olmuştur? haydi bakalım yorumlarınızı bekliyoruz :)
kocamı ben de kimselerle düşünemiyorum.rüyamda gördüğümde bile saatlerce etkisi sürüyor.olurda ben ondan önce ölürsem başkasıyla evlenirse evlendiği kadını benden çok severse diye düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum
hay allamm yaa zıkkımın kökünü yesinler bunlarAllaha çok şükür hamileliğin başında mide bulantısı dışında bir sıkıntım olmadı.arada bir çıkardım malesef. odadakilerden biri "senin hiç kadınlığını görmedik hiç bir sey yapıp getirmedin sarma sarabiliyor musun sen?" dedi anam cinlerim tepeme çıktı.benden sarma börek pasta istiyorlar.vicdanszlar siz bana hiç sordunuz mu yiyebliyor musun yemek yapabiliyor musun diye.bana yemek yapıp getirecekleri yere benden bekliyorlar(anaaam ben nerde çalışıtğım da belli,ya bunları onlardan birileri okursa)
hoş geldiniz hatunlar.
hanımlar ben biraz evi toplayayım,evde döküntü aldı başını gidiyor.sonra yine gelirim inşallah.ama çok konuşmayın yetişemiyorum size
bende şanlıurfa lıyım muhasebe mezunuyum muhasebeciyimkayseriliyim :) işletme mezunuyum, özel bi şirkette finans sorumlusuyum
sen ne iş yapıyorsun ?
Kızım olacak adige inşallah :) senin?
Haftana göre gebelik bilgilerini okursan netten nefes darlıkların normal aslında
kızlar isimleri belkı konuşmuşsunuzdur daha önce ama merak ettım isimleri ne olcak bebişlerinizin?
çalışıyorum kuzucum ayı bitirmeye bakıyorum oğluşum da çok ii şükürler olsun teyzesi tepikler atıp duruoHosbulduk sebiaruzummmNapiyosun oglan nasill
deliiiimade in adige
damadımın adı çok güzelbenim oğlumun adı yahya kaan olacak
looricim hoşgeldin ne zmndır aklımda bişey var söylücem sana. bazı forumlarda bebeğinizin cinsiyeti diye bi bölüm var.Geldim kizlarr
benim de kız canım veeeeeeeeeeeeeeeee ben da gaysiriliyimmmkayseriliyim :) işletme mezunuyum, özel bi şirkette finans sorumlusuyum
sen ne iş yapıyorsun ?
kızım olacak adige inşallah :) senin?
afiyet olsun tatlım hoş geldinyemeğimi yedim ( gerçi pek hoşuma gitmedi bi çorba iştim bide salata adam olana yeter bilemmm) koştum geldim yine yancazınızaaaa
Kizlar 2 haftada bir olan kontrollere ne zaman gidicez biz :26:
hoşbulduk canımmhoşgeldiniz kızlar....
hoşgeldin ezinecim nasılsın?
7. ay bittikten sonra sanırım canım, 8. ayda yapılmaya başlanıyor diye biliyorum
hoşgeldin şekerimm afiyet olsun benim de iştahım kapalı bu aralar kendime şaşırıyorumyemeğimi yedim ( gerçi pek hoşuma gitmedi bi çorba iştim bide salata adam olana yeter bilemmm) koştum geldim yine yancazınızaaaa
7. ay bittikten sonra sanırım canım, 8. ayda yapılmaya başlanıyor diye biliyorum
Hosbulduk yavrimmm
yemeğimi yedim ( gerçi pek hoşuma gitmedi bi çorba iştim bide salata adam olana yeter bilemmm) koştum geldim yine yancazınızaaaa
Naber kuzullaar?
Ya ben 30.haftama girdim ama oglumu pek hissedemiyorum kac gündür yani gün icinde tabiiki hareket ediyor ama hic belirgin degil iyce telaslanmaya basladim bugün mesela hic tik yok..sizce normalmi ne yapsam bilemedim ki yardim edin kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?