2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

yerinde olsam hiç tınlamazdım hatta duymazdan gelir cevap bile vermezdim böyle anlayışsız insanlara, sen iznini almışsın onlara açıklama yapmak zorunda değilsin, hoş nezaketen yapmışsında ama bu insanlara değmez canımcım, bir dahakine al iznini gelme, ne için aldığını bile bilmesinler onlara ne ya, vurdum duymaz olcaksın böyle insanlara karşı, yazık üzmüşler seni, bebişte üzülmüştür, kıyamam size, sen bundan sonra al iznini bildiğini oku, ben öyle insanlara karşı acayip gaddarımdır, umurum bile olmaz, hatta bi soru sorar yüzüne bakarım soruyuda duyarım ama cevap bile vermem işime devam ederim, sana tavsiyem bu tatliş, hele hele böle insanlar için sakın üzme kendini , nefes darlığı bendede oluyor konuşurken bile, normalde hızlı konuşan biriyim ama nefes nefese kalıyorum çünkü bebiş bastırmaya başladı canım ondan, ağır hareketler yapmamız lazım, yürürken konuşurken veya bi iş yaparken
hay allamm yaa zıkkımın kökünü yesinler bunlar sana şöyle söyliyim yaranamazsın bu tarz insanlara yapıp getirsen bile, ben getirirdim arada haftasonları bişiler yapıp, sonra baktım bitek ben getiriyorum ama diğer arkadaşta ne kadar iyi yaptığını falan anlatır sürekli sadece dilinde aslında onun ama icraata gelince sıfır, baktım olmuyo hep ben hep ben sonra getirmemeye başladım, sora soruyolar ay sen eskiden yapar getirirdin yerdik falan diye bende vala önce sizin hamaratlığınızı bir görelimde ben sonra yaparım deyip lafı yapıştırdım suratlarına dahada konuyu açmadılar, sende öyle yap, önce sizler getirin bakalım marifetlerinizi bir görelim de gülerek kalsınlar öyle

hoş geldiniz hatunlar.

hanımlar ben biraz evi toplayayım,evde döküntü aldı başını gidiyor.sonra yine gelirim inşallah.ama çok konuşmayın yetişemiyorum size

hoşbulduk canım benim eşim gecedeydi dün gece geceden topladım evi şimdi rahat rahat oturucam inşallah

bende şanlıurfa lıyım muhasebe mezunuyum muhasebeciyim

yemeğimi yedim ( gerçi pek hoşuma gitmedi bi çorba iştim bide salata adam olana yeter bilemmm ) koştum geldim yine yancazınızaaaa

deliiii

benim oğlumun adı yahya kaan olacak
damadımın adı çok güzel

looricim hoşgeldin ne zmndır aklımda bişey var söylücem sana. bazı forumlarda bebeğinizin cinsiyeti diye bi bölüm var.
kız erkek ikiz falan diye onu biz de yapaamaz mıyız forumun başına? bir fikrin var mı?

kayseriliyim :) işletme mezunuyum, özel bi şirkette finans sorumlusuyum
sen ne iş yapıyorsun ?

kızım olacak adige inşallah :) senin?
benim de kız canım veeeeeeeeeeeeeeeee ben da gaysiriliyimmm

Naber kuzullaar?
Ya ben 30.haftama girdim ama oglumu pek hissedemiyorum kac gündür yani gün icinde tabiiki hareket ediyor ama hic belirgin degil iyce telaslanmaya basladim bugün mesela hic tik yok..sizce normalmi ne yapsam bilemedim ki yardim edin kizlarr

yemeğimi yedim ( gerçi pek hoşuma gitmedi bi çorba iştim bide salata adam olana yeter bilemmm ) koştum geldim yine yancazınızaaaa
hoşgeldin şekerimm afiyet olsun benim de iştahım kapalı bu aralar kendime şaşırıyorum bi de ramazan pidesi olmasa kilo bile almıcam aslında
7. ay bittikten sonra sanırım canım, 8. ayda yapılmaya başlanıyor diye biliyorum
beni bundan sonra iki haftada bir çagırıcak demek kiii 7. ayımızı doldurduk darısı 9. aya inş.

senin bebiş irimi canım? hamişliğin son aylarında bebişlerin yeri kalmayınca çok hareket edemezlermiş, benden ilerdesin sen çünkü 30.haftada gözüküyosun, sırt üstü yatıp denedinmi napıyo diye?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…