acaba bu forumun lideri olarak görüştüğün kimse var mıdır diye sordum canım bilmiyosan sıkıntı yok
bu topikteki ilk msjima mi gidiyimm :26:
demek Erzurumlusun bende Erzurumluyum neresinden
Zordur eminim ki canimBenim hic biseyim olmadigi icin ne mide bulantisi nede baska bisey artik hamile degilim herhalde fln bile diyodum Allaha sukur atlatmissin
adıyla buyusün inşallah dedemizin adı heralde :)benim oğlumun adı yahya kaan olacak
meslektaş sayılırız :)bende şanlıurfa lıyım muhasebe mezunuyum muhasebeciyim
deliiii
damadımın adı çok güzel
looricim hoşgeldin ne zmndır aklımda bişey var söylücem sana. bazı forumlarda bebeğinizin cinsiyeti diye bi bölüm var.
kız erkek ikiz falan diye onu biz de yapaamaz mıyız forumun başına? bir fikrin var mı?
benim de kız canım veeeeeeeeeeeeeeeee ben da gaysiriliyimmm
demek Erzurumlusun bende Erzurumluyum neresinden
kız bayburt minnak bir yer...Hele gelin bagam bende Bayburtluyum
tavuklum sen izne mi ayrıldın?oluyo cnm benm de her zaman çok hareketli olmuyo..şuan açlıktan mı bilmiom ama uyuyor yavrummgidiyim de bi çorba içiriyim kuzuma..
yok tatlım baba memleketi kayseri pınarbaşı ama bursada yaşıyorum canımadıyla buyusün inşallah dedemizin adı heralde :)
meslektaş sayılırız :)
amaneeeyyy gadasını aldığım kızımada arkadaş olur yavrucugun
neresindesın kayserının :) çok sevındım
tavuklum sen izne mi ayrıldın?
yok tatlım baba memleketi kayseri pınarbaşı ama bursada yaşıyorum canım
hiç götürmedi bizi memleketine fırsat olmadı yanii ama çok merak ediorum memleketimi
tavuklum sen izne mi ayrıldın?
yok tatlım baba memleketi kayseri pınarbaşı ama bursada yaşıyorum canım
hiç götürmedi bizi memleketine fırsat olmadı yanii ama çok merak ediorum memleketimi
ben tortumluyum da hemşeri mi görünce sevindm
tortumun neresindensin kız sen?
oluyo cnm benm de her zaman çok hareketli olmuyo..şuan açlıktan mı bilmiom ama uyuyor yavrummgidiyim de bi çorba içiriyim kuzuma..
arkadaşlar sizde vajinal bölgede ağrı oluyor mu sızı gibi ..
hakkaten öyleymiş kıssben senden daha çok gayseriliyim o zaman...6 yılım geçti oarada...
canım bende oluyo aradaarkadaşlar sizde vajinal bölgede ağrı oluyor mu sızı gibi ..
kızlar benim sorularıma hiç veren olmuyor sonra kızıyorum kendi kendime daha girmeyeceğim diye dayanamayıp giriyorum
vajinada ağrısı olan var mı birde ben öğretmenimde benim gibi olanlar doğum iznini ne yapacak
ben tortumluyum da hemşeri mi görünce sevindm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?