2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bu topikteki ilk msjima mi gidiyimm :26:

evet ilk mesaja git veya sayfanın üst kısmına çık küçük bir şekilde seçenekler tuşu var..sayfayı sen açtığın için sana görünür sadece..onu tıkla anket ekle butonu vardır mutlaka gerisini sen getiriverirsin kuzu...adigenin eklediği resimdeki seçenekleri de koydun mu tamamdır...

benim oğlumun adı yahya kaan olacak
adıyla buyusün inşallah dedemizin adı heralde :)
bende şanlıurfa lıyım muhasebe mezunuyum muhasebeciyim
meslektaş sayılırız :)

amaneeeyyy gadasını aldığım kızımada arkadaş olur yavrucugun
neresindesın kayserının :) çok sevındım

oluyo cnm benm de her zaman çok hareketli olmuyo..şuan açlıktan mı bilmiom ama uyuyor yavrummgidiyim de bi çorba içiriyim kuzuma..
tavuklum sen izne mi ayrıldın?

adıyla buyusün inşallah dedemizin adı heralde :)

meslektaş sayılırız :)

amaneeeyyy gadasını aldığım kızımada arkadaş olur yavrucugun
neresindesın kayserının :) çok sevındım
yok tatlım baba memleketi kayseri pınarbaşı ama bursada yaşıyorum canım
hiç götürmedi bizi memleketine fırsat olmadı yanii ama çok merak ediorum memleketimi

hiç götürmedi bizi memleketine fırsat olmadı yanii ama çok merak ediorum memleketimi

git gör pınarbaşını ben 3 sene orda çalıştım gelişmemiş bir yer ama halkı çok ii

ben senden daha çok gayseriliyim o zaman... 6 yılım geçti oarada...

kızlar benim sorularıma hiç veren olmuyor sonra kızıyorum kendi kendime daha girmeyeceğim diye dayanamayıp giriyorum

vajinada ağrısı olan var mı birde ben öğretmenimde benim gibi olanlar doğum iznini ne yapacak

oluyo cnm benm de her zaman çok hareketli olmuyo..şuan açlıktan mı bilmiom ama uyuyor yavrummgidiyim de bi çorba içiriyim kuzuma..

Evet bende herzaman hareketli olmasini bekleyemem canimcim ama hareket etsede belli degil pek bakalim suan sirtüstü yattim biraz hareketlendi gibi insaallah iyce cosar oglusum.oyy annesi acikmistir yavrum hemen mamasini ver kiyamam
arkadaşlar sizde vajinal bölgede ağrı oluyor mu sızı gibi ..

Bende oluyor bazen canim sen kacinci haftadasinki?

canım hepimizde var kuzular büyüdükçe yerleri daralıyo baskı yapıyolar her tarafımız ağrıyo...dün konuşuldu herhalde bu konu...sıkıntı yok anlayacağın...bende öğretmenim izin işini de seminere katılıp ayın 16sında ayrılmayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…