2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar :))

ne yazık ki bizimkide izin falan yaptırmıo sadece 29 ekim yani 30 ağustos benim içinde farketmio , çalışıcam yani :S
bendensin

evt sanırım açılması başlamış bakalım ne zaman doğacak kızçemizz amin canım allah herkesi sağsalim kurtarsın

şimdilik depoluyoruz sanırımm uykuyu sonra az uyucaz zaten
evet canım uyuklamak falan iyi ama kocalarımızla da başbaşa son vakitlerimiz daha iyi değerlendirsek diye düşünüyorum ama uyku galip geliyo

günaydın kızlar nasılsınız bu gün ?:82::82::82:
günaydın şebicim iyiyiz sen nasılsın?

belimizi tuta tuta bizde geldik.....nasılsınız topik ahalisi...
_ujjgeldinizzzzzzzzzzzzz ne var ne yok canım?

ipana reklamı gibi mi Allah iyiliğini versin koptum benzetmene :)

merhaba kışlar günaydın herkese ban pek günaydın olmadı neyse

kamudayım canikom. peeeh o zaman benm alacağım 180 lira mıymış.bebeme gider de bez alırım onunla :)
canım doğum izni süresince biz maaşımız aylık yine alıyoruz ama özeldekiler izin bittikten sonra toplu olarak sgkdan doğum parası aı altında alıyolr. aradaki fark bu. ekstradan 180 milyon iyi bence
evet canım uyuklamak falan iyi ama kocalarımızla da başbaşa son vakitlerimiz daha iyi değerlendirsek diye düşünüyorum ama uyku galip geliyo

ayyy banada iftardan sonra feci ağırlık çöküyo sankim oruç tutuyom uyuyom kalıyom napıyım

ramazanda baya çarptı bizi ya dün gece iftardaydık eve gelmek çok zor oluyor tabi sonra işe gelmekte

inşallah canım tam geçmiş değil ama eskisi gibi de değil

günaydın canımmmmmmmmmmm ne var ne yok?

o ağırlık bana bile çöktüğü için kıyamıyorum hiç kucacımmaaa

günaydın cnm, iilik şükür bi problem yok..kshvsltı ysptık bebişle

yaa adige dün sabahtan beri bebeğin hareketleri o kadar belirginleşti ki, ilk defa onun hareketiyle uyandım, arada ufaktan kemik gibi hissediorum biyerlerimde, görüntüsü acaip belli..maşallah büyüdüler yaa demek..bu cmt randevu var çok meraktayım

kızlarrr herkese günaydınnn..valla sürünerek geldim işe bir insan bu kadarmı berbat olur her tarafım ağırıyor özelliklede baldırlarım,cumartesiyi pazara bağlayan gece sahura kadar ayaktaydım eşimle ramazan şenliklerine gittik aslında hep oturdum ama uznıp dinlenmenin yerini kesinlikle almıyor saat 2 de eve geldik uymayalım dedim sahura kalkamazdı eşim çünkü ozaman, neyse sahur yap felan derken 4:30 da anca yatmışızdır anam tam uykuya daldım sabah 10 a kadar 3 defa sağ baldırıma korkunç kıramplar girdi ama bir kaç dakikaya geçti ama şimdi 2 gündür aynı yer ağrıyor...

havalarda çok sıcak klimayı açıyorum hasta oluyorum,kapatıyorum sucuk gibi terliyorum,saç diplerim terden isilik oldu kıpkırmızı saçımı tarayınca çok acıyor içimden kafayı sıfıra vurdurmak bile geçiyor inanın...

işte arkadaşlar haliyeti ruhiyem bundan ibaret....haa bide kaç gündür internetim kesikti daha bu sabah yaptılar...

cnm ağrılsr dyanılmıycak gibiyse dr dan magnezyum iste iç,,,

günaydın cnm nooldu bugünde belinmi tuttu? benimde az önce boynuma bi ağrı girdi feciiii

bende anlamadım ki canım belim içeri çökük bir şekilde herhalde totom dışarı çıkıyo...

seronun ütü seansları başlamış
kız sero sen çalışmayınca ütü yarıya inmiştir heralde
yok kız yine aynı..bişi farketmiyo..yürüyüşlere başladım..kot pantolonda almadım yien kumaş giyiniyorum

_ujjgeldinizzzzzzzzzzzzz ne var ne yok canım?

nolsun cano koca bir toto ve göbek bu göbekin içinde bebek birde ben varım...

ggünaydın sana da gçmş olsun Allah şifa versin inşallah ........

ramazanda baya çarptı bizi ya dün gece iftardaydık eve gelmek çok zor oluyor tabi sonra işe gelmekte

sorma canım yaa hazır yemeğe bile gitmek zor geliyo ramazanda bi rehavet çöktü demek ki hepimize
aynen canımm resmen karnımın bi tarafı taş gibi oluyo hmmm diyorum burda kkafası var heralde yuvarlak gibi çünkü
gün içerisinde artık hareket etsin diye şaklabanlık yapmıyorum hep kıpır kıpır maşallah

merhabalar... size minnak kızımınnn hastane çıkışını çektiimmm...

2 tane daha resim vardı yakından onları eklemedi. niyekii..

Eklentiler

• $2013-07-21 09.53.47.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…