bendensingünaydın kızlar :))
ne yazık ki bizimkide izin falan yaptırmıo sadece 29 ekimyani 30 ağustos benim içinde farketmio , çalışıcam yani :S
evet canım uyuklamak falan iyi ama kocalarımızla da başbaşa son vakitlerimiz daha iyi değerlendirsek diye düşünüyorum ama uyku galip geliyoevt sanırım açılması başlamış bakalım ne zaman doğacak kızçemizz amin canım allah herkesi sağsalim kurtarsın
şimdilik depoluyoruz sanırımm uykuyu sonra az uyucaz zaten
günaydın şebicim iyiyiz sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız bu gün ?:82::82::82:
_ujjgeldinizzzzzzzzzzzzz ne var ne yok canım?belimizi tuta tuta bizde geldik.....nasılsınız topik ahalisi...
ipana reklamı gibi mi Allah iyiliğini versin koptum benzetmene :)
herkese günaydın kızlarrrrr Ankara da havalar çok güzel gidiyo son bi haftadır serin serin rahatız şükğr bunaltmıyo ağustosu da cıkarırsak bizden iyisi yok :)
evet canım uyuklamak falan iyi ama kocalarımızla da başbaşa son vakitlerimiz daha iyi değerlendirsek diye düşünüyorum ama uyku galip geliyo
canım doğum izni süresince biz maaşımız aylık yine alıyoruz ama özeldekiler izin bittikten sonra toplu olarak sgkdan doğum parası aı altında alıyolr. aradaki fark bu. ekstradan 180 milyon iyi bencekamudayım canikom. peeeh o zaman benm alacağım 180 lira mıymış.bebeme gider de bez alırım onunla :)
evet canım uyuklamak falan iyi ama kocalarımızla da başbaşa son vakitlerimiz daha iyi değerlendirsek diye düşünüyorum ama uyku galip geliyo
ben de ankaradayım. kız sen ankaranın neresinden,kız sen ankaranın neresindensin ?
merhaba kışlar günaydın herkese ban pek günaydın olmadı neyse
eryaman canım sen nerdensin ???
günaydın canımmmmmmmmmmm ne var ne yok?günaydın kızlar, bu ara yoğunum ne zaman girebilceğim belli olmuyo..naptınız bişi kaçırdım mı?:26:
o ağırlık bana bile çöktüğü için kıyamıyorum hiç kucacımmaaaonlarla vakit geçirsek iyi de iftardan sonra ağırlık çöküyormuş
senin neyin var hayırdır?
bendensin
günaydın şebicim iyiyiz sen nasılsın?
_ujjgeldinizzzzzzzzzzzzz ne var ne yok canım?
inşallah canım tam geçmiş değil ama eskisi gibi de değilinşallah iyi haberlerle dönersin tatlım. bence rahim kendini doğuma hazırladığıiçin belli bi dönem o ağrıyı çekmen gerekiyodu çektin vede bitti
cnm doğum yardımıyla doğum parası farklı şeyler bildiğim kadarıyla. sen kamuda mısın özelde mi? kamuda çalışanlara devlet doğum yardımı veriyomuş 180 tl felan. özeldekilerin doğum izni bittikten sonra alacakları para doğum parası.
günaydın cnm nooldu bugünde belinmi tuttu? benimde az önce boynuma bi ağrı girdi feciiii
günaydın canımmmmmmmmmmm ne var ne yok?
o ağırlık bana bile çöktüğü için kıyamıyorum hiç kucacımmaaa
kızlarrr herkese günaydınnn..valla sürünerek geldim işe bir insan bu kadarmı berbat olur her tarafım ağırıyor özelliklede baldırlarım,cumartesiyi pazara bağlayan gece sahura kadar ayaktaydım eşimle ramazan şenliklerine gittik aslında hep oturdum ama uznıp dinlenmenin yerini kesinlikle almıyor saat 2 de eve geldik uymayalım dedim sahura kalkamazdı eşim çünkü ozaman, neyse sahur yap felan derken 4:30 da anca yatmışızdır anam tam uykuya daldım sabah 10 a kadar 3 defa sağ baldırıma korkunç kıramplar girdi ama bir kaç dakikaya geçti ama şimdi 2 gündür aynı yer ağrıyor...
havalarda çok sıcak klimayı açıyorum hasta oluyorum,kapatıyorum sucuk gibi terliyorum,saç diplerim terden isilik oldu kıpkırmızı saçımı tarayınca çok acıyor içimden kafayı sıfıra vurdurmak bile geçiyor inanın...
işte arkadaşlar haliyeti ruhiyem bundan ibaret....haa bide kaç gündür internetim kesikti daha bu sabah yaptılar...
günaydın cnm nooldu bugünde belinmi tuttu? benimde az önce boynuma bi ağrı girdi feciiii
yok kız yine aynı..bişi farketmiyo..yürüyüşlere başladım..kot pantolonda almadım yien kumaş giyiniyorumseronun ütü seansları başlamış
kız sero sen çalışmayınca ütü yarıya inmiştir heralde
_ujjgeldinizzzzzzzzzzzzz ne var ne yok canım?
kızlarrr herkese günaydınnn..valla sürünerek geldim işe bir insan bu kadarmı berbat olur her tarafım ağırıyor özelliklede baldırlarım,cumartesiyi pazara bağlayan gece sahura kadar ayaktaydım eşimle ramazan şenliklerine gittik aslında hep oturdum ama uznıp dinlenmenin yerini kesinlikle almıyor saat 2 de eve geldik uymayalım dedim sahura kalkamazdı eşim çünkü ozaman, neyse sahur yap felan derken 4:30 da anca yatmışızdır anam tam uykuya daldım sabah 10 a kadar 3 defa sağ baldırıma korkunç kıramplar girdi ama bir kaç dakikaya geçti ama şimdi 2 gündür aynı yer ağrıyor...
havalarda çok sıcak klimayı açıyorum hasta oluyorum,kapatıyorum sucuk gibi terliyorum,saç diplerim terden isilik oldu kıpkırmızı saçımı tarayınca çok acıyor içimden kafayı sıfıra vurdurmak bile geçiyor inanın...
işte arkadaşlar haliyeti ruhiyem bundan ibaret....haa bide kaç gündür internetim kesikti daha bu sabah yaptılar...
ramazanda baya çarptı bizi ya dün gece iftardaydık eve gelmek çok zor oluyor tabi sonra işe gelmekte
aynen canımm resmen karnımın bi tarafı taş gibi oluyo hmmm diyorum burda kkafası var heralde yuvarlak gibi çünkügünaydın cnm, iilik şükür bi problem yok..kshvsltı ysptık bebişle
yaa adige dün sabahtan beri bebeğin hareketleri o kadar belirginleşti ki, ilk defa onun hareketiyle uyandım, arada ufaktan kemik gibi hissediorum biyerlerimde, görüntüsü acaip belli..maşallah büyüdüler yaa demek..bu cmt randevu var çok meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?