2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

günaydınlaaaar. herkeslere güzel bir gün diliyorum. sıcak olan memleketlere ankaradan serin hava gönderiyorum

günaydınnnnnnnnn kimsecikler uyanmamış beaaaa:44:kaldırın totolarınızı yataktannnnnnnnn biz oğluşumla sabahın köründe işe geldik uyanınnn lennnnnn

günaydın güzel annişler ve mutlu göbüşlerrrr

ben soluma yatamıyorum bir türlü.sağıma yatabiliyorum

günaydınlaaaar. herkeslere güzel bir gün diliyorum. sıcak olan memleketlere ankaradan serin hava gönderiyorum

günaydınnnnnnnnn kimsecikler uyanmamış beaaaa:44:kaldırın totolarınızı yataktannnnnnnnn biz oğluşumla sabahın köründe işe geldik uyanınnn lennnnnn

günaydın kızzzllaaarrrr
günaydın güzel annişler ve mutlu göbüşlerrrr
dünürcüm hoşgeldin günaydınn nasılsınız?

ben soluma yatamıyorum bir türlü.sağıma yatabiliyorum
ben artık alıştım canım sağıma da arada yatmak istiyorum ama benimkinin tekmeler sağa dönünce kesiliyo. o yüzden rahatsız oluyo gibi geliyo. doktorum da bebekler sola yatışı severler öyle yatmaya çalış dedi öyle yapıyoruz bakalım

madem bebekler solu seviyrmuş ben de öyle yatmaya çalışayım.

çalışan arkadaşlar belki faretmişlerdir ama ben daha bu sabah farkettim.30 ağustos cumaya denk geliyormuş. ne kadar mutlu oldum anlatamam

iyiyiz dünürcüm şükür senin kızçenin görümcesi doğacak sanırım onun için heyecanlıyız oğlumun ablası( amcasının kızı) bir kaç güne aramızda olacak allahın izni ile
sen nasılsın tatlım uykunu aldın mı

çalışan arkadaşlar belki faretmişlerdir ama ben daha bu sabah farkettim.30 ağustos cumaya denk geliyormuş. ne kadar mutlu oldum anlatamam
özel sektöre yok bayram mayram biziim patron enteresan bi adam sadece 29 ekim ve 1 mayısta izin yaptırıyor bize.

gerçekten miiiiiiiii ne güzel bi haber Allah yardımcıları olsun inş
uyku yetmiyo canım yaa çok uykuyu seven biri değilim ama hep yatıp yuvarlanasım var yatakta

kızlar bu arada ben dün daha önce doğum yapan bi arkadaşla konuştum raporu almak için 32+0 olduktan sonra gidicekmişizyani ,32 haftayı tam doldurmamız gerekiyo

özel sektöre yok bayram mayram biziim patron enteresan bi adam sadece 29 ekim ve 1 mayısta izin yaptırıyor bize.

ay pardon canm ya.senin akıllı patronun da insanlık edip izin versin bari sana

kızlar bu arada ben dün daha önce doğum yapan bi arkadaşla konuştum raporu almak için 32+0 olduktan sonra gidicekmişizyani ,32 haftayı tam doldurmamız gerekiyo

yani şimdi 33+0 da izine çıkacağız,öyle mi? bir de bu doğum parası nedir?

ay pardon canm ya.senin akıllı patronun da insanlık edip izin versin bari sana

yani şimdi 33+0 da izine çıkacağız,öyle mi? bir de bu doğum parası nedir?

canım yok 32+0 da gidip iznini alabilirsin.
Memurlara doğum yardımı Aylık katsayı x Gösterge katsayı (2500 x 0,073837 )= 2013 Ocak temmuz 184,59 TL dir . SSK lılara doğum yardımı yoktur. Fakat geçici işgöremezlik ödeneği verilir Halk dilinde Doğum parası yada analık parası doğum yapan bayanlara doğumdan önce ve sonra verilen geçici işgöremezlik ödeneğidir. Doğumdan önceki ve sonraki 8 haftalık süre içinde verilir .Çoğul gebelik halinde doğumdan önceki 8 haftaya 2 hafta daha eklenerek 10 haftalık süre için verilir . Doğum parasının şartları İstirahat başladığında sigortalılık niteliğinin sona ermemiş olması doğumdan önceki bir yıllık sürede 90 gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması istirahatli sürede işyerinde çalışılmaması ve doğum olayının gerçekleşmesidir.Peki ne kadar doğum parasının miktarı ve tutarı nedir. Geçici iş göremezlik ödeneklerin hesabına esas tutulacak günlük kazanç doğumun olduğu tarihten, önceki on iki aydaki son üç ay içinde 80 inci maddeye göre hesaplanacak prime esas kazançlar toplamının, bu kazançlara esas prim ödeme gün sayısına bölünmesi suretiyle hesaplanacaktır. Sigortalılara hesaplanacak günlük kazancının yatarak tedavilerde yarısı, ayaktan tedavilerde ise 2/3’ ü üzerinden hesap edilerek geçici iş göremezlik ödeneği verilecektir.

Dün paylaştıklarını okumuştum benimde aynı senin gibi şikayetlerim var karnım kasılıyor taş gibi oluyor ara ara hiç rahat yürüyemiyorum özele gitmeme ramen doktorum pek ilgilenmiyor gibi geldi senin doktorun hangi ilaçları verdi sana yazarsan çok sevinirim .....

gerçekten miiiiiiiii ne güzel bi haber Allah yardımcıları olsun inş
uyku yetmiyo canım yaa çok uykuyu seven biri değilim ama hep yatıp yuvarlanasım var yatakta

evt sanırım açılması başlamış bakalım ne zaman doğacak kızçemizz amin canım allah herkesi sağsalim kurtarsın

şimdilik depoluyoruz sanırımm uykuyu sonra az uyucaz zaten

canikom ben de özele gidiyordum ama kadının bana garezi mi vardr nedir depolarımı boşalltrmış.ne vitamin ne demir ne de calsiyum vermişti. tahlil yaptırıyorduk ben kendi ağzımla söylüyordum başlamayacak mıyız diye. gerek yok gerek yok deyip bu noktaya geldik. kasılmalarımın da hepsi depoların boşalmasından kaynaklanıyormuş. demir olarak ferrum fort verdi. vitamin olarak elevit verdi. calsiyum için de osteocare verdi. calsiyumu günde 3 kez diğrlerini günde 1 kez alıyorum.belki senin dr un başlamıştr sana bunlardan.bana başlanmadığı için bu noktaya gelmiştik. sen bu ilaçları alıyorsan acaba başka sebepten dolayı mı şikayetlerin var?

günaydın cnm ben düne göre gayet iyiyim içimde bi çalışma aşkı var sanırım gidene kadar işleri bitirmeye çalışıyorum. sen nasılsın ağrın geçtimi? doktora gidicekmisin bugün
iyi olmana sevindim tatlım bende düne göre iyiyim (galiba) yada acıya alıştım dr randevum öğleden sonraya canım gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve ağrımı azaltacak bişeyler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…