günaydın canlaarrrr
dün o kadar hızlı ilerlediniz ki hiç bişeyi takip edemedim. Ama bugün kaçırma niyetinde değilim
kızzlaarr ben genelde soluma yatıyorum ve sabah kalktığımda bir bakıyorum benim göbeğin sol tarafı kocaman, taş gibi.
sağ tarafı sanki bomboş.
ipana reklamı gibi fırçalanmış taraf fırçalanmamış taraf oluyo
son 3-4 gündür de bu başladı göbek büyüyünce yörüngesi değişti
günaydınlaaaar. herkeslere güzel bir gün diliyorum. sıcak olan memleketlere ankaradan serin hava gönderiyorum
günaydınnnnnnnnn kimsecikler uyanmamış beaaaa:44:kaldırın totolarınızı yataktannnnnnnnn biz oğluşumla sabahın köründe işe geldik uyanınnn lennnnnn
günaydın canlaarrrr
dün o kadar hızlı ilerlediniz ki hiç bişeyi takip edemedim. Ama bugün kaçırma niyetinde değilim
kızzlaarr ben genelde soluma yatıyorum ve sabah kalktığımda bir bakıyorum benim göbeğin sol tarafı kocaman, taş gibi.
sağ tarafı sanki bomboş.
son 3-4 gündür de bu başladı göbek büyüyünce yörüngesi değişti
günaydınlaaaar. herkeslere güzel bir gün diliyorum. sıcak olan memleketlere ankaradan serin hava gönderiyorum
günaydınnnnnnnnn kimsecikler uyanmamış beaaaa:44:kaldırın totolarınızı yataktannnnnnnnn biz oğluşumla sabahın köründe işe geldik uyanınnn lennnnnn
dünürcüm hoşgeldin günaydınngünaydın güzel annişler ve mutlu göbüşlerrrr
ben artık alıştım canım sağıma da arada yatmak istiyorum ama benimkinin tekmeler sağa dönünce kesiliyo. o yüzden rahatsız oluyo gibi geliyo. doktorum da bebekler sola yatışı severler öyle yatmaya çalış dedi öyle yapıyoruz bakalımben soluma yatamıyorum bir türlü.sağıma yatabiliyorum
günaydın canlaarrrr
sağ tarafı sanki bomboş.
son 3-4 gündür de bu başladı göbek büyüyünce yörüngesi değişti[/QUOTE]
günaydın cnmmm. demekki senin bebiş sol tarafına toplanıyo. bende dün akşam işten gelince biraz uzandım bizimki hop hop bişeyler yaptı sonra baktım sol tarafta sanki hiçbişi yok sağ taraf yukarı kalkmışoraya toplandı galiba minnakım
günaydın kızzzllaaarrrr
dünürcüm hoşgeldin günaydınnnasılsınız?
ben artık alıştım canım sağıma da arada yatmak istiyorum ama benimkinin tekmeler sağa dönünce kesiliyo. o yüzden rahatsız oluyo gibi geliyo. doktorum da bebekler sola yatışı severler öyle yatmaya çalış dedi öyle yapıyoruz bakalım
günaydın kızzzllaaarrrr
dünürcüm hoşgeldin günaydınnnasılsınız?
ben artık alıştım canım sağıma da arada yatmak istiyorum ama benimkinin tekmeler sağa dönünce kesiliyo. o yüzden rahatsız oluyo gibi geliyo. doktorum da bebekler sola yatışı severler öyle yatmaya çalış dedi öyle yapıyoruz bakalım
özel sektöre yok bayram mayramçalışan arkadaşlar belki faretmişlerdir ama ben daha bu sabah farkettim.30 ağustos cumaya denk geliyormuş. ne kadar mutlu oldum anlatamam
iyiyiz dünürcüm şükür senin kızçenin görümcesi doğacak sanırım onun için heyecanlıyız oğlumun ablası( amcasının kızı) bir kaç güne aramızda olacak allahın izni ile
sen nasılsın tatlım uykunu aldın mı
özel sektöre yok bayram mayrambiziim patron enteresan bi adam sadece 29 ekim ve 1 mayısta izin yaptırıyor bize.
kızlar bu arada ben dün daha önce doğum yapan bi arkadaşla konuştum raporu almak için 32+0 olduktan sonra gidicekmişizyani ,32 haftayı tam doldurmamız gerekiyo
ay pardon canm ya.senin akıllı patronun da insanlık edip izin versin bari sana
yani şimdi 33+0 da izine çıkacağız,öyle mi? bir de bu doğum parası nedir?
özel sektöre yok bayram mayrambiziim patron enteresan bi adam sadece 29 ekim ve 1 mayısta izin yaptırıyor bize.
gerçekten miiiiiiiii ne güzel bi haberAllah yardımcıları olsun inş
uyku yetmiyo canım yaa çok uykuyu seven biri değilim ama hep yatıp yuvarlanasım var yatakta
Dün paylaştıklarını okumuştum benimde aynı senin gibi şikayetlerim var karnım kasılıyor taş gibi oluyor ara ara hiç rahat yürüyemiyorum özele gitmeme ramen doktorum pek ilgilenmiyor gibi geldi senin doktorun hangi ilaçları verdi sana yazarsan çok sevinirim .....
günaydın kızlar nasılsınız bu gün ?:82::82::82:
günaydın kızlar :))
ne yazık ki bizimkide izin falan yaptırmıo sadece 29 ekimyani 30 ağustos benim içinde farketmio , çalışıcam yani :S
iyi olmana sevindim tatlım bende düne göre iyiyim (galiba) yada acıya alıştımgünaydın cnm ben düne göre gayet iyiyim içimde bi çalışma aşkı varsanırım gidene kadar işleri bitirmeye çalışıyorum. sen nasılsın ağrın geçtimi? doktora gidicekmisin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?