canım yok 32+0 da gidip iznini alabilirsin.
Memurlara doğum yardımı Aylık katsayı x Gösterge katsayı (2500 x 0,073837 )= 2013 Ocak temmuz 184,59 TL dir . SSK lılara doğum yardımı yoktur. Fakat geçici işgöremezlik ödeneği verilir Halk dilinde Doğum parası yada analık parası doğum yapan bayanlara doğumdan önce ve sonra verilen geçici işgöremezlik ödeneğidir. Doğumdan önceki ve sonraki 8 haftalık süre içinde verilir .Çoğul gebelik halinde doğumdan önceki 8 haftaya 2 hafta daha eklenerek 10 haftalık süre için verilir . Doğum parasının şartları İstirahat başladığında sigortalılık niteliğinin sona ermemiş olması doğumdan önceki bir yıllık sürede 90 gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması istirahatli sürede işyerinde çalışılmaması ve doğum olayının gerçekleşmesidir.Peki ne kadar doğum parasının miktarı ve tutarı nedir. Geçici iş göremezlik ödeneklerin hesabına esas tutulacak günlük kazanç doğumun olduğu tarihten, önceki on iki aydaki son üç ay içinde 80 inci maddeye göre hesaplanacak prime esas kazançlar toplamının, bu kazançlara esas prim ödeme gün sayısına bölünmesi suretiyle hesaplanacaktır. Sigortalılara hesaplanacak günlük kazancının yatarak tedavilerde yarısı, ayaktan tedavilerde ise 2/3’ ü üzerinden hesap edilerek geçici iş göremezlik ödeneği verilecektir.
günaydın kızlar nasılsınız bu gün ?:82::82::82:
var hala kuzum ama eskiye nazaran katlanılmayacak gibi değil hamdolsungünaydın bebek biz iyiyiz senin ağrıların nasıl oldu
iyi olmana sevindim tatlım bende düne göre iyiyim (galiba) yada acıya alıştımdr randevum öğleden sonraya canım gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve ağrımı azaltacak bişeyler vardır
hoşgeldin kuzu iyi olmaya çalışıyoruz biz de belin mi acıyo tatlımmbelimizi tuta tuta bizde geldik.....nasılsınız topik ahalisi...
hoşgeldin kuzu iyi olmaya çalışıyoruz biz de belin mi acıyo tatlımm
var hala kuzum ama eskiye nazaran katlanılmayacak gibi değil hamdolsun
belimizi tuta tuta bizde geldik.....nasılsınız topik ahalisi...
sağol canm, bende olmadı bilgim de yok inan dr unu ara sor istersen kontrolüne çok varsa için rahat etsin canımkuzu ben de senin iyi olmana sevindim valla.dediğin gibi belki de alışıyorsundur.
bu arada sizlere başka bir sey soracağım benım bu hamilelik döneminde vücudumda küçük küçük et benleri çıkmaya başladı. dr a sormayı unuttum. benm gibi olanınız var mı acaba?
öyle canım her gün farklı acıyla uyanıyoruz Allah yardımcımız olsunher gün bir yerim ağrıyo kuzu artık alıştım ben bu ağrılara...
inşallah canımmçok şükür düzelecek demekki
hoşgeldin hamile kadınnn
çok şükür düzelecek demekki
hoşgeldin hamile kadınnn
öyle canım her gün farklı acıyla uyanıyoruz Allah yardımcımız olsun
günaydın canlaarrrr
dün o kadar hızlı ilerlediniz ki hiç bişeyi takip edemedim. Ama bugün kaçırma niyetinde değilim
kızzlaarr ben genelde soluma yatıyorum ve sabah kalktığımda bir bakıyorum benim göbeğin sol tarafı kocaman, taş gibi.
sağ tarafı sanki bomboş.
ipana reklamı gibi fırçalanmış taraf fırçalanmamış taraf oluyo
son 3-4 gündür de bu başladı göbek büyüyünce yörüngesi değişti
herkese günaydın kızlarrrrr Ankara da havalar çok güzel gidiyo son bi haftadır serin serin rahatız şükğr bunaltmıyo ağustosu da cıkarırsak bizden iyisi yok :)
inşallah iyi haberlerle dönersin tatlım. bence rahim kendini doğuma hazırladığıiçin belli bi dönem o ağrıyı çekmen gerekiyodu çektin vede bittiiyi olmana sevindim tatlım bende düne göre iyiyim (galiba) yada acıya alıştımdr randevum öğleden sonraya canım gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve ağrımı azaltacak bişeyler vardır
cnm doğum yardımıyla doğum parası farklı şeyler bildiğim kadarıyla. sen kamuda mısın özelde mi? kamuda çalışanlara devlet doğum yardımı veriyomuş 180 tl felan. özeldekilerin doğum izni bittikten sonra alacakları para doğum parası.bu doğu parası bizim izinliyken alacağımız maaş mı olacak yoksa devlet baba nüfusa katkı yaptın sana ekstra para mı veriyorum diyecek.bir yerde okudum 100-200 liradan bahsediyor bi yerde okudum 2000 liralardan bahsediyor
burada da tam tersi...şimdi bir yandan da ütü yapıyorum..su fışkırıyor her bir tarafımdan...
inşallah iyi haberlerle dönersin tatlım. bence rahim kendini doğuma hazırladığıiçin belli bi dönem o ağrıyı çekmen gerekiyodu çektin vede bitti
cnm doğum yardımıyla doğum parası farklı şeyler bildiğim kadarıyla. sen kamuda mısın özelde mi? kamuda çalışanlara devlet doğum yardımı veriyomuş 180 tl felan. özeldekilerin doğum izni bittikten sonra alacakları para doğum parası.
günaydın cnm nooldu bugünde belinmi tuttu? benimde az önce boynuma bi ağrı girdi feciiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?