2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bu doğu parası bizim izinliyken alacağımız maaş mı olacak yoksa devlet baba nüfusa katkı yaptın sana ekstra para mı veriyorum diyecek.bir yerde okudum 100-200 liradan bahsediyor bi yerde okudum 2000 liralardan bahsediyor

iyi olmana sevindim tatlım bende düne göre iyiyim (galiba) yada acıya alıştım dr randevum öğleden sonraya canım gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve ağrımı azaltacak bişeyler vardır

kuzu ben de senin iyi olmana sevindim valla.dediğin gibi belki de alışıyorsundur.

bu arada sizlere başka bir sey soracağım benım bu hamilelik döneminde vücudumda küçük küçük et benleri çıkmaya başladı. dr a sormayı unuttum. benm gibi olanınız var mı acaba?

sağol canm, bende olmadı bilgim de yok inan dr unu ara sor istersen kontrolüne çok varsa için rahat etsin canım

ipana reklamı gibi mi Allah iyiliğini versin koptum benzetmene :)

iyi olmana sevindim tatlım bende düne göre iyiyim (galiba) yada acıya alıştım dr randevum öğleden sonraya canım gidicem inşallah kötü bişey yoktur ve ağrımı azaltacak bişeyler vardır
inşallah iyi haberlerle dönersin tatlım. bence rahim kendini doğuma hazırladığıiçin belli bi dönem o ağrıyı çekmen gerekiyodu çektin vede bitti

cnm doğum yardımıyla doğum parası farklı şeyler bildiğim kadarıyla. sen kamuda mısın özelde mi? kamuda çalışanlara devlet doğum yardımı veriyomuş 180 tl felan. özeldekilerin doğum izni bittikten sonra alacakları para doğum parası.
belimizi tuta tuta bizde geldik.....nasılsınız topik ahalisi...

günaydın cnm nooldu bugünde belinmi tuttu? benimde az önce boynuma bi ağrı girdi feciiii

kamudayım canikom. peeeh o zaman benm alacağım 180 lira mıymış.bebeme gider de bez alırım onunla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…