bende anlamadım ki canım belim içeri çökük bir şekilde herhalde totom dışarı çıkıyo...
yok kız yine aynı..bişi farketmiyo..yürüyüşlere başladım..kot pantolonda almadım yien kumaş giyiniyorum
nolsun cano koca bir toto ve göbek bu göbekin içinde bebek birde ben varım...
günaydın cnm, iilik şükür bi problem yok..kshvsltı ysptık bebişle
yaa adige dün sabahtan beri bebeğin hareketleri o kadar belirginleşti ki, ilk defa onun hareketiyle uyandım, arada ufaktan kemik gibi hissediorum biyerlerimde, görüntüsü acaip belli..maşallah büyüdüler yaa demek..bu cmt randevu var çok meraktayım
sorma canım yaa hazır yemeğe bile gitmek zor geliyo ramazanda bi rehavet çöktü demek ki hepimize
aynen canımm resmen karnımın bi tarafı taş gibi oluyo hmmm diyorum burda kkafası var heralde yuvarlak gibi çünkü
gün içerisinde artık hareket etsin diye şaklabanlık yapmıyorum hep kıpır kıpır maşallah
cnm ağrılsr dyanılmıycak gibiyse dr dan magnezyum iste iç,,,
ggünaydın sana da gçmş olsun Allah şifa versin inşallah ........
maşallah bebeğine,bebeklerimize.sen bir de onun büyümüşlüğünü ultrasonda gör :) ben de elini ayağını krnıma dayadıklarında ne zaman belli olacak diye bekliyorum
bende anlamadım ki canım belim içeri çökük bir şekilde herhalde totom dışarı çıkıyo...
yok kız yine aynı..bişi farketmiyo..yürüyüşlere başladım..kot pantolonda almadım yien kumaş giyiniyorum
nolsun cano koca bir toto ve göbek bu göbekin içinde bebek birde ben varım...
koca toto kısmına hiç girmiyelim canımyanaklarım da tombullaştı ki gözümün altı dolu dolu oluyo gülünce
kızlarrr herkese günaydınnn..valla sürünerek geldim işe bir insan bu kadarmı berbat olur her tarafım ağırıyor özelliklede baldırlarım,cumartesiyi pazara bağlayan gece sahura kadar ayaktaydım eşimle ramazan şenliklerine gittik aslında hep oturdum ama uznıp dinlenmenin yerini kesinlikle almıyor saat 2 de eve geldik uymayalım dedim sahura kalkamazdı eşim çünkü ozaman, neyse sahur yap felan derken 4:30 da anca yatmışızdır anam tam uykuya daldım sabah 10 a kadar 3 defa sağ baldırıma korkunç kıramplar girdi ama bir kaç dakikaya geçti ama şimdi 2 gündür aynı yer ağrıyor...
havalarda çok sıcak klimayı açıyorum hasta oluyorum,kapatıyorum sucuk gibi terliyorum,saç diplerim terden isilik oldu kıpkırmızı saçımı tarayınca çok acıyor içimden kafayı sıfıra vurdurmak bile geçiyor inanın...
işte arkadaşlar haliyeti ruhiyem bundan ibaret....haa bide kaç gündür internetim kesikti daha bu sabah yaptılar...
valla ben işe gelmediğim zamanlarda genelde eşofman giyiyorum evin oralarda dışarı çıkarken
evet ben de öyle eşime bile diyorum hamile olduğumu şimdi şimdi hissediyorum diye.maşallah cnm yaa çok daha güzel geliyo bana biraz sert olabilse de bazeniçimde tam bi bebek oldugunu hissettim şimdi
ıı ıhhhhhhhhhhhh hayatta olmasssgel ölçelim bakalım kimin toto büyük...
bitanesini daha ekedim diğeri eklenmedi sanırım boyutu yüksek...
evet ben de öyle eşime bile diyorum hamile olduğumu şimdi şimdi hissediyorum diye.
bi de ittiriyo sanki bazen acıyo resmen karnımın içi. ama annesi kurban olsun onaaaaaaaaaaaa
ıı ıhhhhhhhhhhhh hayatta olmasss
o totoyu hiç sorma totoyuuuubende anlamadım ki canım belim içeri çökük bir şekilde herhalde totom dışarı çıkıyo...
merhabalar... size minnak kızımınnn hastane çıkışını çektiimmm...
2 tane daha resim vardı yakından onları eklemedi. niyekii..
o totoyu hiç sorma totoyuuuu
maşallah cnm çok güzeller. Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?