2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlarr hepinize günaydınn...yine uykusuz bir gece geçirdim ...sırt ağrımdan dolayı böyle bir ağrı yok kitleniyor belli bir noktada nefesimi kesiyor sabaha kadar devam ediyor dön sağa dön sola eşim uykusunun arasında zavallım belime masaj yapsada açılmıyor resmen inliyorum ağrıdan onuda uyutmuyorum..sabah yataktan kalkana kadar devam ediyor ağrı ama sonra hiçbirşeyim kalmıyor benim gibi sırt ağrısı yaşayan varmı kızlar? sizce neden olabilir kasların açılmasındanmı acaba? :/ bebek ağırlaşınca hiç düşünemiyorum bu ağrının boyutunu inşallah ilerlemez

koca toto kısmına hiç girmiyelim canım yanaklarım da tombullaştı ki gözümün altı dolu dolu oluyo gülünce

maşallah bebeğine,bebeklerimize.sen bir de onun büyümüşlüğünü ultrasonda gör :) ben de elini ayağını krnıma dayadıklarında ne zaman belli olacak diye bekliyorum

maşallah cnm yaa çok daha güzel geliyo bana biraz sert olabilse de bazeniçimde tam bi bebek oldugunu hissettim şimdi

maşallah bebeğine,bebeklerimize.sen bir de onun büyümüşlüğünü ultrasonda gör :) ben de elini ayağını krnıma dayadıklarında ne zaman belli olacak diye bekliyorum

2 gündür çok belirginleşti hareketler ama biraz da aşağıda hissediyo gibiyim:44:bakalım cmt belli olur nerede napıyo bıdık oğlan

valla ben işe gelmediğim zamanlarda genelde eşofman giyiyorum evin oralarda dışarı çıkarken

ben de her gece kramplarala uyanıyorum.ben de ilaca yeni başladım.sanki etkisini gösterdi gibi.inşallah senin sıkıntıların da geçer.Allah bütün hastalara dertlilere şifa versin

bitanesini daha ekedim diğeri eklenmedi sanırım boyutu yüksek...

Eklentiler

• $2013-07-21 09.57.14.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 53
maşallah cnm yaa çok daha güzel geliyo bana biraz sert olabilse de bazeniçimde tam bi bebek oldugunu hissettim şimdi
evet ben de öyle eşime bile diyorum hamile olduğumu şimdi şimdi hissediyorum diye.
bi de ittiriyo sanki bazen acıyo resmen karnımın içi. ama annesi kurban olsun onaaaaaaaaaaaa

gel ölçelim bakalım kimin toto büyük...
ıı ıhhhhhhhhhhhh hayatta olmasss

bende anlamadım ki canım belim içeri çökük bir şekilde herhalde totom dışarı çıkıyo...
o totoyu hiç sorma totoyuuuu

merhabalar... size minnak kızımınnn hastane çıkışını çektiimmm...

2 tane daha resim vardı yakından onları eklemedi. niyekii..

maşallah cnm çok güzeller. Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin

günaydın kızlarr... koca borcamı kırdım mutfağa... süpürmeye de hiç gözüm kesmedi... kalkıp mutfak temizlemem lazım

ayy dayanamadım şu temmuz annelerinin topiğina baktım yaa ne güzel doğurmuşlar minnakları kucaklarında. bizimde o günlerimiz gelicekmi yaaa yavrumun kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…