2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar dün kabus gerçekleşti ağdaya gittim
ooooooooooooooooooo pırıl pırıl oldun yanii ne güzel darısı başıma

evde olanlar mesura alıp totonuzu ölçün :)
kolay gelsinnn benim de metre var masada kalkıym ayağa mağazanın içinde bi ölçiym millet delirdi bu kadın iyice desin

ben birde ütü yaapıyorum bu sıcakta...
offfffffffffffffffffffff benim evde bi tepecik var ütülenmek için bekleyen

cok güzelmiş canım aziz bebe den mı aldın ikisini de ben de beğenmiştim ama daha almadım bayramdan sonra bi çarşı yapacağız...

çok tatlı canım Allah can sağlığı ile giymeyi nasip etsin

teşekkürler kızlaar.. inş hepimizin bebeğine giydirmeyi nasip eder.

canm ben antalya da d&d toys die bi mağaza var ordan aldım. herkese açtık tek tek bütün parçalarını gösterdim. çünkü çok beğenerek aldım. bi tane aldım canm. aynı takım onlar. sende inş içine sinen güzel bi takım bulur alırsın inş..

cok güzelmiş canım aziz bebe den mı aldın ikisini de ben de beğenmiştim ama daha almadım bayramdan sonra bi çarşı yapacağız...

çok tatlı canım Allah can sağlığı ile giymeyi nasip etsin

teşekkürler kızlaar.. inş hepimizin bebeğine giydirmeyi nasip eder.

canm ben antalya da d&d toys die bi mağaza var ordan aldım. herkese açtım tek tek bütün parçalarını gösterdim. çünkü çok beğenerek aldım. bi tane aldım canm. aynı takım onlar. sende inş içine sinen güzel bi takım bulur alırsın inş..

ayyy bende gidicem artık ben utanmam da istanbulda gidecek bi yer bulamadım yani güvenemedim

canım pamuklu mu bunlar bi de sorması ayıp ne kadara aldın ben azizbebeden bakıyorum şimdi internetten 58-117 arasında değişiyo fiyatları ama senınkıne bittim :)

benimde bitti ütüm ohhhh darısı başına...ama midem fena bulanıyo...

aminnn canımmmmmmmmmmmmm. ellerine sağlıkk
sıcaktan fenalık gelmiştir normal karnın mı aç yoksa???

ayyy bende gidicem artık ben utanmam da istanbulda gidecek bi yer bulamadım yani güvenemedim

gidelim dünürcüm parıl parıl parlayalım misssssssssssssss

aminnn canımmmmmmmmmmmmm. ellerine sağlıkk
sıcaktan fenalık gelmiştir normal karnın mı aç yoksa???

gidelim dünürcüm parıl parıl parlayalım misssssssssssssss

valla benim görüş alanım artık sıfır aşağı bölgeler ile aramda bir dağ var

tamam tamam sakinim

Eklentiler

• $1002457_669744159722406_1233370883_n.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 37
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim dün kızımı gördüm daha doğrusu pek göremedim.kızım eliyle yüzünü kapatmış.doktor teyzesi bekledi elini çeksin diye ama çekmedi yüzünden.resminde de öle çıktı.doktor teyzesi bile artık öğrenmiş huyunu bu eller hep yüzünde dedi.bebeğim 970 gram olmuş.normalmi dedim 26 haftalıksın haftana göre ne az ne de çok tam normal dedi.şeker yüklemem çok güzel geçti sonucumda çok güzel çıktı.artık bebeğimin herbişeyi hazır dün alışveriş yaptık herşeyini tamamladık sadece bebeğimi bekliyoruz artık :)

git canım valla ben böyle olduğunu bilseydim hiç çekinmezdim o kadar zaman ve memnun kaldım önemli olan güvenilir işini iyi yapan yer bulmak

evet canım çok fazla utanılacak bi durum değil sonuçta ihtiyaç hali
temiz ve güvenilir bi yer olduktan sonra hiç sorun olmaz

ooohh gözün aydın canm darısı başımıza. inş bende gitmeyi düşünüyorm haftasonu..

canım pamuklu mu bunlar bi de sorması ayıp ne kadara aldın ben azizbebeden bakıyorum şimdi internetten 58-117 arasında değişiyo fiyatları ama senınkıne bittim :)

aaayyy çok teşekkürler canm yaa mutlu oldum:). inş sende bulursun ozamn bundan... canm kız pamuklu demişti üstündede %100 pamuk yazıyodu die hatırlıyorum. nie ayıp olsun tatlım 115 yazıyodu etiket fiyatı bi indirimle 95e aldık...

valla benim görüş alanım artık sıfır aşağı bölgeler ile aramda bir dağ var
aynen canım bende de durum aynı ve aynayla falan da uğraşmamaya karar verdim. perşembe doktor randevum var bu seferlik yine kendim halledicem sonra dogruuuuuuuuuuuuuuu kuaföre benim totomu mu anlatcak millete anlatırsa ve ben duyarsam o tükkanı kim ayakta tutar bilmem

yumuşak yumuşak...ay bne gidemem herhalde...
ivitt yumoş oldum
darısı başına canım teptepimz oldum

git kuzu git valla utanma hiç önce çekiniyosun ama alışıyosun hemen
bebeğim ayy onunda işi yok adigenin totosundan kaç ağda bezi çıkardım diye yaycak memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…