ooooooooooooooooooo pırıl pırıl oldun yanii ne güzel darısı başımakızlar dün kabus gerçekleşti ağdaya gittim
evde olanlar mesura alıp totonuzu ölçün :)
offfffffffffffffffffffff benim evde bi tepecik var ütülenmek için bekleyen
ben birde ütü yaapıyorum bu sıcakta...
ayy ben remen bütün sülaleyi gözümin önünden geçiriyorum güzel ve yakışıklılar bi tarafa çirkinler bi tarafainşallah kızlar ben oğlumuuu çokkk merak ediyorumm. sizdede varmı bu merak:26:
cok güzelmiş canım aziz bebe den mı aldın ikisini de ben de beğenmiştim ama daha almadım bayramdan sonra bi çarşı yapacağız...
çok tatlı canım Allah can sağlığı ile giymeyi nasip etsin
cok güzelmiş canım aziz bebe den mı aldın ikisini de ben de beğenmiştim ama daha almadım bayramdan sonra bi çarşı yapacağız...
çok tatlı canım Allah can sağlığı ile giymeyi nasip etsin
başta çok utandımama sonra bayan çok ilgiliydi ilk defa geliyorm dedim beni yatıştırdı baya konuştuk falan çok tatlı bi hatundu ama acı kısmı çok fenaydı sonra geçti gerçi memnun kaldım kısacası tavsiye ederim 15 dk da pırıl pırıl oldum çıktım
teşekkürler kızlaar.. inş hepimizin bebeğine giydirmeyi nasip eder.
canm ben antalya da d&d toys die bi mağaza var ordan aldım. herkese açtık tek tek bütün parçalarını gösterdim. çünkü çok beğenerek aldım. bi tane aldım canm. aynı takım onlar. sende inş içine sinen güzel bi takım bulur alırsın inş..
benimde bitti ütüm ohhhh darısı başına...ama midem fena bulanıyo...
ayyy bende gidicem artık ben utanmam da istanbulda gidecek bi yer bulamadım yani güvenemedim
aminnn canımmmmmmmmmmmmm. ellerine sağlıkk
sıcaktan fenalık gelmiştir normalkarnın mı aç yoksa???
gidelim dünürcüm parıl parıl parlayalım misssssssssssssss
git canım valla ben böyle olduğunu bilseydim hiç çekinmezdim o kadar zaman ve memnun kaldım önemli olan güvenilir işini iyi yapan yer bulmakayyy bende gidicem artık ben utanmam da istanbulda gidecek bi yer bulamadım yani güvenemedim
git canım valla ben böyle olduğunu bilseydim hiç çekinmezdim o kadar zaman ve memnun kaldım önemli olan güvenilir işini iyi yapan yer bulmak
aminnn canımmmmmmmmmmmmm. ellerine sağlıkk
sıcaktan fenalık gelmiştir normalkarnın mı aç yoksa???
başta çok utandımama sonra bayan çok ilgiliydi ilk defa geliyorm dedim beni yatıştırdı baya konuştuk falan çok tatlı bi hatundu ama acı kısmı çok fenaydı sonra geçti gerçi memnun kaldım kısacası tavsiye ederim 15 dk da pırıl pırıl oldum çıktım
canım pamuklu mu bunlar bi de sorması ayıp ne kadara aldın ben azizbebeden bakıyorum şimdi internetten 58-117 arasında değişiyo fiyatları ama senınkıne bittim :)
aynen canım bende de durum aynı ve aynayla falan da uğraşmamaya karar verdim. perşembe doktor randevum var bu seferlik yine kendim halledicem sonra dogruuuuuuuuuuuuuuu kuaföre benim totomu mu anlatcak millete anlatırsa ve ben duyarsam o tükkanı kim ayakta tutar bilmemvalla benim görüş alanım artık sıfır aşağı bölgeler ile aramda bir dağ var
ivitt yumoş oldumyumuşak yumuşak...ay bne gidemem herhalde...
darısı başına canım teptepimz oldumooooooooooooooooooo pırıl pırıl oldun yanii ne güzel darısı başıma
kolay gelsinnn benim de metre var masada kalkıym ayağa mağazanın içinde bi ölçiym millet delirdi bu kadın iyice desin
git kuzu git valla utanma hiç önce çekiniyosun ama alışıyosun hemenaynen canım bende de durum aynı ve aynayla falan da uğraşmamaya karar verdim. perşembe doktor randevum var bu seferlik yine kendim halledicem sonra dogruuuuuuuuuuuuuuu kuaföre benim totomu mu anlatcak millete anlatırsa ve ben duyarsam o tükkanı kim ayakta tutar bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?