2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

maşallah bebeğine, sizlere de maşallah alışverişi tamamlanmış. ben de eşime diyorum alınacak bir sürü sey var diye de, amaaan ne var ki onda gider alırız deyip duruyor

teşekkürler tatlım gidin sizde hepimiz yumoşcuklar olalım

Kızlar ben geçen Azizbebe'den şu hastane çıkışını beğendim. Resimde rengi biraz soluk çıkmış ama gerçekte renkli kısımları daha canlı. Etikette 105 TL yazıyodu ama indirim varmış 80 TL civarına geliyo peşin. /B]

git kuzu git valla utanma hiç önce çekiniyosun ama alışıyosun hemen
bebeğim ayy onunda işi yok adigenin totosundan kaç ağda bezi çıkardım diye yaycak memlekete
ben hep gidiyordum geçen seneye kadar işte kız aynı kız
bişey dese derdi canım

kız ne oldu yineeekocişle kavgamı ettin:26:
yok kızz Allah korusun :))
face te gördüm de hoşuma gitti paylaştım

benimde cumartesi randevum var canım çok merak ediorum kilosunu inşallah bende böyle 900lü gramlar görürümm
maşallah kızınaaa

kız kim bilir kaç tane görüyor onlar kime anlatcakk

maşallah bebeğine, sizlere de maşallah alışverişi tamamlanmış. ben de eşime diyorum alınacak bir sürü sey var diye de, amaaan ne var ki onda gider alırız deyip duruyor

valla canım ben hamile kaldığım gibi başladım anca dün tamamladım.birkerde olmuyor canım hem rahat gezme açısından hem fiyat araştırma kalite araştırma açısından hemde birkerede maddi olarak zorlar canım.bir banyo havlusu için kaç dükkan gezdim istediğim yumuşaklıkta bulayım diye.bence biran önce başlayın alışverişe.rabbim herkesin bebeğine cicileri,ni giymeyi kısmet etsin

benimde cumartesi randevum var canım çok merak ediorum kilosunu inşallah bende böyle 900lü gramlar görürümm
maşallah kızınaaa

kız kim bilir kaç tane görüyor onlar kime anlatcakk
anlatmaz di mi
yok kıss ne anlatcak ama benim artık gitmem lazım en büyük korkularımdan biri ani doğum ve totomun hazır olmaması

Kızlar size bişey danışacağım her ayın 3 ünde özel hastanede randevum var en son gittiğimde bebeğim 850 gramdı.devlete gitmem ama bi gideyim dedim bu ay ortasında ayın 18 inde gittim yani 15 gün geçti son Dr kontrolümden bebeğim 1598 gram çıktı devletteki kontrolde iki haftada bukadar kilo artısı normalmidir? Yoksa ultrason aletlerindenmi değişiyor ?

selamlar kızlar bizim agrımız hafifledi ama hala sızısı var aman dikkat edin soguk almayın çok fena oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…