tamam tamam sakinim
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim dün kızımı gördüm daha doğrusu pek göremedim.kızım eliyle yüzünü kapatmış.doktor teyzesi bekledi elini çeksin diye ama çekmedi yüzünden.resminde de öle çıktı.doktor teyzesi bile artık öğrenmiş huyunu bu eller hep yüzünde dedi.bebeğim 970 gram olmuş.normalmi dedim 26 haftalıksın haftana göre ne az ne de çok tam normal dedi.şeker yüklemem çok güzel geçti sonucumda çok güzel çıktı.artık bebeğimin herbişeyi hazır dün alışveriş yaptık herşeyini tamamladık sadece bebeğimi bekliyoruz artık :)
teşekkürler tatlımooohh gözün aydın canm darısı başımıza. inş bende gitmeyi düşünüyorm haftasonu..
aaayyy çok teşekkürler canm yaa mutlu oldum:). inş sende bulursun ozamn bundan... canm kız pamuklu demişti üstündede %100 pamuk yazıyodu die hatırlıyorum. nie ayıp olsun tatlım 115 yazıyodu etiket fiyatı bi indirimle 95e aldık...
ben hep gidiyordum geçen seneye kadar işte kız aynı kızgit kuzu git valla utanma hiç önce çekiniyosun ama alışıyosun hemen
bebeğim ayy onunda işi yok adigenin totosundan kaç ağda bezi çıkardım diye yaycak memlekete
yok kızz Allah korusun :))kız ne oldu yineeekocişle kavgamı ettin:26:
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim dün kızımı gördüm daha doğrusu pek göremedim.kızım eliyle yüzünü kapatmış.doktor teyzesi bekledi elini çeksin diye ama çekmedi yüzünden.resminde de öle çıktı.doktor teyzesi bile artık öğrenmiş huyunu bu eller hep yüzünde dedi.bebeğim 970 gram olmuş.normalmi dedim 26 haftalıksın haftana göre ne az ne de çok tam normal dedi.şeker yüklemem çok güzel geçti sonucumda çok güzel çıktı.artık bebeğimin herbişeyi hazır dün alışveriş yaptık herşeyini tamamladık sadece bebeğimi bekliyoruz artık :)
aynen canım bende de durum aynı ve aynayla falan da uğraşmamaya karar verdim. perşembe doktor randevum var bu seferlik yine kendim halledicem sonra dogruuuuuuuuuuuuuuu kuaföre benim totomu mu anlatcak millete anlatırsa ve ben duyarsam o tükkanı kim ayakta tutar bilmem
maşallah bebeğine, sizlere de maşallah alışverişi tamamlanmış. ben de eşime diyorum alınacak bir sürü sey var diye de, amaaan ne var ki onda gider alırız deyip duruyor
benimde cumartesi randevum var canım çok merak ediorum kilosunu inşallah bende böyle 900lü gramlar görürümm
maşallah kızınaaa
sağol canım zaten bebeğimin kilosu en büyük korkum doktorumuz düşük diyecek diye.ama güzel maşallah.inş.senin bebişinde normal olur kilosu.kızlaarr ben bu ay sadece 1 kilo almışımdoktorum çok beğendi çocuk gibi sevindim valaa
benimde cumartesi randevum var canım çok merak ediorum kilosunu inşallah bende böyle 900lü gramlar görürümm
maşallah kızınaaa
sağol canım zaten bebeğimin kilosu en büyük korkum doktorumuz düşük diyecek diye.ama güzel maşallah.inş.senin bebişinde normal olur kilosu.kızlaarr ben bu ay sadece 1 kilo almışımdoktorum çok beğendi çocuk gibi sevindim valaa
benimde ya sanki düşük çıkması kötü bişi anne psikolojisi çocuklarımız zayıf kalacak diye korkuyoruzz
ben tartılmıyorum artık bıraktım bakalım doktorum ne dicek
anlatmaz di mibenimde cumartesi randevum var canım çok merak ediorum kilosunu inşallah bende böyle 900lü gramlar görürümm
maşallah kızınaaa
kız kim bilir kaç tane görüyor onlar kime anlatcakk
anlatmaz di mi
yok kıss ne anlatcak ama benim artık gitmem lazım en büyük korkularımdan biri ani doğum ve totomun hazır olmaması
aa yeter yaaa bu ne böyle sabahtan beri birinin totosu öbürünün bilmem neresi...tööbe yaa içim kalktı aaaaa
yine doktoruna danışmanda fayda var ama kilo zaten +- 300 gr yazar ultrason dökümlerinde de.29.haftamdayım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?