29.haftamdayım cnm
ayy rica ederim ne demeeekk bişey yapmadım kiSağol cnm.druma danısırım:)
gunaydın kızlar
bugün hiç iyi değilim. zor bi gece geçirdim huzursuz. sabahta işe geldim ama 11 e kadar masada uyukladım haşat şekildeyim her an ağlamaklıyımortada bişeyde yok neden böyle oldum bilmyorum. belimi ayırıp koparıyorlar sankı soguk soguk terler döküyorum
temel sorunlarımızı konuşuyoruz canım ne bekliyodun akademik sohbet mi yapacaktık tıptaki son gelişmeler cerndeki çarpışmadan ortaya çıkan sonuçlar vs vs
canımm çok geçmiş olsun izin alıp git eve olmaz mı
gunaydın kızlar
bugün hiç iyi değilim. zor bi gece geçirdim huzursuz. sabahta işe geldim ama 11 e kadar masada uyukladım haşat şekildeyim her an ağlamaklıyımortada bişeyde yok neden böyle oldum bilmyorum. belimi ayırıp koparıyorlar sankı soguk soguk terler döküyorum
biraz sürükleneyımde olmadı gidecegim işleri toparlıyorum
tüm heryerim ağrıyor
iş artık yük geliyor sizede öylemı ev istiyo insan dinlenmek istiyor.
şaka yaptım kızzzbenm de aynı sorunlarım var tabiisi
kız bende şaka yaptım ama gülücük koymamışımm sert oldu
inşallah sabah uyandıgımda sırıl sıklam terlemiştimarada olur öyle bünye kaldıramadığından yorgunluktan filan da inşallah soğuk almadın:26:
aynen bana da zor geliyor, odada 2 kişiyiz ama öğleden soraları çok sıcak alıyor, klima alabilirim ama zaten kalmış 1 ay filan benm talep yapmam satın alması prosedürü 1 ayı geçer zatenvelhasılı kelam evde yapsam işlerimi daha rahat
o zaman sen de anlat açılırsın tatlımşaka yaptım kızzzbenm de aynı sorunlarım var tabiisi
biraz sürükleneyımde olmadı gidecegim işleri toparlıyorum
tüm heryerim ağrıyor
iş artık yük geliyor sizede öylemı ev istiyo insan dinlenmek istiyor.
kız bende şaka yaptım ama gülücük koymamışımm sert oldu
tamamdr tatlım o zaman yaşasın gebiş kardeşliği
oğlumun karnını doyurdum geldim...
afiyet olsun kuzummm sero kız göbek çekip koymaz olduk farkındamısn
o zaman sen de anlat açılırsın tatlım
kadınların ne tüy derdi biter ne kıl. bi arkadaş lazere gitmiş tertemiz heryeri şimdi hamile ve orda yine çkmış
aman boşver yaa al izin git zaten yapıcağın işten de hayır gelmicek sen böyleyken. evi isteme konusuna hiç girmeyelim canım
ağustos da bitsin hoopppppppppppp adig_e evinde yatar yuvarlanır arkadaşşş
o zaman sen de anlat açılırsın tatlım
kadınların ne tüy derdi biter ne kıl. bi arkadaş lazere gitmiş tertemiz heryeri şimdi hamile ve orda yine çkmış
aman boşver yaa al izin git zaten yapıcağın işten de hayır gelmicek sen böyleyken. evi isteme konusuna hiç girmeyelim canım
ağustos da bitsin hoopppppppppppp adig_e evinde yatar yuvarlanır arkadaşşş
aynen canım neden acaba... fotoğraf makinesine artık sığamam korkusundan olmasın
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?