2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gunaydın kızlar
bugün hiç iyi değilim. zor bi gece geçirdim huzursuz. sabahta işe geldim ama 11 e kadar masada uyukladım haşat şekildeyim her an ağlamaklıyım ortada bişeyde yok neden böyle oldum bilmyorum. belimi ayırıp koparıyorlar sankı soguk soguk terler döküyorum

canımm çok geçmiş olsun izin alıp git eve olmaz mı

arada olur öyle bünye kaldıramadığından yorgunluktan filan da inşallah soğuk almadın:26:

biraz sürükleneyımde olmadı gidecegim işleri toparlıyorum
tüm heryerim ağrıyor
iş artık yük geliyor sizede öylemı ev istiyo insan dinlenmek istiyor.

aynen bana da zor geliyor, odada 2 kişiyiz ama öğleden soraları çok sıcak alıyor, klima alabilirim ama zaten kalmış 1 ay filan benm talep yapmam satın alması prosedürü 1 ayı geçer zatenvelhasılı kelam evde yapsam işlerimi daha rahat

arada olur öyle bünye kaldıramadığından yorgunluktan filan da inşallah soğuk almadın:26:
inşallah sabah uyandıgımda sırıl sıklam terlemiştim

bazen böyle durumlarda kadının yeri evidir diye haykırmak geçiyor içimden ...

şaka yaptım kızzzbenm de aynı sorunlarım var tabiisi
o zaman sen de anlat açılırsın tatlım
kadınların ne tüy derdi biter ne kıl. bi arkadaş lazere gitmiş tertemiz heryeri şimdi hamile ve orda yine çkmış

biraz sürükleneyımde olmadı gidecegim işleri toparlıyorum
tüm heryerim ağrıyor
iş artık yük geliyor sizede öylemı ev istiyo insan dinlenmek istiyor.

aman boşver yaa al izin git zaten yapıcağın işten de hayır gelmicek sen böyleyken. evi isteme konusuna hiç girmeyelim canım
ağustos da bitsin hoopppppppppppp adig_e evinde yatar yuvarlanır arkadaşşş
kız bende şaka yaptım ama gülücük koymamışımm sert oldu

aynen valla 30 agustos gelsin kıçıma teneke bağlayıp kaçıcam eve doğru

yemeğimizi yedik geldik. amma atraksiyonlu bi öğle arasıydı haa. tam hazırlanırken pantolonun lastiği koptu hhoppp yeniden üst baş değiş kociş aşağıda bekliyo elim ayağım birbirine girdi. o kdar hızlı hareket edincede karnıma kramp girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…