yemeğimizi yedik geldik. amma atraksiyonlu bi öğle arasıydı haa. tam hazırlanırken pantolonun lastiği koptu hhoppp yeniden üst baş değiş kociş aşağıda bekliyo elim ayağım birbirine girdi. o kdar hızlı hareket edincede karnıma kramp girdi
hoşgeldin canımSelam kızlar
dikkat et canım kramp bu sağı solu belli olmaz...çok şükür ya bende kramp olmuyo...yemeğimizi yedik geldik. amma atraksiyonlu bi öğle arasıydı haa. tam hazırlanırken pantolonun lastiği koptu hhoppp yeniden üst baş değiş kociş aşağıda bekliyo elim ayağım birbirine girdi. o kdar hızlı hareket edincede karnıma kramp girdi
kime çektirem kız...süslenip püslenmem lazım ...yok yok geniş al kadrajı bişi olmazzz
selamm cağlacığımmm
hoşgeldin canım
dikkat et canım kramp bu sağı solu belli olmaz...çok şükür ya bende kramp olmuyo...
kime çektirem kız...süslenip püslenmem lazım ...
ay geçen ben bitane geçtim ama foto makinesinin kablosu yanımda değil
Hosgeldin canım, geç bile kaldın :))Günaydın güzel anneler :) bende inş Ekim 10 gibi anne olacağım prensesim olucak.haftalardır takip ediyorum artık yazmanın vakti geldi diye düşündüm.sağlıkla bebişlerimizi kucaklamak dileğiyle :)
Sabah 5te ancak yatinca toto da kalkmıyor beyaagünaydınnnnnnnnn kimsecikler uyanmamış beaaaa:44:kaldırın totolarınızı yataktannnnnnnnn biz oğluşumla sabahın köründe işe geldik uyanınnn lennnnnn
:)))günaydın canlaarrrr
dün o kadar hızlı ilerlediniz ki hiç bişeyi takip edemedim. Ama bugün kaçırma niyetinde değilim
kızzlaarr ben genelde soluma yatıyorum ve sabah kalktığımda bir bakıyorum benim göbeğin sol tarafı kocaman, taş gibi.
sağ tarafı sanki bomboş.
ipana reklamı gibi fırçalanmış taraf fırçalanmamış taraf oluyo
son 3-4 gündür de bu başladı göbek büyüyünce yörüngesi değişti
Bende sola yatıyorum once, ama sonra yine sagıma donüyorum maalesef. Uyuyamiyirum genelde solumda.ben soluma yatamıyorum bir türlü.sağıma yatabiliyorum
bahane bahane bahane
Merhabalar annecikler,nasılsınız? Bir kaç gündür yoğundum ,dün de misafirlerim geldi öyle miskinim ki bugün anlatamam
Merhabalar annecikler,nasılsınız? Bir kaç gündür yoğundum ,dün de misafirlerim geldi öyle miskinim ki bugün anlatamam
kuzu ben de senin iyi olmana sevindim valla.dediğin gibi belki de alışıyorsundur.
bu arada sizlere başka bir sey soracağım benım bu hamilelik döneminde vücudumda küçük küçük et benleri çıkmaya başladı. dr a sormayı unuttum. benm gibi olanınız var mı acaba?
o zaman sen de anlat açılırsın tatlım
kadınların ne tüy derdi biter ne kıl. bi arkadaş lazere gitmiş tertemiz heryeri şimdi hamile ve orda yine çkmış
aman boşver yaa al izin git zaten yapıcağın işten de hayır gelmicek sen böyleyken. evi isteme konusuna hiç girmeyelim canım
ağustos da bitsin hoopppppppppppp adig_e evinde yatar yuvarlanır arkadaşşş
yemeğimizi yedik geldik. amma atraksiyonlu bi öğle arasıydı haa. tam hazırlanırken pantolonun lastiği koptu hhoppp yeniden üst baş değiş kociş aşağıda bekliyo elim ayağım birbirine girdi. o kdar hızlı hareket edincede karnıma kramp girdi
Hoşbulduk canım,nasılsın ne var yok?Geçmişi de okumadım üşeniyorum:85:Selam canım hoşgeldin
Yabancı değillerdi hatta bana yardımcı oldular ama bir kaç çocuk vardı ve bir gün önce temizlik yapmıştım..Bu halimle temizlik yapıp kirlendiğini görmek çok canımı sıktı,güne bile odaklanamadımhoşgeldin canım oyy misafir ağırlamak çok zor yaaa
kızzzzzzzzz iyi hatırlattın 30 ağustosta da çalışmam kardayım ohhhhhaynen valla 30 agustos gelsin kıçıma teneke bağlayıp kaçıcam eve doğru
hmmm şimdi anlaşıldı tepkinin sebebiiiiyaa ben de yaptırdım o lazerden ama aynen bitmiyo ki
Simdi anladım canım. Benim telde sayfaları ben mobil versiyonda görüyordum. Simdi full site yaptım o zaman gördüm. Normal pc deki gibi oldu görüntüler. Ama bu sefer site Cook agir ilerliyor. Ben yine mobil versiyona doneyim. Sadece resim eklerken donerim buna. Çünkü cok yavaş yüklüyor. Sen de o yüzden demek yazıları büyült küçült uğraşıyorsun.
Hoşbulduk canım,nasılsın ne var yok?Geçmişi de okumadım üşeniyorum:85:
Yabancı değillerdi hatta bana yardımcı oldular ama bir kaç çocuk vardı ve bir gün önce temizlik yapmıştım..Bu halimle temizlik yapıp kirlendiğini görmek çok canımı sıktı,güne bile odaklanamadımBen mi çok pimpirikliyim acaba?? Bebeklerimiz doğunca ortalık hep karışacak belki de,nasıl yapıcam bilmiyorum
Hoşbulduk canım,nasılsın ne var yok?Geçmişi de okumadım üşeniyorum:85:
Yabancı değillerdi hatta bana yardımcı oldular ama bir kaç çocuk vardı ve bir gün önce temizlik yapmıştım..Bu halimle temizlik yapıp kirlendiğini görmek çok canımı sıktı,güne bile odaklanamadımBen mi çok pimpirikliyim acaba?? Bebeklerimiz doğunca ortalık hep karışacak belki de,nasıl yapıcam bilmiyorum
kızlar çok sinirlerim bozukakşam eşimin uzak akrabaları aradı bi tanıdıkları kalp krizi geçirmişte bizim burda hastanede yatıyormuş onu ziyarete geliceklermiş eğer eşinin hamilelikten bi sıkıntısı yoksa sizde kalıcaz dediler 3 yetişkin bide bebekleri of ya zaten artık iyice ağırlaştım gücüm yok bide hemoroitle uğraşıyoruum oturamıyorum bile sabah kalktım ev temizledim kek falan yaptım akşama iftara kalıcaklar gece yatıcaklar inş bi gece kalırlar birtek ben mi böyleyim sizin durumlar nasıl ben misafir ağırlarken çok yoruluyorum valla Allah günah yazmasın ama kimseyi istemiyorum açıkçası doğuma kadar
haahh canım aynen full sıte yapıyorum kım var yok goremıyorum bıldırılerımı goremıyorum ama diğer turlude cıldıırtıyo benı takıp ededım konsantre olamadım şimdi pc nın başına gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?