2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Aman dikkat et canım ani hareket yapma . Dün sana Tokat'ın neresinden demıstım canım tam o sırada cıkmıssın daha sonra cevap yazdınmı göremedım

hoşgeldin canım

dikkat et canım kramp bu sağı solu belli olmaz...çok şükür ya bende kramp olmuyo...

yok yok geniş al kadrajı bişi olmazzz

selamm cağlacığımmm
kime çektirem kız...süslenip püslenmem lazım ...

Tünaydin guzel anneler,
Biz de yeni geldik.
Günaydın güzel anneler :) bende inş Ekim 10 gibi anne olacağım prensesim olucak.haftalardır takip ediyorum artık yazmanın vakti geldi diye düşündüm.sağlıkla bebişlerimizi kucaklamak dileğiyle :)
Hosgeldin canım, geç bile kaldın :))
günaydınnnnnnnnn kimsecikler uyanmamış beaaaa:44:kaldırın totolarınızı yataktannnnnnnnn biz oğluşumla sabahın köründe işe geldik uyanınnn lennnnnn
Sabah 5te ancak yatinca toto da kalkmıyor beyaa
:)))

ben soluma yatamıyorum bir türlü.sağıma yatabiliyorum
Bende sola yatıyorum once, ama sonra yine sagıma donüyorum maalesef. Uyuyamiyirum genelde solumda.

Merhabalar annecikler,nasılsınız? Bir kaç gündür yoğundum ,dün de misafirlerim geldi öyle miskinim ki bugün anlatamam

Canım bende onceden vardı, ama büyüme var mı hiç dikkat etmedim. Yeni çıkan var mı onu da bilmiyorum.

yaa ben de yaptırdım o lazerden ama aynen bitmiyo ki

kız ii ki dışarda kopmamış lastikanaamm benm de pantolonların birinin lastiği dandik:44:

Selam canım hoşgeldin
Hoşbulduk canım,nasılsın ne var yok?Geçmişi de okumadım üşeniyorum:85:
hoşgeldin canım oyy misafir ağırlamak çok zor yaaa
Yabancı değillerdi hatta bana yardımcı oldular ama bir kaç çocuk vardı ve bir gün önce temizlik yapmıştım..Bu halimle temizlik yapıp kirlendiğini görmek çok canımı sıktı,güne bile odaklanamadımBen mi çok pimpirikliyim acaba?? Bebeklerimiz doğunca ortalık hep karışacak belki de,nasıl yapıcam bilmiyorum

kızlar çok sinirlerim bozuk akşam eşimin uzak akrabaları aradı bi tanıdıkları kalp krizi geçirmişte bizim burda hastanede yatıyormuş onu ziyarete geliceklermiş eğer eşinin hamilelikten bi sıkıntısı yoksa sizde kalıcaz dediler 3 yetişkin bide bebekleri of ya zaten artık iyice ağırlaştım gücüm yok bide hemoroitle uğraşıyoruum oturamıyorum bile sabah kalktım ev temizledim kek falan yaptım akşama iftara kalıcaklar gece yatıcaklar inş bi gece kalırlar birtek ben mi böyleyim sizin durumlar nasıl ben misafir ağırlarken çok yoruluyorum valla Allah günah yazmasın ama kimseyi istemiyorum açıkçası doğuma kadar

haahh canım aynen full sıte yapıyorum kım var yok goremıyorum bıldırılerımı goremıyorum ama diğer turlude cıldıırtıyo benı takıp ededım konsantre olamadım şimdi pc nın başına gectim

İyidir tatlım bıraz bel agrılarm falan var gece cok artdı dısında fena degılım . Evet gecmıs kalabalık

ilk zamanlar değilde sonra işimiz var arkadaşım anlatıyo 13 aylık bi oğlu var bi çucuk krakerle dolaşıyor hopp her yer batıyor diyorr

bende bi kaç sene sonrasını düşünüyorum benim eltimin eşimin iki kuzeninin çocukları yaşıt olacak diorum onlar bi büyücek evlerde taş taş üstünde kalmıcak

Hadi ya inşallah kolaylıkla atlatırsın canım eşin de yardım eder. Evet agrılar arttı sonucta haklısın kolay degıl 1 gecelik yatarlar belki kendını cok yorma sen yınede kolay gelsin

Merhaba sezincim nasıl oldu sırtın belin. Sıcak iyi gelmiştir.
Ben o full siteyi beğenmedim cok küçük oluyor. Takibi zor. Arada pc'ye geciyorum zaten ordan görüyorum artık bildirimleri vs. Sayfaları da karıştırıyorum orda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…