2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kımının acılması cok zor oluyor canım kımının ise cok cabuk ılerlıyor hıc sancı cekmeden hastahaneye gıtdıgınde 5 cm acılmayla gıden bile var hayırlısı ınsallah kolay olur valla . Ben de inşallah sezeryan demem Normal istıyorum.[/QUOTE]

inşallaaaahhh Allaah fırt diye hemencecik doğurmamızı nasip eder. sonada hemen iileşip kilolarımızıda hemencik vermemizi nasip eder.:)

Allah çalışan tüm arkadaşlara yardım etsin,valla iyi ki okullar tatile girdi de evdeyim yoksa hayatta gidemezdim okula.O kadar uykum var,o kadar tembelim ki iftara kayınvalidemlere de gitmesek beni evden kimse çıkaramayacak ,bacağımı atacak halim yok.Nedir bu halim 2 de kalktım zaten gidip yine yatasım var, oğuluşum da sağ olsun inadıma hareketli maşallah.üffffffffffff

Son düzenleme:
oooooooo IK bi de kızz işe mi alıyosun milleti en eğlenceli bölüm bence

gerçekten çok zor sezinim işin darısı başımıza

sorma adilecim amin kızz aminn yawrum çalışanın halınden en ıyı ben anlarım geçmişte dersande çalışan biri olarak

kızlar dr un verdıgı magnezyum ılacını hergun almamız gereklı değilmi

canm hergün alınması şart değil demişti dr m. ben de hergün almıyordum. kramplarla baş edemedim çok canımı yakmaya başlamışlardı. bende artık hergün içiyorummm. ayyy çok şükür bayadır girmiyo kramp rahatladım valla..

mrb canlar ben geldım dok gıttm bugun evet bende ılk dogummda hemen gıtmedm gece 11de basladı sancılarm yarım saatte bır sonra sabah 5 kadar evde cektm baktm en sonunda sıklastı 1odk bır has gıttk daha 3cm acılms sunı sancı falan öglen 1 bucukta dogdu kızm bundada hemen gıtmeyı düşünmyrm has ortamı daha kötü

ben hergun ıçıyorumda zararı olmaz değilmi

Canım dişinden dolayı mı halsizsin? Dişin gecti mı?
Erken doğumdan korkma canım. Hersey olacağına varır. Allah insallah vaktinde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebrklerimizi.

Kuzumm cok sükür hic agrisini hissetmedim ama galiba bu halsizligin nedeni o.vallahi kac gündür deli gibi geziniyorum ortalikta.insaallah jaseminim zamaninda gelsin yavrucuklarimiz sen iyimisin bakalim?

bugun dok gıttm 29 +6 dedı 1250 gr 30 cm olms oglusm ama ben daha fazla beklıyodm dok gayet ıyı dedı ama burdakı arkdaslara bakarak bıde kalsıyum vardı bıde sordm ılk dogumm norml bunda panık atak var yapabılırmym dıye dok sen sezaryanmı istysun dedı bende yok hayır dedım yaparsn bı sorun olmaz dedı

aynen canım laf aramızda kıms duymasın 2 de kalktım bugun
He he :)) bende 1i geçiyordu
İyi hadi canım dikkat et.
He vallah sırf Ramazan diye

Benim annem anlatır hep. Bende suyu gelmis hemen gitmişler hastaneye. Saatlerce acı çekmiş. Bende kuruya kalmışım. Suyun hepsi gidince. Epey bi uğraşmışlar.
Kardeşimde hafif kanama olmus. Ve ağrısını evde çekmiş orda uğraşmamak icin. Evde en azından yuruyebiliyirdum diyor. Hastanede yatırıyorlar ve aletlere bağlıyorlarmis. Bebegin kalp atışını dinlemek icin.
Hastaneye gittiğinde hemşireler demiş nerde kaldın sen dogum gerçekleşiyor.
Dr yetişecek mı acaba diye endişe etmişler.
Dr gelmis ooo bebek geliyor demiş. İyice açılmış. Bir makas atmış, yada neyle kesiyorlarsa iste hop kardeşim gelmis.

Canım bende kilo aldıkca zorlanıyorum yürürken. Ayaklarımın altı cok ağrıyor. Son ayımızı düşünemiyorum.
iyi düşünelim iyi olsun canım yaa evde olcam en azından öyle teselli buluyorum
yok kız kamu kurumunda işe alma bize düşermi üst düzey adamlar varken
doğru didin dünür

sorma adilecim amin kızz aminn yawrum çalışanın halınden en ıyı ben anlarım geçmişte dersande çalışan biri olarak
ben de gün sayıyorum 28 iş günüm kalmış izne çıkmama

kızlar hamılelıkten dolayı bana baygınlık hıssı çok gelıyo sızede geliyormu özellıkle oturunca sandalye gıbı yerlerde hemen bayılacak gıbı oluyorum zor kendımı yataga atıyorum sızlerdede oluyormu

iyi düşünelim iyi olsun canım yaa evde olcam en azından öyle teselli buluyorum

doğru didin dünür

ben de gün sayıyorum 28 iş günüm kalmış izne çıkmama

ayy ben de gün sayıyorum valla. ama önce bayram tatilinin günlerini sayıyorum sonra doğum iznimi.yıllık iznimden 10 günüm kalıyor onu da 37den önce alacam.senden 1 hafta sonra ben de evdeyim inşallah.

Hahhah olur öyle tatlım arada Medicalde Zulal hanım.

inşallaaaahhh Allaah fırt diye hemencecik doğurmamızı nasip eder. sonada hemen iileşip kilolarımızıda hemencik vermemizi nasip eder.:)[/QUOTE]

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım

ayy ben de gün sayıyorum valla. ama önce bayram tatilinin günlerini sayıyorum sonra doğum iznimi.yıllık iznimden 10 günüm kalıyor onu da 37den önce alacam.senden 1 hafta sonra ben de evdeyim inşallah.

yıllık iznini doğum sonrasına bıraksana kuzum ücretsize ne kdar geç başlarsan o kadar iyi

Selam sekerler,bugunde hastaneye kaydimizi yaptirdik cok sukur buda bitti Eylulde`de esimle birlikte kursa basliyoruz insallah haftada 3 gun Hastaneyi gezicektik ama 6 dogum vardi malesef gezemedik

ewt ewt bencede biraz beklemek ii:) iş arkadşm var ebe oda dioki sancılar girmeye başladığında aralıklarını say. yalancı sancı bile olabilir diyo. sancın sıklaşınca öyle git diyo.

ben hergun ıçıyorumda zararı olmaz değilmi

Bilmiyorum kii... bişey olmaz galiba eczacı ilacın üstüne hergün yazmış. bence zararlı değildir gibi:) ya da bilmiyom ya. dra soralm ozamn biz onu..

ayy ben de gün sayıyorum valla. Ama önce bayram tatilinin günlerini sayıyorum sonra doğum iznimi.yıllık iznimden 10 günüm kalıyor onu da 37den önce alacam.senden 1 hafta sonra ben de evdeyim inşallah.

ohhhhhhh missssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…