sende mi tokattasın cnm?
Sebicim hadi gözün aydın atlatmışssın agda işini ben de dün evde yaptım bir daha ki ay agdacıya gıderım hakikaten cok büyük kolaylık acıyor ama gecıyor
Evet canım Tokatlıyım Niksarda da tanış çokçağla sende mi tokatlısın benim eşimde tokatlı niksardan
Evet ya ınsallah öyle bır durumla karsılasmayız canım tedbirimizi alalım.Benim de ağdaya gitmem lazım,kendimi kötü hissediyorum artık..Son ayımızda da ağda yetişir inşallah,en büyük korkularımdan biri hazırlıksız yakalanmak
canikom sir ağdayla mı alıyorsun.ben de ağda ile yapayım diyorum da hangi marka iyidr bilemiyorum
ohhhhhhhh o da çok güzel. arkadaşmın da bacaklarında yok ama orası biraz şeyolmuşyok yaa bitmio cnm benm..benmki bitmedi en azından:26:ama bacaklarda yok baari..
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yanaşınca göbeğim acıyo napıyosun yaa diye kızıyorum kendi kendimeevet ya ben tezgaha yanasamıyorum eğilip kalkamıyorum filan falan
valla çok titiz olursak kafayı yerizz
Ben de hamileyken çok sakar oldum,dikkatlerimiz eksildi sanırım..
Benim kızımı huyu da babasına çeksin güzelliği banaUltrasonda gördüğümüz kadarıyla eşimi çağrıştırıyor ama zaten eşim de fena değildir,minicik burnu var kızımın görseniz kalkmış yukarıya
selamlar kızlar bizim agrımız hafifledi ama hala sızısı var aman dikkat edin soguk almayın çok fena oluyo
selam hanımlar benim kafama takılan bişey var sizede oluyormu? merak ettim benim zaman zaman kasıklarıma sanki iğne batıyormuş gibi oluyo geçiyo ama sonra
Evet canım Tokatlıyım Niksarda da tanış çok
Evet ya ınsallah öyle bır durumla karsılasmayız canım tedbirimizi alalım.
Yok tatlım ben sir kullanmıyorum çam sakızı dıye bır marka var onu bıraz suda ısıtıyorum öyle yapıyorum bazen de sesu ılık agda alıyorum.
cnm sen kendini yorma..hamilesin sonucta bi beklentileri olmaması lazım..dersin normal zamanda da beklerim kusura bakmayın die..açıkçası eve gelenler anlayışlıysa problem olmuyo, şimdiye kadar çok şükür özellikle kendi de çocklu olan arkadaşlarım bana makine filan yerleştirmediler, hep ayaktalardı hatta ben dedim sanki ben size gelmiş gibi hissediom die...baktın kadın anlayışsızsa bırak bulaşıkları mutfağa "kusura bakmayın benm biraz dinlenmem lazım "de çekil odanaha bunu ben yapabilir miiyim hayır ama yaparsan helal olsun
kızlar çok sinirlerim bozukakşam eşimin uzak akrabaları aradı bi tanıdıkları kalp krizi geçirmişte bizim burda hastanede yatıyormuş onu ziyarete geliceklermiş eğer eşinin hamilelikten bi sıkıntısı yoksa sizde kalıcaz dediler 3 yetişkin bide bebekleri of ya zaten artık iyice ağırlaştım gücüm yok bide hemoroitle uğraşıyoruum oturamıyorum bile sabah kalktım ev temizledim kek falan yaptım akşama iftara kalıcaklar gece yatıcaklar inş bi gece kalırlar birtek ben mi böyleyim sizin durumlar nasıl ben misafir ağırlarken çok yoruluyorum valla Allah günah yazmasın ama kimseyi istemiyorum açıkçası doğuma kadar
ohhhhhhhh o da çok güzel. arkadaşmın da bacaklarında yok ama orası biraz şeyolmuş
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yanaşınca göbeğim acıyo napıyosun yaa diye kızıyorum kendi kendime
canımmm ben kaçıncıya kesiyorum parmağımı ve bgn yine gömleğim yağ lekeli
anladm canım çok saol sancıları tadıcaksak ben yandım ozaman; korktuğumdan değil eşim ay dememle hadi hastaneye diyen bi adam sürekli taşır artık beni :)Rahmin büyümesinden ötürü normaldir canım artık yavastan sancıları tatcaz galiba
Aaa öylemi seneye gelirsiniz artık sizde bebişle cnmkayınvalidem orda şimdi bende bir kere geldim gecen sene bu sene hamişlikten gelemioruz
Selam kizlaar..yazcam yazcam diyorum yazamadim okadar halsizimki hep yatmak istiyorum zaten ayaga kalkinca anca 1 saat normal durabiliyorum o bir saat gecince hemen gözüm yataga gidiyor uyumasamda uzaniyorum öyle ne olacak benim halim..bide erken dogum korkusu basladi bende sanki cok baski var altta rabbim gününde hayirlica dogum yapmayi nasip etsin insaallah
anladm canım çok saol sancıları tadıcaksak ben yandım ozaman; korktuğumdan değil eşim ay dememle hadi hastaneye diyen bi adam sürekli taşır artık beni :)
karıştı jasmıncım :44: ezineydi üşüten iyiyiz cancazım sen neler yaptın bakalım bnde öyle yapıcam canım bundan sonra pc nın başında da duramıyorum yamuluyorum bı o yana yatııyorum bı bu yana tel en rahatı senın şeklınde kullanınca
ayy ayy dün gece biraz yürüdüm diyorum benim hayatım kaymışşş ne tezgaha yanasıyoz ne yürüyebiliyozzz
Yerim onun minnak burnunu :))Ben de hamileyken çok sakar oldum,dikkatlerimiz eksildi sanırım..
Benim kızımı huyu da babasına çeksin güzelliği banaUltrasonda gördüğümüz kadarıyla eşimi çağrıştırıyor ama zaten eşim de fena değildir,minicik burnu var kızımın görseniz kalkmış yukarıya
selam hanımlar benim kafama takılan bişey var sizede oluyormu? merak ettim benim zaman zaman kasıklarıma sanki iğne batıyormuş gibi oluyo geçiyo ama sonra
benim sol ayağımın altı da şiş gibi acıyo yürüyünce o yüzden yürüyüşler de yalan oldusanki ayrılıyo ayağımın altı. düz taban mı oldum kilo alınca bilmem
Aaa öylemi seneye gelirsiniz artık sizde bebişle cnm
Kansızlık falan mı var cnm acaba? Gerçi hepimizde şu dönem agrı halsizlik fazla. Erken dogumu aklına getırme öyle bir risk var mı doktorun birşey dedimi? Sağlıcakla dogurup kucağımıza alıcaz zamanı gelince inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?