2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çağla sende mi tokatlısın benim eşimde tokatlı niksardan
Evet canım Tokatlıyım Niksarda da tanış çok
Benim de ağdaya gitmem lazım,kendimi kötü hissediyorum artık..Son ayımızda da ağda yetişir inşallah,en büyük korkularımdan biri hazırlıksız yakalanmak
Evet ya ınsallah öyle bır durumla karsılasmayız canım tedbirimizi alalım.
canikom sir ağdayla mı alıyorsun.ben de ağda ile yapayım diyorum da hangi marka iyidr bilemiyorum

Yok tatlım ben sir kullanmıyorum çam sakızı dıye bır marka var onu bıraz suda ısıtıyorum öyle yapıyorum bazen de sesu ılık agda alıyorum.

yok yaa bitmio cnm benm..benmki bitmedi en azından:26:ama bacaklarda yok baari..
ohhhhhhhh o da çok güzel. arkadaşmın da bacaklarında yok ama orası biraz şeyolmuş

evet ya ben tezgaha yanasamıyorum eğilip kalkamıyorum filan falan

valla çok titiz olursak kafayı yerizz
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yanaşınca göbeğim acıyo napıyosun yaa diye kızıyorum kendi kendime

canımmm ben kaçıncıya kesiyorum parmağımı ve bgn yine gömleğim yağ lekeli

selam hanımlar benim kafama takılan bişey var sizede oluyormu? merak ettim benim zaman zaman kasıklarıma sanki iğne batıyormuş gibi oluyo geçiyo ama sonra

kayınvalidem orda şimdi bende bir kere geldim gecen sene bu sene hamişlikten gelemioruz

bir kere gördüm bende canım gelicek olanları inşallah anlayışlıdırlar yardımcı olurlar çok şükür eşim yardımcı oluyor yemeği falan o halledicek artık bende bi çorba yaparım ama içim durmuyor ki kalktım kek yaptım bide eşim hazır al sakın bişey yapma dediği halde keşke dediğin gibi yapabilsem çekilebilsem odaya ama nerdeee :)

Selam kizlaar..yazcam yazcam diyorum yazamadim okadar halsizimki hep yatmak istiyorum zaten ayaga kalkinca anca 1 saat normal durabiliyorum o bir saat gecince hemen gözüm yataga gidiyor uyumasamda uzaniyorum öyle ne olacak benim halim..bide erken dogum korkusu basladi bende sanki cok baski var altta rabbim gününde hayirlica dogum yapmayi nasip etsin insaallah

Yok canım bir tek sen öyle degilsin. Zor oluyor bu hamile halimizle.
Allah yardım etsin.

ayy ayy dün gece biraz yürüdüm diyorum benim hayatım kaymışşş ne tezgaha yanasıyoz ne yürüyebiliyozzz

kayınvalidem orda şimdi bende bir kere geldim gecen sene bu sene hamişlikten gelemioruz
Aaa öylemi seneye gelirsiniz artık sizde bebişle cnm

Kansızlık falan mı var cnm acaba? Gerçi hepimizde şu dönem agrı halsizlik fazla. Erken dogumu aklına getırme öyle bir risk var mı doktorun birşey dedimi? Sağlıcakla dogurup kucağımıza alıcaz zamanı gelince inşallah

anladm canım çok saol sancıları tadıcaksak ben yandım ozaman; korktuğumdan değil eşim ay dememle hadi hastaneye diyen bi adam sürekli taşır artık beni :)

Hahah o konuda yandık canım Ben de mesela suyum sancım geldıgınde az evde beklıyeyım dıye düşünüyorum cok birşey degıl en azından acılma bıraz daha evde gereceklessın ama o heyecanla benı kesın alıp götürür

Evet canım karıştı :)) bende sonradan farkettim.
Pc zor oluyor gercekten en güzeli telefon.
Bende iyim canım. Sahura kadar oturunca saat 5 oluyor uyuyana kadar. Arada wc icin uyanıyorum. Öğlen oluyor yataktan çıkmam. Gunun yarısı geçiyor zaten.

ayy ayy dün gece biraz yürüdüm diyorum benim hayatım kaymışşş ne tezgaha yanasıyoz ne yürüyebiliyozzz

benim sol ayağımın altı da şiş gibi acıyo yürüyünce o yüzden yürüyüşler de yalan oldu sanki ayrılıyo ayağımın altı. düz taban mı oldum kilo alınca bilmem

Yerim onun minnak burnunu :))
selam hanımlar benim kafama takılan bişey var sizede oluyormu? merak ettim benim zaman zaman kasıklarıma sanki iğne batıyormuş gibi oluyo geçiyo ama sonra

Bende de oluyor canım.

benim sol ayağımın altı da şiş gibi acıyo yürüyünce o yüzden yürüyüşler de yalan oldu sanki ayrılıyo ayağımın altı. düz taban mı oldum kilo alınca bilmem

yok ya hamişlikle alakalıdır canım ben neyle işe geliorum biliyomusunuz parmak arası terlikle hani şu tabanı mantar çok moda olan

inşallah seneye canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…