2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

YOk canim doktorum ne kansizlik dedi nede erken dogum..ama bu dönemden midir nedir anlamadim insaallah gecer hic bisey yapamiyorum..insaallah tatlim erken gelmesin kuzucuklar beklesinler günlerini

yok ya hamişlikle alakalıdır canım ben neyle işe geliorum biliyomusunuz parmak arası terlikle hani şu tabanı mantar çok moda olan

inşallah seneye canımmm
ben de o terliklerle çok raha ediyorum ama işe öyle gelemem satıştayım çünkü. evde onları hiç çıkarmıyorum ama ayağımdan. bi de ben terlik giyemiyorum hiç dışarda o yüzden sığsa da sığmasa da ayakkabılara devam

aynen canım laf aramızda kıms duymasın 2 de kalktım bugun

Ay bende sezine soruyorum nasıl oldun diye, sen soğuk almıştın dimi... Demek hala sızlıyor. Aman dikkat et bundan sonra.
daha iyiyim açılıo yavaş yavaş sıcak havlu koydum sırtıma iyi geldi biraz doktorumuda aradım yakı yada voltaren krem kullan dedi aklımızda bulunsun
selam hanımlar benim kafama takılan bişey var sizede oluyormu? merak ettim benim zaman zaman kasıklarıma sanki iğne batıyormuş gibi oluyo geçiyo ama sonra

bana kasıklarıma deilde alt taratan batıo sanki igne batar gibi arada rahatsız edici deil ama

zulalb benim de göğüslerimde et benleri çıktı

Son düzenleme:

zulalb benimde göğüslerimde et benleri çıktı

satışta olmaz müşteri yada vatandaşla yüzyüze olan işlerde mümkün değil biz İK departmanında olduğumuzdan rahatız

2de ben öğlen yemeğimi yemiş ve ikinciye acıkmıştım bile

mağdurum adileeeeeeeeeee kımmiş o. bırı 2 de mı kalkmışş aaaaa:18::18::18: kızzzzzz sahura kadar oturuyom kocacıma hazrlık yapıyom bende yıyom onunla 3 de o yatıyo mutfak toparla suu içç 4 e kadar suruyoo uyuyana kadar 3540 kere wc ye gidince gerisi işe öyle ramazan dan dolayı boleyım

bende accayip sakar oldum ya elimde bişey tutamıyom herşeyi düşürüyorum.. Allah yardımcımız olsun..

canm bende tam olarak öyle düşünüyorum. çünkü ablam aynı şeyi yaşadı. sancıları az az gelmeye başladğnda hemen hastaneye koştuk. dr suni sancı verdi. 3 saat falan bekledik açılma çok az oldu sezeryan oldu ablam. o zamanlar pek anlamıyodum şimdi işin içindeyim die anlıyorum ki dr gece gece beklememek için suni sancı verdi galiba. ablamda dayanamayınca sezeryana girmek istedi. öle yani. yine bilmiyorum da acaba hemen hastaneye gitmeseydik evde biraz açılma olur muydu diyorum.

satışta olmaz müşteri yada vatandaşla yüzyüze olan işlerde mümkün değil biz İK departmanında olduğumuzdan rahatız
oooooooo IK bi de kızz işe mi alıyosun milleti en eğlenceli bölüm bence

gerçekten çok zor sezinim işin darısı başımıza

canım ben orda gitmiyorum doktora memlekette gidiyorum. orayıda sölemeyim şimcik istersen ama ben daha önce mustafa beye gidiyodum orda medical parktasen kime gidiyosun ?
Medicalde Mehmet Bey var canım yanlış yazdın galiba ben Zulal hanıma gıdıyorum

Kımının acılması cok zor oluyor canım kımının ise cok cabuk ılerlıyor hıc sancı cekmeden hastahaneye gıtdıgınde 5 cm acılmayla gıden bile var hayırlısı ınsallah kolay olur valla . Ben de inşallah sezeryan demem Normal istıyorum.

Canım dişinden dolayı mı halsizsin? Dişin gecti mı?
Erken doğumdan korkma canım. Hersey olacağına varır. Allah insallah vaktinde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebrklerimizi.

benim sol ayağımın altı da şiş gibi acıyo yürüyünce o yüzden yürüyüşler de yalan oldu sanki ayrılıyo ayağımın altı. düz taban mı oldum kilo alınca bilmem

Canım bende kilo aldıkca zorlanıyorum yürürken. Ayaklarımın altı cok ağrıyor. Son ayımızı düşünemiyorum.

ahahah doğru yaaa hamilelik beni iyice dalgın ve unutkan yaptı yaaa diyomki adamın soy ismini niye hatırlayamadım. ismi yanlış hatırlarsan soy ismide hatırlayamazsın tabi Mehmet Nalbant evet. Zulal hanım nerde cnm devlette mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…