Aaa öylemi seneye gelirsiniz artık sizde bebişle cnm
Kansızlık falan mı var cnm acaba? Gerçi hepimizde şu dönem agrı halsizlik fazla. Erken dogumu aklına getırme öyle bir risk var mı doktorun birşey dedimi? Sağlıcakla dogurup kucağımıza alıcaz zamanı gelince inşallah
ben de o terliklerle çok raha ediyorum ama işe öyle gelemem satıştayım çünkü. evde onları hiç çıkarmıyorum ama ayağımdan. bi de ben terlik giyemiyorum hiç dışarda o yüzden sığsa da sığmasa da ayakkabılara devamyok ya hamişlikle alakalıdır canım ben neyle işe geliorum biliyomusunuz parmak arası terlikle hani şu tabanı mantar çok moda olan
inşallah seneye canımmm
Evet canım karıştı :)) bende sonradan farkettim.
Pc zor oluyor gercekten en güzeli telefon.
Bende iyim canım. Sahura kadar oturunca saat 5 oluyor uyuyana kadar. Arada wc icin uyanıyorum. Öğlen oluyor yataktan çıkmam. Gunun yarısı geçiyor zaten.
Ay bende sezine soruyorum nasıl oldun diye, sen soğuk almıştın dimi... Demek hala sızlıyor. Aman dikkat et bundan sonra.
selam hanımlar benim kafama takılan bişey var sizede oluyormu? merak ettim benim zaman zaman kasıklarıma sanki iğne batıyormuş gibi oluyo geçiyo ama sonra
Hangi doktora gidiyorsun canım?belkide hihihi
YOk canim doktorum ne kansizlik dedi nede erken dogum..ama bu dönemden midir nedir anlamadim insaallah gecer hic bisey yapamiyorum..insaallah tatlim erken gelmesin kuzucuklar beklesinler günlerini
kuzu ben de senin iyi olmana sevindim valla.dediğin gibi belki de alışıyorsundur.
bu arada sizlere başka bir sey soracağım benım bu hamilelik döneminde vücudumda küçük küçük et benleri çıkmaya başladı. dr a sormayı unuttum. benm gibi olanınız var mı acaba?
aynen canım laf aramızda kıms duymasın 2 de kalktım bugun
kuzu ben de senin iyi olmana sevindim valla.dediğin gibi belki de alışıyorsundur.
bu arada sizlere başka bir sey soracağım benım bu hamilelik döneminde vücudumda küçük küçük et benleri çıkmaya başladı. dr a sormayı unuttum. benm gibi olanınız var mı acaba?
ben de o terliklerle çok raha ediyorum ama işe öyle gelemem satıştayım çünkü. evde onları hiç çıkarmıyorum ama ayağımdan. bi de ben terlik giyemiyorum hiç dışarda o yüzden sığsa da sığmasa da ayakkabılara devam
2de ben öğlen yemeğimi yemiş ve ikinciye acıkmıştım bile
Evet tatlım belkide tanısıyoruzdur
Hangi doktora gidiyorsun canım?
Ben de hamileyken çok sakar oldum,dikkatlerimiz eksildi sanırım..
Benim kızımı huyu da babasına çeksin güzelliği banaUltrasonda gördüğümüz kadarıyla eşimi çağrıştırıyor ama zaten eşim de fena değildir,minicik burnu var kızımın görseniz kalkmış yukarıya
Hahah o konuda yandık canımBen de mesela suyum sancım geldıgınde az evde beklıyeyım dıye düşünüyorum cok birşey degıl en azından acılma bıraz daha evde gereceklessın ama o heyecanla benı kesın alıp götürür
oooooooo IK bi de kızz işe mi alıyosun milleti en eğlenceli bölüm bencesatışta olmaz müşteri yada vatandaşla yüzyüze olan işlerde mümkün değil biz İK departmanında olduğumuzdan rahatız
mağdurum adileeeeeeeeeee kımmiş o. bırı 2 de mı kalkmışş aaaaa:18::18::18: kızzzzzz sahura kadar oturuyom kocacıma hazrlık yapıyom bende yıyom onunla 3 de o yatıyo mutfak toparla suu içç 4 e kadar suruyoo uyuyana kadar 3540 kere wc ye gidince gerisi işe öyle ramazan dan dolayı boleyım
Medicalde Mehmet Bey var canım yanlış yazdın galiba ben Zulal hanıma gıdıyorumcanım ben orda gitmiyorum doktora memlekette gidiyorum. orayıda sölemeyim şimcik istersenama ben daha önce mustafa beye gidiyodum orda medical parkta sen kime gidiyosun ?
bende accayip sakar oldum ya elimde bişey tutamıyom herşeyi düşürüyorum.. Allah yardımcımız olsun..
canm bende tam olarak öyle düşünüyorum. çünkü ablam aynı şeyi yaşadı. sancıları az az gelmeye başladğnda hemen hastaneye koştuk. dr suni sancı verdi. 3 saat falan bekledik açılma çok az oldu sezeryan oldu ablam. o zamanlar pek anlamıyodum şimdi işin içindeyim die anlıyorum ki dr gece gece beklememek için suni sancı verdi galiba. ablamda dayanamayınca sezeryana girmek istedi. öle yani. yine bilmiyorum da acaba hemen hastaneye gitmeseydik evde biraz açılma olur muydu diyorum.
Selam kizlaar..yazcam yazcam diyorum yazamadim okadar halsizimki hep yatmak istiyorum zaten ayaga kalkinca anca 1 saat normal durabiliyorum o bir saat gecince hemen gözüm yataga gidiyor uyumasamda uzaniyorum öyle ne olacak benim halim..bide erken dogum korkusu basladi bende sanki cok baski var altta rabbim gününde hayirlica dogum yapmayi nasip etsin insaallah
benim sol ayağımın altı da şiş gibi acıyo yürüyünce o yüzden yürüyüşler de yalan oldusanki ayrılıyo ayağımın altı. düz taban mı oldum kilo alınca bilmem
zulalb benimde göğüslerimde et benleri çıktı
Medicalde Mehmet Bey var canım yanlış yazdın galiba ben Zulal hanıma gıdıyorum
Kımının acılması cok zor oluyor canım kımının ise cok cabuk ılerlıyor hıc sancı cekmeden hastahaneye gıtdıgınde 5 cm acılmayla gıden bile var hayırlısı ınsallah kolay olur valla . Ben de inşallah sezeryan dememNormal istıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?